Sari la conținut

Multe noutati in Timisoara

Postări Recomandate

Vizitator cozonacq
Reputație: 0
Postat

Păi ținând cont de faptul că încă nu am ajuns la domnișoara Irina, pentru mine este tot la stadiul de noutate!

• Membru Premium
  • Oras:Republica Timisoara
  • Oras:Republica Timisoara
Postat

Nici nu încape discuție de așa ceva!

M-am interesat deja d'un împrumut.

Le mai ti evidenta?

(de'mprumuturi spun)ðŸ˜

dag dal gas!

Vizitator tiru7
Postat

Cică domnișoara Irina să mai aștepte... 

Așa e scris in stele. Crede-mă că visul lui Cozo de a o întâlni pe domnisoara Irina conține niste detalii necunoscute publicului larg... din fericire   :laugh2

• Like 1
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat

Păi ținând cont de faptul că încă nu am ajuns la domnișoara Irina, pentru mine este tot la stadiul de noutate!

Nu ai ajuns .. Omgg 😲😲😲

Vizitator gvbolovan
Postat

Așa e scris in stele. Crede-mă că visul lui Cozo de a o întâlni pe domnisoara Irina conține niste detalii necunoscute publicului larg... din fericire   :laugh2

Mda... :P

Vizitator cozonacq
Postat

Le mai ti evidenta?

(de'mprumuturi spun)

Eu nu!

Ba chiar am încercat să uit de unele din ele.

Dar primesc notificări lunar. :)

Postat

Ai sa ti-o spun ca sa ma intelegi ca esti total pe langa subiect, nu imi spune mie ca tu mergi la una care nu are nici o recenzie si nu ai fost la Irina, care este in top in prime 7.

Te rog sa te abti daca nu te afli in tema!

• Like 1
Vizitator gvbolovan
Postat

Ai sa ti-o spun ca sa ma intelegi ca esti total pe langa subiect, nu imi spune mie ca tu mergi la una care nu are nici o recenzie si nu ai fost la Irina, care este in top in prime 7.

Se vede că ești relativ proaspăt pe aici, nu te pricepi la cozonaci :laugh2
Vizitator cozonacq
Postat

Ba exact asta am făcut!

Fix acuma am plecat de la fătuca asta care ÎNCĂ nu are topic deschis aici și la domnișoara Irina nu am avut plăcerea să ajung.

Ce ți se pare așa de greu de crezut?!

De ce ai tu impresia că ar trebui să merg la cele care deja au recenzii???

Eu nu mă prea iau după recenzii (fie ele bune sau rele) EU dacă vreau să fluier, fluier!! Mă abțin doar în biserică.

Doar pentru că una din fetele de pe aici are o grămadă de note de 10 sau este la Top, pentru mine nu este relevantă treaba asta!

Dacă n-ar fi fost unul, ăla care a mers primul, n-ar trebui să mai meargă nimeni nicăieri sau cum? Doar pentru că nu are fata recenzii?

Eu din recenzii selectez anumite informații care mă interesează strict pe mine, nu mă interesează notele.

Apropo de teme și de note.

Te rog frumos să nu mai aduci acest subiect în discuție!

Ultima temă făcută de mine a fost în clasa a VII-a B.

Eu am fost un elev de nota 5 (cinci), mereu îmi plânge sufletul când vad aici plin de note de 10... Cu steluțe și felicitări.

Hai să fii sănătos și să ai o seară bună!

Se vede că ești relativ proaspăt pe aici, nu te pricepi la cozonaci :laugh2

Doar femeile cu experiență se mai pricep la cozonaci. Poate și cele mai micuțe (la vârstă mă refer :) ) dar trebuiesc inițiate în tainele frământatului pentru a face maiaua bună... E cu tâlc toată chestia asta, nu-i pentru oricine!

Multumesc oricum! :)

• Like 1
  • Minus 5
Vizitator cozonacq
Postat

In aceeasi nota vreau o recomandare de o tipa care sa fie in vreo 300 ron ora(daca e total e perfect) si sa fie cu GFE mare.

Please!

Dacă am timp (căci în ultima vreme este mai limitat decât bugetul meu șubred) îi voi deschide mâine topic la fătuca'n cauză.

Vizitator gvbolovan
Postat

...

Eu am fost un elev de nota 5 (cinci), mereu îmi plânge sufletul când vad aici plin de note de 10... 

Fă-te gigolo si o să te umpli și tu cu note de 10 ;) Știi tu de ce...  :laugh2  :laugh2

Vizitator karinaa
Postat

Fă-te gigolo si o să te umpli și tu cu note de 10 ;) Știi tu de ce...  :laugh2  :laugh2

:)))

Vizitator costel55
Postat

Eu nu mă prea iau după recenzii (fie ele bune sau rele) EU dacă vreau să fluier, fluier!! Mă abțin doar în biserică.

Pai de ce sa te abtii? Incearca sa fluieri din degete, ca si cand ai chema birjarul! Ca si popa tot aia e....

• Membru Premium
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Eu am fost un elev de nota 5 (cinci), mereu îmi plânge sufletul când vad aici plin de note de 10... Cu steluțe și felicitări.

Minciuna sfruntata(o sa-i spun Pisicului sa te sanctioneze pentru informatii false :laugh2). Citindu-te de ceva vreme si uitandu-ma cum scrii, nu aveai cum sa iei doar 5 la limba si literatura romana. Iar daca e asa, insemana ca 70  la suta din cei de pe aici nu au terminat nici clasa a 8-a (cu patalama vorbesc, nu neaparat ca varsta)?

Ba exact asta am făcut!

Fix acuma am plecat de la fătuca asta care ÎNCĂ nu are topic deschis aici și la domnișoara Irina nu am avut plăcerea să ajung.

Ce ți se pare așa de greu de crezut?!

De ce ai tu impresia că ar trebui să merg la cele care deja au recenzii???

Doar pentru că una din fetele de pe aici are o grămadă de note de 10 sau este la Top, pentru mine nu este relevantă treaba asta!

Dacă n-ar fi fost unul, ăla care a mers primul, n-ar trebui să mai meargă nimeni nicăieri sau cum? Doar pentru că nu are fata recenzii?

Eu din recenzii selectez anumite informații care mă interesează strict pe mine, nu mă interesează notele.

Exact asta faceam si eu pe vremea cand eram tanar si nelinistit. Cum aparea una noua, cum si eu la usa ei. Tin minte si acum, cand a aparut in Timisoara "blonda de lux siliconata" (cei mai vechi isi amintesc de ea---prima data a activat undeva vis-a-vis de Tibiscus) tin minte ca nici nu apucase sa despacheteze bagajele ca am fost deja calare pe ea. E drept ca am luat si tzepe, dar am si descoperit cateva mioare (ca si domnisoara despre care am amintit) care chiar au facut cariera pe malurile Begai. Acum, batran si hodorogit fiind, parca nu ma mai trage atza sa incerc. Desi totusi o mai fac din cand in cand.

• Like 2

Vizitator cozonacq
Postat

Nu știu cum să comentez ultimele comentarii postate aici.

Încerc să scriu o recenzie...

Deja am impresia ca e o mică nuvelă! :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...