sweeteva Reputație: 4206 Postat Ianuarie 27, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 27, 2019 Buna seara dragilor ,caut locatie pe teodor mihali ,viva sau park lake ..daca aveti idee va rog sa imi trimite-ti un mesaj in pm ...:* :* 1
xoxomadeye Reputație: -49 Postat Ianuarie 27, 2019 Postat Ianuarie 27, 2019 am eu la vivate costa un sex anal pentru toata luna
amantulxxx2017 Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2019 Postat Ianuarie 27, 2019 Apartament lux in ansamblul Vivido https://vivido.ro/concept/. Whatsapp 0758786731 pentru detalii
inesuka Reputație: 1792 Postat Februarie 2, 2019 Oras:.... Oras:.... Postat Februarie 2, 2019 Buna seara dragilor ,caut locatie pe teodor mihali ,viva sau park lake ..daca aveti idee va rog sa imi trimite-ti un mesaj in pm ...:* :* am găsit eu un proprietar la VIVA City (200 RON/zi) , mi-a spus ca are mai multe apartamente in Complexul asta , momentan sunt full toate. Iar mâine se eliberează unul pentru mine . Dacă vrei lasa-mi PM , îți pot lasă numărul lui și ii poți face o întrebare, eventual îți poți rezerva , nu cere avans pentru asta. Pup 2
sweeteva Reputație: 4206 Postat Februarie 2, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Februarie 2, 2019 am găsit eu un proprietar la VIVA City (200 RON/zi) , mi-a spus ca are mai multe apartamente in Complexul asta , momentan sunt full toate. Iar mâine se eliberează unul pentru mine . Dacă vrei lasa-mi PM , îți pot lasă numărul lui și ii poți face o întrebare, eventual îți poți rezerva , nu cere avans pentru asta. PupMs..am gasit si eu dar se elibereaza vineri , l-am prenotat pe ala...ms oricum :* :* 1
lexxx1 Reputație: 150 Postat Februarie 2, 2019 Oras:In lume Oras:In lume Postat Februarie 2, 2019 Hai odată ca ne este dor de tine
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2019 Postat Februarie 3, 2019 am găsit eu un proprietar la VIVA City (200 RON/zi) , mi-a spus ca are mai multe apartamente in Complexul asta , momentan sunt full toate. Iar mâine se eliberează unul pentru mine .Uite ce înseamnă să fii mafioata.Închiriezi două locații simultan.Una la Platinia și una la Viva.Asta-i Inesuka!
inesuka Reputație: 1792 Postat Februarie 3, 2019 Oras:.... Oras:.... Postat Februarie 3, 2019 Ms..am gasit si eu dar se elibereaza vineri , l-am prenotat pe ala...ms oricum :* :* :*
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum