Sari la conținut

Tanara plinuta - 0741558286

Postări Recomandate

Vizitator Harley2
Reputație: 0
Postat

Ceau Lara. nu stiu de ce da cand tot te sun ,imi da ocupat automat:|

Vizitator Crazy Lara
Postat

Pentru ca ma suni cu numar ascuns ;) Sorry,dar aceste apeluri sunt respinse automat.Suna cu numar :*

Vizitator Harley2
Postat

cu numar te sun!

Vizitator Crazy Lara
Postat

Aloha!

Saptamana viitoare,Miercuri,Joi si Vineri (11,12 si 13 Iunie) o sa fiu in Satu Mare.

Va tzuc :* :* :*

post-62847-0-88927800-1402129008_thumb.jpg

post-62847-0-57151900-1402129014_thumb.jpg

post-62847-0-96838400-1402129028_thumb.jpg

• Like 1
  • Oras:satu mare
Postat

Nu cunosti vreo fata din satu mare disponibila acuma seara???

Vizitator Crazy Lara
Postat

Dragii mei,care nu ma cunoasteti!

Eu lucrez singura.Nu sunt nici madame si n-am nici colege si nici nu cunosc fete din bransa,in afara de fetele de pe forum.Nu toate,doar cateva de pe forum.Deci nu stiu cine lucreaza in SM si nu stiu cum are programul.Dar sunteti baieti mari,sunt sigura,ca va descurcati ;)

Va tzuc :*

Vizitator Crazy Lara
Postat

Am postat putin mai sus,ca saptamana viitoare o sa vin in SM ==>acum nu sunt acolo. :)

Vizitator Crazy Lara
Postat

Buna dragii mei!

Doresc sa va anunt ca de Duminica voi fi in Satu Mare.De data asta nu stiu pentru cat timp,pentru ca am si niste treburi personale de rezolvat.O sa va anunt inainte sa plec.

Va tzuc :*

Vizitator Harley2
Postat

Ma bucur ca vii ,da eu tot cu nr. te sun si automat imi da ocupat.si sms tiam mai trimis!terog rezolva chestia asta.multumesc.te pup

Vizitator Crazy Lara
Postat

Trimite-mi acum un mesaj,sa stiu care e nr tau

Vizitator Harley2
Postat

Am trimis acuma

Vizitator Crazy Lara
Postat

Harley,nu am primit mesaj de la tine.Tu tot postezi pe aici de cate ori vin in SM si zici ca nu-ti raspund.Asta poate fi din 2 motive:

1.Suni cu numar ascuns. 

2.Suni cu numar,dar ne-am mai intalnit si mi-ai dat un motiv ca sa nu-ti mai raspund.

Deci sorry :)

Vizitator Harley2
Postat

nu ne-am intalnit.si mesaj ti-am trimis

Vizitator Crazy Lara
Postat

Dragilor,eu astazi mai sunt in Satu Mare,maine dimineata plec.Pana atunci va astept cu drag :*

Vizitator brunetel
Postat

Cand mai treci prin sm?

Vizitator Crazy Lara
Postat

Buna dragilor!

Saptamana aceasta Vineri,Sambata si Duminica (22,23 si 24 august) voi fi in Satu Mare.

Va tzuuuccccc!

Vizitator Crazy Lara
Postat

Dragilor,se prelungeste vizita in orasul natal.Nu stiu pana cand,dar mai stau putin,va anunt inainte de plecare.

Pup :*

Vizitator Crazy Lara
Postat

Buna dragilor,

Doresc sa va anunt,ca maine voi pleca din Satu Mare.Va multumesc,pentru clipele petrecute impreuna!

Va tzuuuuc!

• Oras:peste tot
  • Oras:peste tot
Postat

Salutare

Recenziile de la sectiunea de top din Oradea imi starneau apetitul pentru aceasta nimfeta cu forme generoase.O abordez pe messenger la id mai sus mentionat si stabilim o intrevedere in data de 19 august in jurul orei 12.30 pentru o ora de nebunii.

Find in trecere in SM o contactez din nou la ora 12.00 si imi comunica adresa:o pensiune decenta langa benzinaria Petrom.

Aspect:ma pofteste innauntru si fac cunstinta cu Lara o domnisoara plinuta,bruneta,cu poze facute incat sa mascheze formele bbw.

