alex1199 Reputație: -505 Postat Februarie 6, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 6, 2019 Ce peste prost au raluca si madalina...posteaza la aceleasi ore pe ambele topice 3
dunarea13 Reputație: 6 Postat Februarie 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2019 Salutare, Astazi am făcut o vizita. A fost o surpriza plăcută, super finuta și elegant. Locația foarte curata, cu tot ce ai nevoie la baie. Implicarea ei a fost super ok. Un gfe foarte bun, mult frenchkiss, asta mi a plăcut foarte mult Toate serviciile au fost protejate, un oral foarte bun, lent și foarte pasional. Am schimbat doua poziții, implicata pana la capăt și foarte atenta cu tine Overall o experienta faina și relaxanta. Note 9 la toate capitolele 250 lei. Recomand. 2
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 7, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Februarie 7, 2019 Salutare, Astazi am făcut o vizita. A fost o surpriza plăcută, super finuta și elegant. Locația foarte curata, cu tot ce ai nevoie la baie. Implicarea ei a fost super ok. Un gfe foarte bun, mult frenchkiss, asta mi a plăcut foarte mult Toate serviciile au fost protejate, un oral foarte bun, lent și foarte pasional. Am schimbat doua poziții, implicata pana la capăt și foarte atenta cu tine Overall o experienta faina și relaxanta. Note 9 la toate capitolele 250 lei. Recomand.Pestisor fraier nu aici trebuia sa ii faci recenzia 1 6
Membru Premium only-me Reputație: 17181 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Februarie 7, 2019 Pestisor fraier nu aici trebuia sa ii faci recenziaAstia sunt in stare sa scrie recenzii si pe ziduri,in loc de graffiti😂🤣.
bunicul_tau Reputație: -3 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2019 E un pestisor mai nou in meserie.Sa-l iertam, zic.
neiberr Reputație: 877 Postat Februarie 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 8, 2019 Raluca esti la ,,birou,, sâmbătă sau duminică....?
raluca_rlk Reputație: 528 Postat Februarie 8, 2019 Autor Postat Februarie 8, 2019 Raluca esti la ,,birou,, sâmbătă sau duminică....?da :*
incepator12 Reputație: 75 Postat Februarie 8, 2019 Postat Februarie 8, 2019 :*Maamă ce mișto e prima poză :rolleyes: -_-
raluca_rlk Reputație: 528 Postat Februarie 8, 2019 Autor Postat Februarie 8, 2019 Multumesc! Disponibila :*
incepator12 Reputație: 75 Postat Februarie 8, 2019 Postat Februarie 8, 2019 Maamă ce mișto e prima poză :rolleyes: -_-Îmi place mult de tot :innocent :luv
Postări Recomandate