Sari la conținut

Caut locatie !!!

Postări Recomandate

• Oras:Cluj
Postat

Buna seara dragilor ,caut locatie pe teodor mihali ,viva sau park lake ..daca aveti idee va rog sa imi trimite-ti un mesaj in pm ...:* :*

• Like 1
  • Oras:....
Postat

Buna seara dragilor ,caut locatie pe teodor mihali ,viva sau park lake ..daca aveti idee va rog sa imi trimite-ti un mesaj in pm ...:* :*

am găsit eu un proprietar la VIVA City (200 RON/zi) , mi-a spus ca are mai multe apartamente in Complexul asta , momentan sunt full toate. Iar mâine se eliberează unul pentru mine . Dacă vrei lasa-mi PM , îți pot lasă numărul lui și ii poți face o întrebare, eventual îți poți rezerva , nu cere avans pentru asta. Pup
  • Like 2
Postat

am găsit eu un proprietar la VIVA City (200 RON/zi) , mi-a spus ca are mai multe apartamente in Complexul asta , momentan sunt full toate. Iar mâine se eliberează unul pentru mine . Dacă vrei lasa-mi PM , îți pot lasă numărul lui și ii poți face o întrebare, eventual îți poți rezerva , nu cere avans pentru asta. Pup

Ms..am gasit si eu dar se elibereaza vineri , l-am prenotat pe ala...ms oricum :* :*

• Like 1
Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

am găsit eu un proprietar la VIVA City (200 RON/zi) , mi-a spus ca are mai multe apartamente in Complexul asta , momentan sunt full toate. Iar mâine se eliberează unul pentru mine .

Uite ce înseamnă să fii mafioata.

Închiriezi două locații simultan.

Una la Platinia și una la Viva.

Asta-i Inesuka!

Postat

Ms..am gasit si eu dar se elibereaza vineri , l-am prenotat pe ala...ms oricum :* :*

:*

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...