rebelu80 Reputație: 6 Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 Sunt 4 fete care arata foarte bine in poza, din pacate n-au recenzii pe Timisoara. Ati fost creva la ele?? 1 Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 Nu m-au tentat deloc pozele astea.Dar... M-au tentat altele! :D 5 Link spre comentariu
Vizitator i.like.milfs Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 e Multe Rebuturi 1 Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 Nu și cea la care tocmai am fost! :) 1 4 Link spre comentariu
Vizitator tiru7 Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 Nu și cea la care tocmai am fost! :)Topic, recenzie, poze... bagă să ajungă repede la top 1 Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 Topic, recenzie, poze... bagă să ajungă repede la topChill! Îi deschid eu topic direct la Top. Doar că... Vreau să mai merg o dată până voi scrie recenzie. Oricum stă cică doar câteva zile și..nah...mă'nțelegi? ;) 1 4 Link spre comentariu
Vizitator tiru7 Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 Chill! ÃŽi deschid eu topic direct la Top. Doar că... Vreau să mai merg o dată până voi scrie recenzie. Oricum stă cică doar câteva zile și..nah...mă'nțelegi? ;)ÃŽncă o dată?? Ești în formă, nu gluma😂 1 Link spre comentariu
inesuka Reputație: 1792 Postat Ianuarie 28, 2019 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 Încă o dată?? Ești în formă, nu gluma scuze. Am dat din greșeală un minus - Link spre comentariu
rock10 Reputație: 593 Postat Ianuarie 28, 2019 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 Pai vrem si noi sa o vedem 😠1 Link spre comentariu
Vizitator tiru7 Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 scuze. Am dat din greșeală un minus - :no2 You ruined my night.Ți-aș cere să te revansezi cumva dar nu sunt nici educat și nici n-am 30 de ani... 1 Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 :no2 You ruined my night.Ți-aș cere să te revansezi cumva dar nu sunt nici educat și nici n-am 30 de ani...Salate măninci? :laugh2 1 5 Link spre comentariu
Vizitator tiru7 Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 Salate măninci? :laugh2Yum yum🤪 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 Încă o dată?? Ești în formă, nu glumaCică domnișoara Irina să mai aștepte...sărac...sincer... :laugh2 Link spre comentariu
anakinskywalker Reputație: 228 Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 Nu și cea la care tocmai am fost! :) Macar mie imi poti zice care e ca dupa atatea failuri trebuie si ceva ok, ar putea sa ti se faca mila Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 Cică domnișoara Irina să mai aștepte...sărac...sincer... :laugh2Da! Sincer eu cred că merit să fiu așteptat.Bogat cu siguranță nu sunt deci e ușor de dedus situația mea financiară. Macar mie imi poti zice care e ca dupa atatea failuri trebuie si ceva ok, ar putea sa ti se faca milaNoroc că sunt milostiv. Ella este numele ei. Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 13960 Postat Ianuarie 29, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 29, 2019 Noroc că sunt milostiv.Ella este numele ei.Asta-i ceva de genul: in timpul Razboiului de Independenta in luptele de la Plevna, Rahova, Smârdan, Tatargik, Belogradcik şi Vidin au murit peste 10.000 de romani. Te rog sa ne spui numele lor. 2 Link spre comentariu
milfshake Reputație: 120 Postat Ianuarie 29, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Ianuarie 29, 2019 Da!Sincer eu cred că merit să fiu așteptat.Bogat cu siguranță nu sunt deci e ușor de dedus situația mea financiară. Noroc că sunt milostiv.Ella este numele ei.asteptam recenzia Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2019 Partajează Postat Ianuarie 29, 2019 Asta-i ceva de genul: in timpul Razboiului de Independenta in luptele de la Plevna, Rahova, Smârdan, Tatargik, Belogradcik şi Vidin au murit peste 10.000 de romani. Te rog sa ne spui numele lor. NeaȚa! :)Am uMpicuț habar despre cele'n cauza, bunicul lui tataie a făcut parte din unul din cele 3 regimente din regiunea Bucureștiului. Predomina prenumele de Gheorghe. Apoi mai cu seamă erau Ion și Vasile. Restul, marea lor majoritate aveau numele cu terminația ESCU, tipic românesc. O singură chestioară doresc să-ți spun, despre care sunt destul de binișor informat. În Rahova, singurele războaie au fost duse pentru ocuparea tarabelor din piața Sebastian. asteptam recenziaFata stă în locație până miercuri, după... nu știe sigur dacă mai rămâne pe aici. Probabil că am să scriu joi. Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4278 Postat Ianuarie 29, 2019 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 29, 2019 Fata stă în locație până miercuri, după... nu știe sigur dacă mai rămâne pe aici. Probabil că am să scriu joi. M am linistit, deci n ai reperat o pe Ella din Complex/studenti! dag dal gas! Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2019 Partajează Postat Ianuarie 29, 2019 M am linistit, deci n ai reperat o pe Ella din Complex/studenti!Dacă e la etajul 1...Ea e! Descri-o puțintel. :) Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4278 Postat Ianuarie 29, 2019 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 29, 2019 Dacă e la etajul 1...Ea e! Descri-o puțintel. :)Bag pula, caut bilet! Nu i inalta, satena parca (au trecut doi ani),douazeci si ceva (putini) de ani,are topic deschis pe aici, calma, finuta, se fute binisor, GF de buna calitate, lucreaza doar cand si cand, nu face cim, presteaza in UK dag dal gas! Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2019 Partajează Postat Ianuarie 29, 2019 Bag pula, caut bilet! Nu i inalta, satena parca (au trecut doi ani),douazeci si ceva (putini) de ani,are topic deschis pe aici, calma, finuta, se fute binisor, GF de buna calitate, lucreaza doar cand si cand, nu face cim, presteaza in UKAaa, tu zici de vechea Ella. Era blondă! :) Asta'i nouă...mă rog, nouă pe la noi prin oraș. Am să scriu după ce am să mai merg o dată! Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4278 Postat Ianuarie 29, 2019 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 29, 2019 Aaa, tu zici de vechea Ella. Era blondă! :) Asta'i nouă...mă rog, nouă pe la noi prin oraș. Am să scriu după ce am să mai merg o dată!Ok, atunci ies de pe Wizz.Intru iar cand se intoarce Diana(cu mai multi "i")😠Iti recomand sa n o ratezi, ii suficient de accesibila 😉 dag dal gas! Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2019 Partajează Postat Ianuarie 29, 2019 Ok, atunci ies de pe Wizz.Intru iar cand se intoarce Diana(cu mai multi "i")Iti recomand sa n o ratezi, ii suficient de accesibila Nici nu încape discuție de așa ceva!M-am interesat deja d'un împrumut. Link spre comentariu
rebelu80 Reputație: 6 Postat Ianuarie 29, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2019 Eu va intreb de noutati, si voi imi vorbiti de Irina si Ela. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum