Sari la conținut

Prostituția: produs sau serviciu?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Termenul de client este usor de definit. Problema e că mulți fac confuzie intre client și potențial client .

În schimb, prestația fetei este un produs sau un serviciu?

Pentru ca este o diferență.

"Când cumperi un produs" de fapt cumperi un bun, plătești pentru un bun, un bun care are un cost de fabricatie, la fabricarea căruia s-au folosit materii prime, forța de muncă etc., bun al cărui caracteristici le cunosti si te satisfac, logic , pentru că altfel nu l-ai cumpăra.

Când plătești pentru un serviciu este cu totul altceva pentru că atunci satisfacția pe care o obții depinde de mai multi factori : timp, preț, așteptările tale, gusturile tale, nevoile tale etc.

Cum oamenii sunt diverși, au nevoi diferite, venituri diferite, gusturi diferite, piata de servicii a prostituției se împarte si ea in mai multe categorii.

Rezultatul prestării serviciilor, adica experienta clientului in urma solicitarii serviciului, concretizat în recenzie sau nu, este SUBIECTIV, atâta timp cât prestatoarea de servicii este corecta în descrierea ei si a serviciilor pe care le prestează.

Ce părere aveți?

• Like 1
  • Oras:oriunde
  • Oras:oriunde
Postat

@monica..cumperi un serviciu, asta este clar!! Cand cumperi un produs, stii la ce sa te astepti de la acel produs, cel putin ca forma, ca, calitate/durabilitate, ramane de vazut in timp, exceptie fac produsele copiate, care cu siguranta nu vor dura!!😃😃

Subiectivi suntem de la inceput, prin alegerea fetei.

Plecam de la premiza ca este o fata Ok, poate si influentati de recenzii, iar daca si prestatia fetei este multumitoare, rezultatul va fi o recenzie pozitiva. As putea spune ca, poate dupa cateva vizite la aceiasi fata, poti sa iti exprimi aproape obiectiv parerea!!😃😃😃

• Like 1
Postat

Cum nu pot vorbi la abstract, voi da exemple.

"Rezultatul prestării serviciilor, adica experienta clientului in urma solicitarii serviciului, concretizat în recenzie sau nu, este SUBIECTIV, atâta timp cât prestatoarea de servicii este corecta în descrierea ei si a serviciilor pe care le prestează."

De regulă se spune sex oral și sex normal.

Ar trebui să fiu mulțumit dacă sexul oral e ținut capul sulii în gură și în rest e doar o frecare cu mâna?!

La fel dacă sexul normal se rezumă doar la o poziție (de regulă misionar sau capră) și nu face nici o mișcare, ba întreabă dacă mai durează mult sau îți spune că mai ai x minute sau să nu o bagi toată că o doare sau, mai rău, în timpul ăsta butonează telefonul sau vorbește la el cu următorul client.

După părerea Monicăi, aș fi subiectiv dacă spun că a fost o experiență de tot rahatul, doar am primit sex oral și normal, cum s-a promis.

PS: la cate fete am fost, și am folosit destule, peste o sută cu siguranță, pot număra pe degetele de la o mână câte m-au futut ele pe mine și nu eu pe ele. Din păcate doar una dintre acestea mai activează.

Cererea și oferta... Dacă asta oferă înseamnă că asta se caută, pentru că dacă nu s-ar cauta atunci fata si-ar schimba tehnica.

A fost super nașpa pentru tine, dar asta nu inseamna ca e super nașpa pentru toți cei care-i trec pragul, posibil ca tu să fi fost excepția :*

• Oras:F
  • Oras:F
Postat

De ce nu se spune "sex VAGINAL"?! Orice sex e "normal" cat timp nu e... viol, abuz etc. Si... masturbarea e cumva "anormala"? Probabil este cea mai des practicata forma de stimulare sexuala, cu cele mai mari avantaje si cele mai mici riscuri (mai ales daca te speli pe maini si nu te lasi dus de val sa ti-o dai sa te julesti...). 

• Like 2

• Oras:dobrogea
  • Oras:dobrogea
Postat

Cum nu pot vorbi la abstract, voi da exemple.

"Rezultatul prestării serviciilor, adica experienta clientului in urma solicitarii serviciului, concretizat în recenzie sau nu, este SUBIECTIV, atâta timp cât prestatoarea de servicii este corecta în descrierea ei si a serviciilor pe care le prestează."

Ar trebui să fiu mulțumit dacă sexul oral e ținut capul sulii în gură și în rest e doar o frecare cu mâna?!

La fel dacă sexul normal se rezumă doar la o poziție (de regulă misionar sau capră) și nu face nici o mișcare, ba întreabă dacă mai durează mult sau îți spune că mai ai x minute sau să nu o bagi toată că o doare sau, mai rău, în timpul ăsta butonează telefonul sau vorbește la el cu următorul client.

După părerea Monicăi, aș fi subiectiv dacă spun că a fost o experiență de tot rahatul, doar am primit sex oral și normal, cum s-a promis.

PS: la cate fete am fost, și am folosit destule, peste o sută cu siguranță, pot număra pe degetele de la o mână câte m-au futut ele pe mine și nu eu pe ele. Din păcate doar una dintre acestea mai activează.

Se numește ca ai avut ghinion.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.