mircea1010 Reputație: 14 Postat Februarie 1, 2019 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Februarie 1, 2019 Ma dispera astea cu poze false. Nu putem face nimic? Pierdem vremea aiurea.
mircea1010 Reputație: 14 Postat Februarie 1, 2019 Oras:baia mare Oras:baia mare Autor Postat Februarie 1, 2019 Gusturile nu se discuta. Dar pierzi o juma de ora ca să-ți dai seama când ajungi ca nu-i nici cea mai mică șansă să ți se scoale.
mircea1010 Reputație: 14 Postat Februarie 1, 2019 Oras:baia mare Oras:baia mare Autor Postat Februarie 1, 2019 Ca tu te-ai luat după poze.
winston negru Reputație: 76 Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 Pune frate un număr de telefon, sa vedem la care ai fost sa nu o pățească și alții sau un link.
mircea1010 Reputație: 14 Postat Februarie 4, 2019 Oras:baia mare Oras:baia mare Autor Postat Februarie 4, 2019 Nu pun ca nu vreau sa jignesc pe nimeni, după cum ziceam gusturile nu se discuta, poate la unii le place. Și eu am fost la unele cu poze false și o fo super. Prostia o fo a mea ca deși am văzut am rămas în loc sa zic mersi și sa plec.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum