paradise92 Reputație: 22 Postat Februarie 2, 2019 Oras:Catanzaro, Italia Oras:Catanzaro, Italia Postat Februarie 2, 2019 Cine o face ?
eugeneionesco Reputație: 711 Postat Februarie 2, 2019 Oras:in cantareata cheala Oras:in cantareata cheala Postat Februarie 2, 2019 Cine o face ? Maica-ta. 1
paradise92 Reputație: 22 Postat Februarie 2, 2019 Oras:Catanzaro, Italia Oras:Catanzaro, Italia Autor Postat Februarie 2, 2019 Maica-ta.Uite prostule, vrem sa ne întâlnim sa vedem sa mi spui o dată cine o face ?
eugeneionesco Reputație: 711 Postat Februarie 2, 2019 Oras:in cantareata cheala Oras:in cantareata cheala Postat Februarie 2, 2019 Uite prostule, vrem sa ne întâlnim sa vedem sa mi spui o dată cine o face ? Stiu ca vrei sa-mi dai sifilis dar imi pare rau, nu sunt homosexual, gaseste-ti pe altcineva care sa te futa in cur neprotejat. 2
paradise92 Reputație: 22 Postat Februarie 2, 2019 Oras:Catanzaro, Italia Oras:Catanzaro, Italia Autor Postat Februarie 2, 2019 Stiu ca vrei sa-mi dai sifilis dar imi pare rau, nu sunt homosexual, gaseste-ti pe altcineva care sa te futa in cur neprotejat.Sa fi foarte atent cum vorbești cu cine nu cunoști. Că te pot găsi la fel și nu va fi frumos pentru tine
eugeneionesco Reputație: 711 Postat Februarie 2, 2019 Oras:in cantareata cheala Oras:in cantareata cheala Postat Februarie 2, 2019 Sa fi foarte atent cum vorbești cu cine nu cunoști. Că te pot găsi la fel și nu va fi frumos pentru tine Taci in plm de dobitoc, gasesti pe dracu'... 1
paradise92 Reputație: 22 Postat Februarie 2, 2019 Oras:Catanzaro, Italia Oras:Catanzaro, Italia Autor Postat Februarie 2, 2019 Sa ne distram: https://nimfomane.com/forum/topic/125339-crampie-arad/ Bravo . Și tu ce înjuri pe toată lumea aici ? Doar pe calculator ești așa ;) pe viață reală ești zero . Ceau saracule
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum