Vizitator magarusulfutacios Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2019 Postat Februarie 8, 2019 Domnita inca e in Arad, maine pleaca. Revine prin martie. Am vizitat-o azi. Programare prin whatsapp, totul ok.Locatie vis a vis de unicarm in confectii, apartament foarte ok. Baia dotata cu de toate, singura in locatie, nota 10.Aspect: aici depinde de gusturi, unii ziceau ca e foarte frumoasa, mie nu mi s-a parut asa. E ok, nu e urata dar nici foarte frumoasa. Celulita pe fundulet, dar nu deranjant, burtica se vede destul de bine, sani micuti dar fermi si frumosi, nota 7 ca aspect, bineinteles parerea mea. Daca vreti fotomodel, nu aveti ce cauta la ea.Atitudine 10, e o fata faina, la inceput retinuta dar apoi si-a dat drumul si am povestit. Pro client, reala, nu se preface. Nu te simti grabit deloc, atenta cu clientul.GFE-8, FK nu am incercat, nu m-a atras desi sunt un fan mare al FK.ON-9-din partea mea. E foarte finut, nu face deep, nu oo, dar mie mi-a placut foarte mult, are gurita priceputa. Am facut si CIM, a fost foarte bine.NP-9, se misca bine, da contre, a gemut placut si destul de real pe toata durata actiunii. Platit 200 ron la inceput, pe deplin meritati.De revenit: pentru mine nu,a fost ok o data, nu e pe gustul meu.De recomandat: da, este chiar ok fata. Nu e o rapandula, cum avem atatea prin Arad.
antonio25 Reputație: 133 Postat Februarie 8, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 8, 2019 Am fost de două ori la ea...Pentru mine e o drăguță,calmă, sociabilă.Merita vizitată si apreciată. 1
Vizitator magarusulfutacios Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2019 Postat Februarie 8, 2019 Am fost de două ori la ea...Pentru mine e o drăguță,calmă, sociabilă.Merita vizitată si apreciată.Perfect de acord cu tine, chiar asa e fata. Asta am zis si eu.
antonio25 Reputație: 133 Postat Iunie 29, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 29, 2019 Oare pe unde o fi?Știe cineva?
rock10 Reputație: 695 Postat Decembrie 16, 2019 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Decembrie 16, 2019 Nu mai știe nimeni nimica de ea ...
rock10 Reputație: 695 Postat Ianuarie 22, 2020 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Ianuarie 22, 2020 Nimeni nu mai stie de ea ..
antonio25 Reputație: 133 Postat Ianuarie 22, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 22, 2020 Nimeni,ultima dată când am fost a zis ca merge in Germania
rock10 Reputație: 695 Postat Ianuarie 22, 2020 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Ianuarie 22, 2020 Normal cine sa stie astea bune toate pleaca .. era superba
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum