bujorel Reputație: 13 Postat Iulie 12, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 12, 2019 Am fost la d-ra Deea, foarte de treaba, atat ea cat si colega ei, am plecat multumit si satisfacut :) 1
dlgeo69 Reputație: 352 Postat Iulie 16, 2019 Postat Iulie 16, 2019 Buna deea, sper ca nu te superi, anal faci ?? 1 1
deea r3b3la Reputație: 419 Postat Iulie 18, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 18, 2019 Nu fac anal si nu mai sunt in Bv
junny69 Reputație: 5 Postat Februarie 3, 2020 Oras:brasov Oras:brasov Postat Februarie 3, 2020 Mai revii prin Bv?
deea r3b3la Reputație: 419 Postat Februarie 10, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 10, 2020 Buna,programasem o vizita in viitorul apropiat doar ca, dupa ce am auzit despre niste intamplari petrecute prin frumosul Brasov m.am cam razganditðŸ˜. Asa ca...nu stiu cand voi veni, cu siguranta voi anunta aici 😘 3
andreibv Reputație: 50 Postat Februarie 10, 2020 Oras:Bv Oras:Bv Postat Februarie 10, 2020 Ce fel de întâmplări???
lazy Reputație: 2570 Postat Februarie 12, 2020 Oras:Sa fie usor de ajuns Oras:Sa fie usor de ajuns Postat Februarie 12, 2020 Ce fel de întâmplări???Raspund eu in locul ei, ca stiu ca nu se supara: intamplari cu pesti - programari false, amenintari, etc 2
deea r3b3la Reputație: 419 Postat Februarie 12, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 12, 2020 Multumesc Iazy, trebuie sa specific ca eu nu am avut nici o problema. Partea cu programarile nerespectate este cea mai mica problema. Da, am vorbit cu fete ce au vizitat Bv si au avut probleme: au fost batute in ziua mare, amenintate etc. 3
deea r3b3la Reputație: 419 Postat Februarie 14, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 14, 2021 Buna dimineata! Ptr ca am avut drum in zona Bv.ului am decis sa raman pe aici 2 zile poate 3. Maine dupa ora 12 voi fi disponibila. 😘😘😘
flo99flo Reputație: -641 Postat Februarie 14, 2021 Oras:-peste tot - Oras:-peste tot - Postat Februarie 14, 2021 buna Deea,ne poți lasa ceva informații despre tine? ( ce practici, pret, locație, poze?) , ms 1 5
deea r3b3la Reputație: 419 Postat Februarie 14, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 14, 2021 Acum 2 ore, flo99flo a spus: buna Deea,ne poți lasa ceva informații despre tine? ( ce practici, pret, locație, poze?) , ms Buna Flo, 150 fin 200 ora. Nu fac anal si fin orala/faciala. Ptr cei intersati fac si:uro, scato, dominare. Ma gasiti vis a vis de Coresi, Maurer residence.
flo99flo Reputație: -641 Postat Februarie 14, 2021 Oras:-peste tot - Oras:-peste tot - Postat Februarie 14, 2021 1 oră în urmă, deea r3b3la a spus: Buna Flo, 150 fin 200 ora. Nu fac anal si fin orala/faciala. Ptr cei intersati fac si:uro, scato, dominare. Ma gasiti vis a vis de Coresi, Maurer residence. nr de tel. este cel din topic sau altul( rasp la sms, whatsp.), ai început de azi? 5
deea r3b3la Reputație: 419 Postat Februarie 14, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 14, 2021 Acum 3 ore, flo99flo a spus: nr de tel. este cel din topic sau altul( rasp la sms, whatsp.), ai început de azi? Acelasi nr, rasp la tel whats up. 1
deea r3b3la Reputație: 419 Postat Februarie 15, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 15, 2021 Neata baieti, ptr cei care vor sa ma viziteze, ma gasiti pana maine la 12:00.
flo99flo Reputație: -641 Postat Februarie 17, 2021 Oras:-peste tot - Oras:-peste tot - Postat Februarie 17, 2021 salutare , vizitat aceasta dameza , ajuns la ea in locație ne-am prezentat și când a deschis gura surpriza ( fata nu are Dinți in gura și se vede oribil), când am văzut mi-am cerut scuze și am plecat , după mine nu merita vizitată ( e prea riscant , chiar dacă îți face oralul protejat sant mari șanse sa te zgârâie și sa rupă și cauciucul ) 5
deea r3b3la Reputație: 419 Postat Februarie 18, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 18, 2021 Acum 20 ore, flo99flo a spus: salutare , vizitat aceasta dameza , ajuns la ea in locație ne-am prezentat și când a deschis gura surpriza ( fata nu are Dinți in gura și se vede oribil), când am văzut mi-am cerut scuze și am plecat , după mine nu merita vizitată ( e prea riscant , chiar dacă îți face oralul protejat sant mari șanse sa te zgârâie și sa rupă și cauciucul ) Nu stiu cine esti si cu ce te am deranjat incat sa faci recenzia asta total neadevarata. Si nu spun neadevarata ca n as avea prob cu dantura ( cum am mai spus, sunt in "lucru" cu dantura, nicidecum cum te exprimi tu) ci ptr faptul ca nu mi a plecat nimeni, nu ma refuzat nimeni( nici nu am avut timp sa primesc decat cateva cunostinte). Deci tu, nu m.ai vizitat dar totusi vii cu o recenzie. Ati facut un obicei din a da cu "pietre" in fetele cat de cat apreciate. Stai dragule calm, n am stat mult, deci n am luat painea nimanui daca de asta iti era teama.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum