andytm Reputație: 273 Postat Februarie 8, 2019 Postat Februarie 8, 2019 Mai avem in Timisoara fete care fac squirt in afara de Adriana si Doamna Mia ?
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14589 Postat Februarie 8, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Februarie 8, 2019 Era o duduie (care cred ca nu mai activeaza) la o pensiune pe strada Mures, aproape de LIDL. Nu stiu cum o chema. Dar era spectaculos squirt-ul ei. Si foarte OK tipa ca atitudine si ca servicii. Tin minte ca i-am spus cand am fost prima data la ea ca am venit doar pentru squirt. Insa a insistat sa facem mai mult. Si nu am regretat deloc. Poate stiu colegii de forum mai multe despre ea. Inclusiv daca mai activeaza. 1
andytm Reputație: 273 Postat Februarie 8, 2019 Autor Postat Februarie 8, 2019 Ar fi super,mai ales că lidl de pe mures este în zona la mine,as trece strada si am ajuns!😂😂😂😂
Membru Premium farafiltre Reputație: 4651 Postat Februarie 13, 2019 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Februarie 13, 2019 Mai avem in Timisoara fete care fac squirt in afara de Adriana si Doamna Mia ?Mai era una care a lasat Timisoara, pt Bucuresti.N am cunoscut o ,si nici topicul nu l gasesc.O laudau unii ca stropeste bine. Dar vad ca nimeni nu si aminteste nimic. dag dal gas!
banderas84 Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 14, 2019 Andytm, ai contact de la Doamna Mia, nr de tel sau ceva? Ms!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum