Sari la conținut

0729925582, Blondă Dristor

Postări Recomandate

• Telefon: 8989789
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 8989789
Postat
Blonda noua in zona Dristor

sociabila si placuta ofer masaj de relaxare si tonifiere domnilor manierati

Telefon:0729925582

Preț: 60 lei

Ceva recenzii?

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Am fost eu la doamna 150 l ora sani sunt mari nr 5 m am jucat cu sani ei are o pasarica curata am facut 69 arata bine o suge calumea se vede ca ii place ai ce vb cu ea spor la futut

Cum arata la fata?Are cinci burti?

• Like 1
Postat

Salutare.

Am fost la doamna saptamana trecuta. Are locatia pe Brancoveanu, la bulevard, la 5 minute de statia de metrou cu acelasi nume. Face oral(protejat/neprotejat in functie de preferite) si normal protejat la 60 lei finalizarea. Foarte ok doamna. Blonda cu sanii mari, putin lasati. Am inceput cu un oral, zic eu ok, apoi misionar si pe la spate si am terminat pe sanii ei.

Oral 8

Normal 8

Locatie 6(apartamentul nu arata foarte ok, mobila veche si plina de praf, zugraveala este probabil de cand este apartamentul).

Halat 60 lei finalizarea.

Din punctul meu de vedere, de revenit cand am drum prin zona.

Spor!

• Like 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

E prin drumul taberei acum, pe Timișoara aproape de Afi.

Tot 60 de lei/fin.

Am fost zilele trecute, dar n am ramas, apartamentul arata nașpa rău și nu zic genul ăla de vechi, dar parca urmează să fie renovat și o lasa cineva sa mai facă un ban pe doamna până se apuca.

Doamna, că fizic, nu e foarte departe de apartament și chiar daca eram cu sacul plin și voiam sa l descarc undeva, n am putut chiar așa.

Arată că din desene animate, vrăjitoarea din Hansel și Gretel, doar că vopsita blonda in urma cu doi ani.

Nu pot să mi dau cu părerea de servicii, pentru că n am beneficiat, dar dacă oamenii zic că femeia compensează asa, ok, tot n as incerca.

Postat

Blonda noua in zona

38 de ani sigura, sociabila si placuta ofer masaj de relaxare si tonifiere domnilor manierati.

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

E prin drumul taberei acum, pe Timișoara aproape de Afi.

Tot 60 de lei/fin.

Am fost zilele trecute, dar n am ramas, apartamentul arata nașpa rău și nu zic genul ăla de vechi, dar parca urmează să fie renovat și o lasa cineva sa mai facă un ban pe doamna până se apuca.

Doamna, că fizic, nu e foarte departe de apartament și chiar daca eram cu sacul plin și voiam sa l descarc undeva, n am putut chiar așa.

Arată că din desene animate, vrăjitoarea din Hansel și Gretel, doar că vopsita blonda in urma cu doi ani.

Nu pot să mi dau cu părerea de servicii, pentru că n am beneficiat, dar dacă oamenii zic că femeia compensează asa, ok, tot n as incerca.

ðŸ‘

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...