Sari la conținut

ROXANA mall Vitan

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

TREI domnisoare te asteapta pentru o partida de sex incendiar si foarte excitant, sex normal si oral nep. cu 2 fin. orale, faciale, corporale sau cum vrea inimioara ta, fotografii reale 100 %. 0761.963.442

Am sunat ieri pe la 17:00 la numarul celor trei feline si mi-a raspuns o voce foarte sexi si dulce care ma informat cu privire la serviciile si aspectul fetelor (fapt ce sa confirmat la fata locului) si am bagat o programare la ora 20:00.

Ajuns in zona mall Vitan sun si sunt indrumat la cuibul felinelor care ma asteptau foarte zambitoare si cu miscari lascive,se prezinta intr-un mod organizat aproape militaresc,sunt 2 brunete si o bonda tunsa mai scurt.Pe principiul prima impresie sau prima fata conteaza o aleg pe Roxana,una din brunete,fata care ma primit.Intru in camera platesc halatul cu 100 lei h cu doua finalizari si ma inreaba daca servesc o apa sau o cola si daca doresc sa intru la dus,o anunt ca aleg doar dusul cu toate ca facusem inainte sa vin da..... asa e politicos zic eu,imi imaneaza un prosop alb de baie si fuga ca fierbeau hormonii,vin in camera se scuza si intra si ia la baie,o astept intins in pat cu fata in jos,intra si ma intreaba daca doresc sa inceapa cu un masaj de relaxare,accept si stau cuminte sa ma relaxeze,incepe de la talpi si urca pe fiecare picior pana la fese dupa incepe in zona lombara si urca pana la gat,incepe sa se atinga usor si cu sanii de spatele meu fapt ce ma infierbantat si mai rau si ma intorc fara sa spun nimic si incep sa o strang in brate si sa o pup pe sani si pe gat,ma pupa si ea pe gat si pe sfarcuri indreptandu-se spre madular unde acorda atentie zonelor adiacente si incepe un oral lent si adanc de ma facea sa gem de placere,continua pret de cateva minute si vazand ca imi place insista mai mult cu limba pe capul madularului,nu mai reusesc sa ma abtin si o anunt ca finalizez si se conformeaza,introduce madularul in cura foarte lent si adanc si il tine acolo pana cand termin si scot tot din mine.Raman ceva timp intins in pat sa imi revin si merg la baie sa inceapa partea a doua.Mai schimbam cateva vorbe si incepem sa ne mangaiem reciproc sa ne sarutam si ma agita iar in zona sfarcurilor si coboara la madular unde il rasfata cu limba,ii cer sa puna prezervativul si incep in pozitia misionarului intrun ritm lent si adanc unde se implica si ia,termin in aceias pozitie intr-un ritm mai rapid.O rog sa mai stea putin in aceias pozitie sa mai ma linistesc putin,ma pupa usor si ma strange in brate. Mergem impreuna la baie si ma rasfata cu un dus fierbinte si ceva clabuc.

Intru in camera ma imbrac imi iau ramas bun imi da un pupic si o imbratisare si plec fericit.

Concluzie : o fata simpla fara arfe care se implica in ceea ce face,isi merita din plin banutii.

Note:

oral      -8

normal -7

Nu face anal .

O recomand.

post-65558-0-32024400-1367511315_thumb.jpg

post-65558-0-08357900-1367511329_thumb.jpg

• Oras:Bucuresti
Postat

Probabil o rebranduire incercata de calaret pt fetele lui de aici(recenzate fake de 3 ori):

https://nimfomane.com/forum/topic/11257-diana-decebal-mon-cher-cafee-0760975491/
http://nimfomane.com/forum/topic/8888-dianacompany-zvon-cafe-0760975232-0760975853-0760975110/page-3?hl=zvon 
niciun numar nu se mai gaseste pe AT

In schimb este: 0761963442
FINALIZARE ORALA 3 domnisoare 100 % reale, sexi, rele si flamande te asteapta sa te devoreze timp de o ora, sa te termine de cel putin 2 ori. Convinge-te, zona Mall Vitan, oferim show lezby, 300 lei ora !0761.963.442

post-38943-0-35079200-1367528870_thumb.jpg

post-38943-0-44213900-1367528879_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Astea nu mai sunt in apartamentul din vitan mall. S-au mutat ca le-a dat proprietarul afara. Am fost zilele trecute si cei care locuiesc acolo m-au amenintat cu politia. Asa ca am plecat si m-am dus in alta parte. Va doresc o zi buna

Postat

Pe d-ra din acest post o recunosc.

Am trecut pe la ea anul trecut. Avea locatia la Camera de Comert.

Nu am ramas pentru simplu fapt ca abia se trezise din somn si bine am facut. Am citit dupa cetva saptamani pe forum recenziile si nu erau deloc favorabile.

Postat

Despre domnisoara am scris si eu asta vara si nu era bine deloc.o recomandasem de trecut la evitat.nu mai retin exact motivul si nici numarul respectiv de telefon.locatia era pe mircea voda langa o rotiserie.sper ca este de folos

• Like 1

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

Am incercat azi o vizita. Am sunat cu 45 minute inainte si am facut o programare la ora xx.xx

Cu 10 minute inainte de termen sun si ii spun ca ajung.

Mi-a spus foarte calm sa o sun peste 30-45 minute.

Stanga imprejur si asta a fost.

Note - 0,0,0,0,0

Nesimtire - 10+

NU RECOMAND - chiar ar trebui mutata la DE EVITAT

Am plecat ca sa iau alta teapa. Detalii aici - https://nimfomane.com/forum/topic/15449-alina-si-dana-0767042359-0736039399/?do=findComment&comment=208728

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.