Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Martie 11, 2019 Postat Martie 11, 2019 xoxo cum e mah ? ai masina pah avarii , piticule ? luamiai avariile'n gura si dolores sa ma linga pe oache :X
criss8763 Reputație: -74 Postat Martie 11, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bulevardul Unirii nr. 80 Telefon: [email protected] Oras:Bulevardul Unirii nr. 80 Autor Postat Martie 11, 2019 Buna ! Sunt cristina am 20 de ani, sunt din București, am 50kg, 1,68 înălțime, ochii căprui! Servicii: 150 lei / 30 minute ( oral protejat,normal , masaj ) 250lei/1 ora (oral,normal , masaj) 300 lei /1 ora ( oral ,normal , diferite pozitii , masaj ,69 ) EXTRA: FK - 50LEI DEPLASARE - 400 / ORA sex oral și normal LOCATIE : rond alba Iulia. Unii credit banck AM DREPTUL DE A-MI SELECTA CLIENTII PROGRAMARILE SE FAC TELEFONIC , PRIN MESAJ SAU PE WAPP : 0739423917 1 1
Vizitator cyberex Reputație: 0 Postat Martie 11, 2019 Postat Martie 11, 2019 :slap2 Daca nu merge cu un topic, poate merge cu altul. :laugh2 2
criss8763 Reputație: -74 Postat Martie 11, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bulevardul Unirii nr. 80 Telefon: [email protected] Oras:Bulevardul Unirii nr. 80 Autor Postat Martie 11, 2019 Normal. Dar asta e mult mai ok. Dar acolo deja s au făcut prea multe comentarii urate
plm1127 Reputație: -110 Postat Martie 11, 2019 Postat Martie 11, 2019 Nu sunt recenzii pozitive .. la bani ăștia mergi la ceva bun și testat 1
plm1127 Reputație: -110 Postat Martie 11, 2019 Postat Martie 11, 2019 Fără supărare te-ai aruncat prea sus la prețuri
Vizitator cyberex Reputație: 0 Postat Martie 11, 2019 Postat Martie 11, 2019 Normal. Dar asta e mult mai ok. Dar acolo deja s au făcut prea multe comentarii urate Ai avut partea ta de vina pe celalalt topic, dar poate aici nu mai repeti greselile acelea. Uite o melodie pana una alta, sa imi spui daca iti place. 1
criss8763 Reputație: -74 Postat Martie 11, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bulevardul Unirii nr. 80 Telefon: [email protected] Oras:Bulevardul Unirii nr. 80 Autor Postat Martie 11, 2019 Am fost testata. Și este munca pe care o practic eu și am dreptul sa îmi pun preturile pe care le consider. În momentul când ma vei cunoaște personal atunci vei știi de ce am preturile acestea 1
criss8763 Reputație: -74 Postat Martie 11, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bulevardul Unirii nr. 80 Telefon: [email protected] Oras:Bulevardul Unirii nr. 80 Autor Postat Martie 11, 2019 Mersi mersii 1
papistatis Reputație: 17 Postat Martie 11, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 11, 2019 Ai avut partea ta de vina pe celalalt topic, dar poate aici nu mai repeti greselile acelea. Uite o melodie pana una alta, sa imi spui daca iti place. stai linistit, daca nu sunt manele sau tiganesti asa cum se afiseaza in video-urile ei de pe whatsapp nu o sa ii placa daca nu ma crezi, baga o tiganeasca dinaia sa vezi cum danseaza :laugh2
