condition Reputație: 7276 Postat Februarie 14, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Februarie 14, 2019 Stiti ceva de catelusa mea , Pichinela , cu diploma la seral ? S-a pierdut pe aici ? Ca ieri in loc sa stea linistita , sa-si manance si ea bobitele , si-a pierdut tot timpul pe aici si ce credeti ca facea ? https://media2.giphy.com/media/mZf018JxMoDgA/giphy.gif?cid=3640f6095c655037324f672f6f5d1fe8Azi face la fel ? Nu cred . Ba da , cred ...de fapt sunt mai mult ca sigur ca se foieste in lant . (bai , dar proasta ma este =)) Si-a luat atitudinea corectorului , dar nu stie ce a vrut sa zica , ba chiar s-a incurcat . Si-a dat cu sutul in pizda , singura . Si asta dupa ce a editat din nou )Sobolane jegos! :laugh2 :laugh2 :laugh2
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Februarie 14, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Februarie 14, 2019 Vezi @croco , ca totul este ciclic....Te-ai intors la forum si la cele 10 porunci ale Sfantului Pipilica ☺Dar cu practica cum staiv?☺Gelutule,am lipsit 2-3 luni si simt ca nici credința matale nu mai este asa puternica.Asteptam sa spui si tu un "Sărut mana Părinte" 1
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2019 Postat Februarie 15, 2019 A început concursul? :)))) 2
crocozaurulfermecat Reputație: 188 Postat Februarie 15, 2019 Oras:Bucuresti. Oras:Bucuresti. Postat Februarie 15, 2019 Cum fac sa aplic? Cu alte cuvinte, sper sa castig :D Eu sunt in perioada aia a anului cu mult timp liber, asa ca pot sa ma duc si in off-season si in off-peak, adica nu ma duc la prime time. P.s. Daca pot sa ajut cu ceva, imi aratati ca la clasa pregatitoare si ma fac util. / no begging GTFO filthy peasant! ;( pls don't do that
gelugun Reputație: -199 Postat Februarie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 15, 2019 Gelutule,am lipsit 2-3 luni si simt ca nici credința matale nu mai este asa puternica.Asteptam sa spui si tu un "Sărut mana Părinte"Da, asa ar fi fost fair,Bine ai revenit, la fel de inspirat si de acid !Am zburdat ferice si in real si in virtual pana m-a aranjat pisicul...he !Cam greu cu timpul si cu finantele, dar ma descurc.....Are balta peste si pentru mine .... :bow :blushing2 :138x :hihat
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Februarie 15, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Februarie 15, 2019 Da, asa ar fi fost fair,Bine ai revenit, la fel de inspirat si de acid !Am zburdat ferice si in real si in virtual pana m-a aranjat pisicul...he !Cam greu cu timpul si cu finantele, dar ma descurc.....Are balta peste si pentru mine .... :bow :blushing2 :138x :hihat Fii binecuvântat enoriașul meu :pope 2
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 16, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 16, 2019
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum