leinaducs Reputație: 471 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Postat Aprilie 3, 2019 Am fost eu demult la ea. Vreo doi ani...poate mai mult. Poza e retușata, după cum se vede. Burtica maricica, pufoasa, ten f alb.In rest amabila. Igiena buna. M a atras cu faptul că face și înghițire la finalizare, dar m a păcălit. S a eschivat, ferit, nici finalizare orala n a prea fost Nu mai țin minte amenda. N am mai revenit și nici n am de gând. 2
delia9706 Reputație: 13 Postat Aprilie 3, 2019 Autor Postat Aprilie 3, 2019 Am fost eu demult la ea. Vreo doi ani...poate mai mult. Poza e retușata, după cum se vede. Burtica maricica, pufoasa, ten f alb.In rest amabila. Igiena buna. M a atras cu faptul că face și înghițire la finalizare, dar m a păcălit. S a eschivat, ferit, nici finalizare orala n a prea fost Nu mai țin minte amenda. N am mai revenit și nici n am de gând. Acum 2 ani nici nu activam pe Brăila. ;)
leinaducs Reputație: 471 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Postat Aprilie 3, 2019 Aproximativ. Crede-ma am fost la tine.
Vizitator gingo Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2019 Postat Aprilie 5, 2019 Apropo de poze... ai putea sa faci o poza normala fara efecte sa vedem si noi realitatea ? (is cam laptoase pozele, probabil si retusate)
delia9706 Reputație: 13 Postat Aprilie 5, 2019 Autor Postat Aprilie 5, 2019 Nici o poza nu e retusata la fizic. Disponibilă până Luni inclusiv. 1
ulise1 Reputație: 71 Postat Aprilie 5, 2019 Oras:braila Oras:braila Postat Aprilie 5, 2019 Pacat ca sunt plecat din tara ca ti-as fi facut o vizita.Poate te gasesc si mai tarziu,ca recenzii nu vad,chiar nu are clienti?Mie mi se poare ok tipa.
delia9706 Reputație: 13 Postat Aprilie 5, 2019 Autor Postat Aprilie 5, 2019 Nu stiu daca mai revin. Nu cred deoarece nu se merita.
ulise1 Reputație: 71 Postat Aprilie 5, 2019 Oras:braila Oras:braila Postat Aprilie 5, 2019 Poate totusi mai stai,si asa in Braila nu prea avem mare lucru.
delia9706 Reputație: 13 Postat Aprilie 5, 2019 Autor Postat Aprilie 5, 2019 Nu mai stau ca nu se merita. S a invatat lumea la bani putini si dupa se plâng de calitate
ucenic26 Reputație: 24 Postat Aprilie 5, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Postat Aprilie 5, 2019 Luni de la cat pana la cat ai program?Nu de alta,dar cand sa.mi fac si eu 'curaj' sa te vizitez,descopar ca pleci :(
iosif1 Reputație: 13 Postat Aprilie 5, 2019 Postat Aprilie 5, 2019 Stiu ca intr o perioada aveai preturi ok..faceai de exemplu doar oral.
Vizitator gingo Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2019 Postat Aprilie 6, 2019 Arata mai bine pozele decat cu sclipiciul ala si cu albeata aia care ascunde cate ceva. Pacat ca nu vii si la Galati. Aici merge treaba bine... si daca ai servicii ok poti avea si tarife mai mari.
delia9706 Reputație: 13 Postat Aprilie 6, 2019 Autor Postat Aprilie 6, 2019 In Romania nu o sa mai activez o perioadă bună. Slabe șanse de revenire. Mai sunt disponibilă până luni inclusiv.
numefara Reputație: 79 Postat Aprilie 6, 2019 Postat Aprilie 6, 2019 Pai daca in romania nu esti cautata pentru ce prestezi,in afara slabe sanse sa faci banii visati.Ai concurenta puternica plus servicii forta 1
delia9706 Reputație: 13 Postat Aprilie 6, 2019 Autor Postat Aprilie 6, 2019 Ei surprinzător afara chiar fac bani. Am destule servicii. Aici nu le prestez ca nu se merita . 🤗 1
numefara Reputație: 79 Postat Aprilie 6, 2019 Postat Aprilie 6, 2019 Pai da cateva detalii de ce anume prestezi la straini si la prosti nu,ca asta se intelege.Spune si poate sunt atrasi mai multi,eu sincer as da si 50 100 in plus daca serviciile sunt cum trebuie si cum sunt stabilite,fara sa fiu scarbit sau grabit sau....multe de spus
delia9706 Reputație: 13 Postat Aprilie 6, 2019 Autor Postat Aprilie 6, 2019 Aproape orice. Nu Stiu sa dau acum exemple fiind multe. La mine nu cred ca s a pus problema de timp sau de grabă. Cine a fost la mine imi cunoaste foarte bine stilul de munca.
ulise1 Reputație: 71 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:braila Oras:braila Postat Aprilie 8, 2019 Se pot face bani frumosi si la noi,si esti si mai safe.
dodo75x Reputație: 71 Postat Aprilie 11, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Postat Aprilie 11, 2019 salut colegidin pacate recenzia vine mult prea tarziu (din cate am inteles nu mai activeaza in braila)am vizita-to vinerea trecuta ,contactata telefonic a raspuns repede mia dat toate detaliile despre adresa si servicii si in 15 minute am fost la ea.(pe garii langa agentia de pariuri bloc pe dreapta)lexxy e un pic grasuta .,are un pic de burtica sani mari dar lasati nu este vreo frumusete dar nici nu fugiam optat pentru un nr oral si normal.oralul nu este de exceptie dar ok umed dar fara atentie la outenormal banal geme usor . nu pot spune ca nu sa implicat ,a dat ceva contre dar nimic wowam terminat cu sex intre sani si finalizare orala (finalul a fost super)halatul 150 o finalizare100 fara finalizare oralaam facut un dus rapid si am mai stat la discutii si o tigara inca vreo 10 minute.atitudine super ok .si acum notefizic------ 7-8oral--------- 8normal----- 8gfe----------9halat 150(extra 50 pentru finalizare orala)din discutiile purtate cu ea mia spus ca pentru pretul corect e dispusa sa faca orice (fara sex anal)de revenit probabil ca da 2
delia9706 Reputație: 13 Postat Aprilie 11, 2019 Autor Postat Aprilie 11, 2019 salut colegidin pacate recenzia vine mult prea tarziu (din cate am inteles nu mai activeaza in braila)am vizita-to vinerea trecuta ,contactata telefonic a raspuns repede mia dat toate detaliile despre adresa si servicii si in 15 minute am fost la ea.(pe garii langa agentia de pariuri bloc pe dreapta)lexxy e un pic grasuta .,are un pic de burtica sani mari dar lasati nu este vreo frumusete dar nici nu fugiam optat pentru un nr oral si normal.oralul nu este de exceptie dar ok umed dar fara atentie la outenormal banal geme usor . nu pot spune ca nu sa implicat ,a dat ceva contre dar nimic wowam terminat cu sex intre sani si finalizare orala (finalul a fost super)halatul 150 o finalizare100 fara finalizare oralaam facut un dus rapid si am mai stat la discutii si o tigara inca vreo 10 minute.atitudine super ok .si acum notefizic------ 7-8oral--------- 8normal----- 8gfe----------9halat 150(extra 50 pentru finalizare orala)din discutiile purtate cu ea mia spus ca pentru pretul corect e dispusa sa faca orice (fara sex anal)de revenit probabil ca daMerci frumos 😘😘 2
ulise1 Reputație: 71 Postat Aprilie 11, 2019 Oras:braila Oras:braila Postat Aprilie 11, 2019 Pana la urma ai plecat sau mai esti in Braila.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum