Sari la conținut

Bună sunt Sara 0747987176

Postări Recomandate

Postat

Buna sara omeni faini. Amu de o juma de ora am ieșit de la sara și mnio plăcut tăt la ie. Am sunat și raspuns că ma aștepta. Mio grăit că so sun cand ajuns pă aproape de ie. Locația i mai sus de pati baru cela casa albă da mai sus un mniez spre centru vechi păstă drum cam la 50 de meteri. Are apartament fain da mio zîs că nu suje și nu face nimnica fără gumi selep. Am ajuns la ie. I o fată făinucă pă jumate țîgancă cred. Bagă bine șalău în gură și i strâmtă la bijboc. Io unu oi mei mere pă la ie. Și amu oi zîce notele.

Muie cu prezervativ nota 9. De iera dără gumă i dădem 10.

La futut nota 9 păntru că nu o vrut fără prezervativ, de vroie fără i dădem 10 fără să stau pă gînduri. Nu comentează la poziți. O pui în cum vrei. Capră ori pîn față sau alticele.

Locație de nota 8. Patu nu iera aranjat cum trebe.

Ie ca aspect nota 10. Are niște uăchi mari și faini cât niște videri. Țîțăle nu știu dacă is pleoștite ori nu că nu șio dat țîțeru jos și nu mo jenat ori interesat și are cur bun de tras pă călbas.

Prețu o fo ieftin de tăt. Un milion de lei vechi. De revenit oi reveni cît de iuti că merită gajica. Abdie aștept să mă mai sui o tură pă ie. Spori la tătă lumea.

post-257393-0-82073000-1549485767_thumb.png

post-257393-0-93123700-1549485783_thumb.png

• Like 3

Postat

Trekstar i adevărat. Poza i falsă că ie are tatuaje și în poză nu are. Oricum samănă cu asta din poză. Mnie mio plăcut cum so cordălit. Cred că so mutat inapoi pă variantă da numa cred și nus sigur. Dacă știu ceva oi scrie acilea.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...