criss8763 Reputație: -74 Postat Martie 11, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bulevardul Unirii nr. 80 Telefon: [email protected] Oras:Bulevardul Unirii nr. 80 Autor Postat Martie 11, 2019 Bai și tu dacă te ai dus la petreceri ai dansa asa ca numai încerca sa îmi faci rău că nu îți va reusii 1
criss8763 Reputație: -74 Postat Martie 11, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bulevardul Unirii nr. 80 Telefon: [email protected] Oras:Bulevardul Unirii nr. 80 Autor Postat Martie 11, 2019 Și nu are importanta ce ascult eu 1
Vizitator cyberex Reputație: 0 Postat Martie 11, 2019 Postat Martie 11, 2019 stai linistit, daca nu sunt manele sau tiganesti asa cum se afiseaza in video-urile ei de pe whatsapp nu o sa ii placa daca nu ma crezi, baga o tiganeasca dinaia sa vezi cum danseaza :laugh2 Eu de buna voie si nesilit de nimeni nu ascult manele / tiganeasca, nici la mine in familie nu se asculta. 1
user1983 Reputație: 1 Postat Martie 11, 2019 Postat Martie 11, 2019 Hello! In primul rand nu am sa precizez faptul ca nu prea fac recenzi, dar in cazul de fata am facut o exceptie.Trecand la subiect, duminica din lipsa de ocupatie si ceva chef de companie fara sa mi bat capul prea mult am luat decizia sa intru pe https://nimfomane.com/forum/ unde am dat de Cristina, am observat ceva discutii negative dar mi am luat inima in dinti si am zis sa incerc. Mi-a raspuns Cristina, am discutat putin despre ce optiuni am, ba chiar mi a oferit posibilitatea de a merge ea si sa o vad si pe colega ei in ideea ca poate o sa mi placa mai mult si o sa vreau sa raman cu ea. Zis si facut m-am deplasat la locatie, undeva in rondul de la Alba Iulia, am facut cunostinta cu domnisoarele si am ales sa merg cu Cristina. Legat de locatia lor, nu am fost foarte atent si nu pot spune decat ca era un ap destul de mare. Cristina e o pustoaica de 20 de ani, slim, 1.68, sani fermi, marime medie spre micuti (mie mi au placut sau mai bine zis, fix pe placul meu). Mi-am pus un pahar de vin, ea a optat pentru o cola, am mai stat la povesti dupa care a fugit la dus, timp in care trebuie sa recunosc ca ma gandeam cum si ce sa-i fac :hug1 :69 :feet. A reventin in prosop, ne am alintat putin pe canapea unde am inceput cu ceva mangaieri si sarutari dupa care ne-am mutat in pat unde am inceput cu un FK si dupa a trecut la oral. Nu poate deep, dar in rest o suge bine, neprotejat, cu limbi pe coaie.La normal, am descoperit o pasarica stramta bine epilata, fara mirosuri sau alte aspecte suspecte, Terminat pe spatele ei, facut dus dupa care am revenit in leaving si am mai stat la povesti eu am mai baut ceva pahare de vin, timp in care m-am activat din nou. La aldoilea numar nu am reusit sa finalizez, s a si plans putin ca o ustura dupa prima actiune. Note, amenda si pozeCristina: 8 (denul de fara petite, slim sani frumos si cu o atitudine prietenoasa ), Oral: 7, Normal: 8, Anal: -- (nu face),Mi-a cerut 250 lei pentru 1 ora. V-o recomand si personal o sa revin la ea.
bebe2014 Reputație: 3446 Postat Martie 11, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 11, 2019 Opaaa, uite cine încearcă să se adapteze pieței ... Felicitări pentru trezirea la realitate!