Primesc prosop curat si uscat intru la dus,urmeaza si ea,intre timp imi creionam in minte momentele de orgasm cu Lara

O astept in pat si se pune langa mine ne sarutam fk imbratisati in acelasi timp,mangaieri,dupa care ii recomand sa inceapa oralul.Putin dezamagit la oral ptr ca ma asteptam la un deep complet cu scuipat,cu supt intens,era mai mult banal,cu ceva schimbarii de ritm dar nimic iesit in comun de fata cum ma asteptam.Ma ridic in picioare rezemat de perete si ea stand in genunchi in fata mea in face oralul cu 50 la suta glandul supt desi nu sunt Rocco o avertizez ca am sa ejaculez pe fata ei,si dupa cateva minute o scot din gura si ejaculez in par,fata pe gura o nebunie sa vezi jetul de sperma pe fata ei si reactia ei putin stanjenita,as fii dorit sa vad cum ea toata sperma de pe fata si o introduce in gura,dar ea nu a vrut asa ceva.

Merge la baie sa elimine samanta(as fii vrut sa fac o poza cu fata ei plina de mostenitorii) dupa care urmez si eu la refresh,ne shi ne punem apoi la povesti,as fii putut sa crosetez ceva daca tot stateam

Actul doi incepe direct cu oral,o prindeam de cate un san si cand prinde viata Stefan,o rog sa se puna pe spate pe marginea patului ca sa pot sa pompez la ea in gura.Bag 90 la suta din ea si scoate sunete nici macar nu era in gat imi zice ca se sufoca,imi dadea maxim cu reactia asta,ma intind eu pe spate si continua oralul dupa care o rog sa punem prezervativul.O pun capra,dupa 3 minute in trece cheful de pompat,dau jos prezervativul si ii recomand sa continue cu multa caldura oralul.Si ma tine vreo 15-20 de minute oralul de fata era deja satula de prezenta mea,care ma ambitiona si mai mult sa nu termin,incepe si cu supt de oua io mio frecam si ii zic sa imi faca laba,lins oua o iau eu la frecat,eram deja plictisit,si intrun final termin in gura ei.UUUUUURRRRRRRRRRAAAAAAAAAA.Merge la baie clateste din nou ,ma imbrac si ii multumesc,plecat fusei.

Note:-locatie:10,camera la pensiune,curat,frumos,aerisit,baia curata

-aspect:la fata:bruneta,ok

-corp:bbw,mie imi plac slim

-sex oral:8 ma asteptam la ceva de vis dupa cum am citit postarile de pe Oradea,dar nu a fost click-ul dintre noi,a simtit si ea si eu acest lucru,am mers la ea doar ptr sex oral cu finalizare pe fata,a fost o fantezie mai veche

-sex normal:8,lubrefiere naturala,stie sa isi contracteze f placut muschii vaginali

-pret:150 ron o ora de oral neprotejat cu normal protejat,

-recomandare:daca vrei sa te descarci de 2 ori oral +COF e perfect,mie personal conteaza f mult aspectul fizic

-de revenit:ptr COF daaaaaa

• Like 5
  • Telefon: sexxx_motanel
Postat

buna Lara doresc sa te cunosc insa am o rugaminte la tine de sunat  nu te pot suna asa ca id meu de mess este  sexxx_motanel cine stie poate voi fi un client fidel te poop tot respectul pt tine pa

Postat

sall lara esti cea ce caut da add in meu de mess este 

sexxx_motanel si in 15 minute sint la tine astept un semn de la tine

Vizitator Crazy Lara
Postat

Aloha,dragii mei!

N-am mai fost demult pe acasa,asa ca este timpul sa mai trag o fuga pana la voi.Vin saptamana viitoare,Marti si o sa fiu prezenta vreo 2-3 zile.Adica Marti,Miercuri si Joi (11,12,13 noiembrie).

S-au modificat preturile de cand nu am mai fost pe acasa.Asadar,vom avea intalniri de 60 minute,ceea ce va include 1 finalizare si pentru care cadoul meu va fi de 150 lei.Cei care doriti 2 finalizari exista varianta de 90 de minute cu 2 finalizari si cadou oferit 200 lei.Pentru cei care se grabesc intr-adevar,ramane valabil varianta de 30 min cu 1 finalizare si cadou oferit 100 lei.

Va tzuc! :* :* :*

post-62847-0-33078100-1415539838_thumb.jpg

post-62847-0-27568200-1415539847_thumb.jpg

post-62847-0-14841000-1415539854_thumb.jpg

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...