pizdicutz Reputație: 1461 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 7, 2019 așa e...chinezii miros a caine plouat...da fi atent, aseară m am futut cu o țiganca..si cum crezi ca mirosea...a cioară...Cum îți explici! O futeai in cotet cu gainile? :laugh2Lasa ca si barbatii spalati impecabil pot avea o sperma... mai bine nu continui.Tine tot de ce mananca. 3 Link spre comentariu
nobel_a Reputație: 731 Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 Pentru ca sunt niste scumpe, nu?! :girlyCele mai scumpe 3 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Februarie 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 8, 2019 Romanii stiu ca banii sunt murdari, dar tot nu se spala pe maini dupa ce-i folosesc Cam ipocrita remarca tocmai din partea ta care te-ai fotografiat cu bancnote de 100 de lei facute cornet si pus in anus . Atunci nu te-ai gandit ca poate sunt si copii care vor pune mana pe banii aia ? Link spre comentariu
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Februarie 8, 2019 Oras:F Oras:F Partajează Postat Februarie 8, 2019 Cam ipocrita remarca tocmai din partea ta care te-ai fotografiat cu bancnote de 100 de lei facute cornet si pus in anus . Atunci nu te-ai gandit ca poate sunt si copii care vor pune mana pe banii aia ?Anusul dansei era perfect curat si dezinfectat. Mult mai curat decat orice ti se serveste la o shaormarie normala, in mod sigur. Le-a dezinfectat si inainte, si dupa. 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 8, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Februarie 8, 2019 Candva m-am sters la cur cu una do suta si cred ca .....a zburat ....dar poate ca a prins-o ala la promotie Sper sa nu se fi lins pe deste de bucurie :( Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Februarie 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 8, 2019 Anusul dansei era perfect curat si dezinfectat. Mult mai curat decat orice ti se serveste la o shaormarie normala, in mod sigur. Le-a dezinfectat si inainte, si dupa. Chiar crezi tu asta ?Eu nu . Si chiar daca ar fi fost curat , se pare ca la murdarit ca doar banii sunt murdari si infecti , NU ? https://nimfomane.com/forum/topic/14597-0737662980-siana-poze-false/page-496?do=findComment&comment=4055768 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 9, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 9, 2019 Cam ipocrita remarca tocmai din partea ta care te-ai fotografiat cu bancnote de 100 de lei facute cornet si pus in anus . Atunci nu te-ai gandit ca poate sunt si copii care vor pune mana pe banii aia ? Curul meu este mai curat decat limba ta si merita sa bagi bani in el. 3 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Februarie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 9, 2019 Curul meu este mai curat decat limba ta si merita sa bagi bani in el.Hmm. ................. se pare ca Popa nu te balacarea degeaba. Remarca ta nu arata decat tupeu si nesimtire. 1 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Februarie 9, 2019 Partajează Postat Februarie 9, 2019 Curul meu este mai curat decat limba ta si merita sa bagi bani in el.Si unde se baga jetoanele? 1 Link spre comentariu
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Februarie 9, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Februarie 9, 2019 Hmm. ................. se pare ca Popa nu te balacarea degeaba. Remarca ta nu arata decat tupeu si nesimtire.Intotdeauna am avut dreptate.PS. Ai vrut sa spui "Sfantul Parinte" 2 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Februarie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 9, 2019 Intotdeauna am avut dreptate.PS. Ai vrut sa spui "Sfantul Parinte" :laugh2 Nu cred in sfinti coane Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2019 Partajează Postat Februarie 9, 2019 Curul meu este mai curat decat limba ta si merita sa bagi bani in el.Banii cu pumnul eventual. Ii las inauntru si apoi scot pumnul, sa nu se murdareasca hartia 1 3 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 11, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 11, 2019 Chiar crezi tu asta ?Eu nu . Si chiar daca ar fi fost curat , se pare ca la murdarit ca doar banii sunt murdari si infecti , NU ? https://nimfomane.com/forum/topic/14597-0737662980-siana-poze-false/page-496?do=findComment&comment=4055768 Unii oameni, cum sunt eu, se spala sau dezinfecteaza de cate ori este nevoie intr-o zi, nu doar cand isi aduc aminte, ca tine. Nu iti poti imagina cum poate arata un cur foarte curat ? Nu crezi ca exista asa ceva , cum nu crezi in extraterestrii ? Exista. Si unii chiar au limba pea murdara pentru curul meu, plina de candida, chlamidya, etc. Link spre comentariu
dasxx Reputație: 39 Postat Februarie 12, 2019 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Partajează Postat Februarie 12, 2019 Unii oameni, cum sunt eu, se spala sau dezinfecteaza de cate ori este nevoie intr-o zi, nu doar cand isi aduc aminte, ca tine. Nu iti poti imagina cum poate arata un cur foarte curat ? Nu crezi ca exista asa ceva , cum nu crezi in extraterestrii ? Exista. Si unii chiar au limba pea murdara pentru curul meu, plina de candida, chlamidya, etc.Siana care e topicul tau? Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 12, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 12, 2019 De ce medicii din tara noastra nu sunt medici ? De ce unele cadre sanitare nu stiu sa se spele pe maini ? De ce, dupa ce se scarpina in cur, intra direct in operatie ? https://republica.ro/medic-fals-descoperit-intr-un-spital-de-stat-libertatea-o-femeie-de-30-de-ani-cu-o-diploma-falsa-profeseaza Medic fals, descoperit într-un spital de stat. Libertatea: O femeie de 30 de ani cu o diplomă falsă profesează în Spitalul de Urgență Ilfov. UPDATEacum 4 oreLibertatea a prezentat marți cazul unei femei în vârstă de 30 de ani care profesează de 10 ani în secția de ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov fără a avea studii medicale. Potrivit investigației realizate de Mirela Neag, Alexandra Nistoroiu, Răzvan Luţac şi Cătălin Tolontan, Raluca Daniela Bîrsan este apelată în spital cu „doamna doctor”, se prezintă pacienților ca fiind medic și face gărzi. Atunci când reporterii au întâlnit-o la spital, aceasta era singurul medic din compartimentul de medicină materno-fetală.UPDATE: Dan Blendea, purtător de cuvânt Spitalul Județean Ilfov, spune că potrivit documentelor pe care le are spitalul, Raluca Bîrsan este medic până la proba contrarie. Ea se află, afirmă el, în spital ca medic voluntar. „Un medic care nu este un angajat al spitalului, ca voluntar, competențele pot fi limitate la consilierea pacienților, scrierea la dictare a unor foi de observație, fără implicarea unor manevre medicale. Dar dacă medicul șef de secție îi dă sub supraveghere atribuții de a da un instrumentar la mână, de a duce o tăviță de instrumente, poate să le facă. Este totuși medic. Ne-am pus și problema legitimității acelor diplome. Până la proba contrarie, documentele pe care le avem noi și care sunt inserate în acel contract de voluntariat atestă că doamna este medic”, a declarat Blendea citat de Digi24.„Toată lumea o ştie de medic, pentru că face ce face un medic. Şi nu numai aici, ci şi la clinica de stat din Voluntari! „Ne pregătim de operaţie”, după cum spune doctorul Roxana Al Momani, pozându-se pe Facebook alături de Raluca Daniela Bîrsan. https://assets.republica.ro/20190212/400x0/0db4ec635374ddca70ac2d46ed68ca21a4518430.jpgFoto: Raluca Bîrsan (dreapta) împreună cu o colegă. Sursa: LibertateaDar dovezile că ea practică medicina fără studii şi avize nu sunt de pe Facebook, ci din imagini de necombătut şi din documente oficiale, precum condica medicilor şi falsuri grosolane de la dosarul Ralucăi Daniela Bîrsan”, scrie Libertatea, care publică imagini în care pare că aceasta coase singură o pacientă aflată pe masa de operație, dar și mărturia unei asistente medicale care spune că Raluca Bîrsan a cusut-o după cezariană. Explicația dată de Raluca Bîrsan pentru imaginile din sala de operație? „Doar serveam instrumentarul”. 2 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 12, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 12, 2019 :laugh2 Nu cred in sfinti coane Vezi, daca l-ai lins pe coaie, ca acum iti da sa ii sugi pula pana la cotor ? Lingaule ! Nevertebratule ! Molie, care isi cauta stapan ! Te-a facut de cacao. Te trateaza ca pe un vierme slugarnic, fiindca asta demonstrezi ca esti. Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Februarie 12, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 12, 2019 Vezi, daca l-ai lins pe coaie, ca acum iti da sa ii sugi pula pana la cotor ? Lingaule ! Nevertebratule ! Molie, care isi cauta stapan ! Te-a facut de cacao. Te trateaza ca pe un vierme slugarnic, fiindca asta demonstrezi ca esti.Eu zic sa iti vezi matale de treburile tale ca nu stii multe despre noi ca useri ( barbati ) sau ce se vorbeste prin PM despre tepele date de multe din bransa. 2 Link spre comentariu
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Februarie 12, 2019 Oras:F Oras:F Partajează Postat Februarie 12, 2019 Eu zic sa iti vezi matale de treburile tale ca nu stii multe despre noi ca useri ( barbati ) sau ce se vorbeste prin PM despre tepele date de multe din bransa. Bransa asta are ce activitate "tepele". In nici un caz nu ne putem astepta de la cele mai triste dintre femei sa ofere... voie buna si fericire. :no2 Link spre comentariu
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Februarie 12, 2019 Oras:F Oras:F Partajează Postat Februarie 12, 2019 De ce medicii din tara noastra nu sunt medici ? De ce unele cadre sanitare nu stiu sa se spele pe maini ? De ce, dupa ce se scarpina in cur, intra direct in operatie ? https://republica.ro/medic-fals-descoperit-intr-un-spital-de-stat-libertatea-o-femeie-de-30-de-ani-cu-o-diploma-falsa-profeseaza Medic fals, descoperit într-un spital de stat. Libertatea: O femeie de 30 de ani cu o diplomă falsă profesează în Spitalul de Urgență Ilfov. UPDATEacum 4 oreLibertatea a prezentat marți cazul unei femei în vârstă de 30 de ani care profesează de 10 ani în secția de ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov fără a avea studii medicale. Potrivit investigației realizate de Mirela Neag, Alexandra Nistoroiu, Răzvan Luţac şi Cătălin Tolontan, Raluca Daniela Bîrsan este apelată în spital cu „doamna doctor”, se prezintă pacienților ca fiind medic și face gărzi. Atunci când reporterii au întâlnit-o la spital, aceasta era singurul medic din compartimentul de medicină materno-fetală.UPDATE: Dan Blendea, purtător de cuvânt Spitalul Județean Ilfov, spune că potrivit documentelor pe care le are spitalul, Raluca Bîrsan este medic până la proba contrarie. Ea se află, afirmă el, în spital ca medic voluntar. „Un medic care nu este un angajat al spitalului, ca voluntar, competențele pot fi limitate la consilierea pacienților, scrierea la dictare a unor foi de observație, fără implicarea unor manevre medicale. Dar dacă medicul șef de secție îi dă sub supraveghere atribuții de a da un instrumentar la mână, de a duce o tăviță de instrumente, poate să le facă. Este totuși medic. Ne-am pus și problema legitimității acelor diplome. Până la proba contrarie, documentele pe care le avem noi și care sunt inserate în acel contract de voluntariat atestă că doamna este medic”, a declarat Blendea citat de Digi24.„Toată lumea o ştie de medic, pentru că face ce face un medic. Şi nu numai aici, ci şi la clinica de stat din Voluntari! „Ne pregătim de operaţie”, după cum spune doctorul Roxana Al Momani, pozându-se pe Facebook alături de Raluca Daniela Bîrsan. https://assets.republica.ro/20190212/400x0/0db4ec635374ddca70ac2d46ed68ca21a4518430.jpgFoto: Raluca Bîrsan (dreapta) împreună cu o colegă. Sursa: LibertateaDar dovezile că ea practică medicina fără studii şi avize nu sunt de pe Facebook, ci din imagini de necombătut şi din documente oficiale, precum condica medicilor şi falsuri grosolane de la dosarul Ralucăi Daniela Bîrsan”, scrie Libertatea, care publică imagini în care pare că aceasta coase singură o pacientă aflată pe masa de operație, dar și mărturia unei asistente medicale care spune că Raluca Bîrsan a cusut-o după cezariană. Explicația dată de Raluca Bîrsan pentru imaginile din sala de operație? „Doar serveam instrumentarul”.Las' ca multi dintre astia cu diplome reale sunt fix la fel sau mai rau ca aia fara liceu dar cu tupeu ;) . Mai ales dintre somitatile astea facute la facultati dupa '90, care au ca ocupatie principala prostitutia si facultatea drept acoperire. Vezi ca si aia din Timisoara care a transat un bulibasa tot la medicina era. Cam toate o fac, putine se dau in stamba... Si cum stiti foarte bine cam cat timp liber si chef de altceva ai ca prostituata, va dati seama la ce va puteti astepta de la tinerele generatii. https://adevarul.ro/news/eveniment/caminul-1-2-bordelul-medicina-1_50abee5a7c42d5a66382b558/index.html 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 12, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Februarie 12, 2019 Candva m-am sters la cur cu una do suta si cred ca .....a zburat ....dar poate ca a prins-o ala la promotie Sper sa nu se fi lins pe deste de bucurie :(De atunci esti spart in cur!? :laugh2 IDIOTULE! 1 4 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 12, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Februarie 12, 2019 La pozele acelea nu inteleg de ce sa le mai spuna cineva si scumpi Ce ai patit nobele, esti exilat? :laugh2 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Februarie 12, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Februarie 12, 2019 Vezi, daca l-ai lins pe coaie, ca acum iti da sa ii sugi pula pana la cotor ? Lingaule ! Nevertebratule ! Molie, care isi cauta stapan ! Te-a facut de cacao. Te trateaza ca pe un vierme slugarnic, fiindca asta demonstrezi ca esti.Calmează-te murătură si nu mai fii asa constipata,intre noi curvarii mai facem glume nu suntem disperați de viata ca tine. Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 12, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 12, 2019 Eu zic sa iti vezi matale de treburile tale ca nu stii multe despre noi ca useri ( barbati ) sau ce se vorbeste prin PM despre tepele date de multe din bransa. Tu te uiti in gura unui puscarias ratat si oligofren, care nu a futut decat pe Oana nimfomana si masochista, in grup si gratis ? Pai, se compara ala cu Picon, care este om cu doctorat, un barbat rafinat, care stie sa se poarte cu femeile si care a futut femei de nu le mai stie numarul ? Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 12, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 12, 2019 Ma spal la coaie cu clor,sa fiu alb si sa omorpe orice paduche latde prin tufisuri luat si pe cap cu petrosinca paduchii sa-i lesiniar pe post de-apa de guraeu folosesc cianura, dosu-mi sta iesit, va spun,si ma cac pe un furtunintr-o plosca ce o portin loc de pula, in sort. Ia uite, unde era tata mare ! Ce faci bre, ai plecat de acasa si ai uitat drumul inapoi ? Ia spune, bre, tataie, am crescut sub streasina ta, m-ai pus la masa ta, m-ai trimis pe banii matale la scoala, de vorbesti cu mine asa ? A Pathetic Loser You Are https://imagecdn.clips4sale.com/accounts99/120823/clip_images/Loser%20020919.gif Your Dick Compared to a BBC https://imagecdn.clips4sale.com/accounts99/120823/clip_images/generated_20937569_1548353989.gif Esti un ratat isteric si depresiv, obsesivo compulsiv. https://imagecdn.clips4sale.com/accounts99/120823/clip_images/4882c0a488b45dc14ad8607be52b9555.gif Link spre comentariu
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Februarie 12, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Februarie 12, 2019 Sunt o baba rapciugoasaMurătură basinoasaTaratura afumataSi otreapa descentrata Link spre comentariu
Postări Recomandate