xoxomdma Reputație: -159 Postat Martie 11, 2019 Postat Martie 11, 2019 cica celalant topic era deja prea multe comentarii urate :(
xoxomdma Reputație: -159 Postat Martie 11, 2019 Postat Martie 11, 2019 ai dau acuma comanda lu pisicuts sa le uneascastati asa ami chem si slugile alde daniel sa vina sa dea report
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Martie 11, 2019 Postat Martie 11, 2019 hahahah, ce s-a pisat Cristina si azi pe lake cu pedale asta de xoxo :x hahahahha
criss8763 Reputație: -74 Postat Martie 11, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bulevardul Unirii nr. 80 Telefon: [email protected] Oras:Bulevardul Unirii nr. 80 Autor Postat Martie 11, 2019 Puteți sa faceți ce vreți chiar nu ma interesează de viata voastră, sincer. Din punctul meu de vedere voi ăștia care comentați fără rost ar trebuii sa va găsiți o ocupație, sincer. Pentru ca eu nu stau sa ascult aberațiile voastre
user1983 Reputație: 1 Postat Martie 11, 2019 Postat Martie 11, 2019 Hello! In primul rand am sa precizez faptul ca nu prea fac recenzi, insa experienta fiind una pozitiva si la rugamintea domnisoarei, ia mentionant comentariile rautacioase si la cum o afecteaza profesional vorbind, am decis sa fac o exceptie.Trecand la subiect, duminica din lipsa de ocupatie si ceva chef de companie fara sa mi bat capul prea mult am luat decizia sa intru pe https://nimfomane.com/forum/unde am dat de Cristina, am observat ceva discutii negative dar mi am luat inima in dinti si am zis sa incerc. Mi-a raspuns Cristina, am discutat putin despre ce optiuni am, ba chiar mi a oferit posibilitatea de a merge ea si sa o vad si pe colega ei in ideea ca poate o sa mi placa mai mult si o sa vreau sa raman cu ea. Zis si facut m-am deplasat la locatie, undeva in rondul de la Alba Iulia, am facut cunostinta cu domnisoarele si am ales sa merg cu Cristina. Legat de locatia lor, nu am fost foarte atent si nu pot spune decat ca era un ap destul de mare. Cristina e o pustoaica de 20 de ani, slim, 1.68, sani fermi, marime medie spre micuti (mie mi au placut sau mai bine zis, fix pe placul meu). Mi-am pus un pahar de vin, ea a optat pentru o cola, am mai stat la povesti dupa care a fugit la dus, timp in care trebuie sa recunosc ca ma gandeam cum si ce sa-i fac :hug1 :69 :feet. A reventin in prosop, ne am alintat putin pe canapea unde am inceput cu ceva mangaieri si sarutari, dupa care ne-am mutat in pat unde am inceput cu un FK si dupa a trecut la oral. Nu poate deep, dar in rest o suge bine, neprotejat, cu limbi pe coaie.La normal, am descoperit o pasarica stramta bine epilata, fara mirosuri sau alte aspecte suspecte, Terminat pe spatele ei, facut dus dupa care am revenit in leaving si am mai stat la povesti eu am mai baut ceva pahare de vin, timp in care m-am activat din nou. La aldoilea numar nu am reusit sa finalizez, s a si plans putin ca o ustura dupa prima actiune. Note, amenda si pozeCristina: 8 (denul de fara petite, slim sani frumos si cu o atitudine prietenoasa ), Oral: 7, Normal: 8, Anal: -- (nu face), Mi-a cerut 250 lei pentru 1 ora. V-o recomand si personal o sa revin la ea. 1
bic.c Reputație: -1560 Postat Martie 11, 2019 Oras:. Oras:. Postat Martie 11, 2019 Daca o sa-si deschida 10 topice o sa copiezi recenzia ta peste tot ?!? P.S -Am si eu o curiozitate . Nu contest vizita dar ce te-a determinat sa faci prima recenzie dupa 7 ani de privit ? Spor la futut ! MOTANE , MAI TAIE-i IN PULA MEA DIN TOPICE , UNUL AJUNGE 3 2
criss8763 Reputație: -74 Postat Martie 11, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bulevardul Unirii nr. 80 Telefon: [email protected] Oras:Bulevardul Unirii nr. 80 Autor Postat Martie 11, 2019 A văzut primul topic și eu am cerut sa pună recenzia și pe primul și pe acesta pentru ca erau pe primul topic vre o 2 pagini cu jigniri și înjurături ♂ 1
niconikolas Reputație: 235 Postat Martie 12, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 12, 2019 Nu merita nici 100 lei ora. De evitat! 1
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Martie 12, 2019 Postat Martie 12, 2019 Pisicut, te rog uneste topicele, fata asta incalca grav regulamentul 2 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum