Sari la conținut

0723721676 blonda

Postări Recomandate

• Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA
Postat

muiiicaaa cati oltenasi cititi pe acilea ....Cristinico hai tata acasa ca astia sunt ocupati mai mult cu gramatica decat cu fututul 

asea nu mai faci tu de-un cozonac de sarbatori ...astia ar fi in stare sa invete si porcul gramatica 

gata ,fusasi ,vazusi si te lamurisi ....hai la mare la facut bani ca noua nu ne trebuie multa carte ca sa futem 

Vizitator bogdanvl
Reputație: 0
Postat

muiiicaaa cati oltenasi cititi pe acilea ....Cristinico hai tata acasa ca astia sunt ocupati mai mult cu gramatica decat cu fututul

asea nu mai faci tu de-un cozonac de sarbatori ...astia ar fi in stare sa invete si porcul gramatica

gata ,fusasi ,vazusi si te lamurisi ....hai la mare la facut bani ca noua nu ne trebuie multa carte ca sa futem

Best coment ever :))))

Vizitator cozonacq
Postat

*asea nu mai faci tu de-un cozonac de sarbatori

Face(m)...să fie bine! :)

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Eu zic sa lasati gramatica si sa profitati de asta mica, cat mai sta prin Valcea. O sa ii duceti dorul.

• Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot
Postat

Am fost si eu la dansa acum o saptamana aprox, dar lipsa timpului, bata-l vina, nu mi-a permis sa scriu mai "la cald".

Pe scurt: fata e cea din poze, daca va place genul skinny e super. Foarte prietenoasa, glumeata. Contactat fata prin telefon, respectat programarea, usor de ajuns. Cu parcarea cred ca poate fi o mica problema, eu am avut noroc.

Actiune: oral deep, protejat la alegerea mea. Fara atentie la zonele limitrofe, fara maini. Caciula pusa cu gurita, cand am cerut eu, adica fara sa fiu grabit, apoi un normal memorabil, cu multa miscare din partea ei, cu contre in toate pozitiile. Chiar se misca fata, nu ma mir ca este asa skinny. Gemete de incurajare, nu comenteaza la pozitii, foarte bun in concluzie.

Igiena: nimic de reprosat, stabilimentul curat, prosop curat...

Concluzie: la 100 de leuti / finalizare este mai mult decat poti astepta, deci clar de recomandat.

Spor la futut!

• Like 2
Vizitator vasileblej
Postat

Va urez un CRACIUN FERICIT SI UN AN NOU FERICIT alaturi de cei dragi 😘😘😘

Crăciun fericit Cristina și un an nou mai bun ca cel care urmează să treacă.

• Oras:Lisbon
  • Oras:Lisbon
Postat

Va urez un CRACIUN FERICIT SI UN AN NOU FERICIT alaturi de cei dragi

Merci, merci la fel ! Esti o tipa faina si profi. La multi ani si sa nu intarzii prea mult prin alte zone. Cei care nu sunt frustrati te asteapta cu "ciocanele" alea tari, stii tu :hug1  :girly  :girly   :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...