fanebabane Reputație: -446 Postat Mai 17, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2013 Nu stiu de ce imi vine in minte celebra replica a lui Alexandru Lapusneanu din capitolul "Capul lui Motoc vrem..."
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Mai 17, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Mai 17, 2013 Sper ca acum s-a clarificat.Desi nu stiu cine esti, stiu ce esti, doar un troll, tolerat, care se baga gratuit in seama, singura contributie pe forum fiind aceea de a posta comentarii sterile, ostentative si agresive lipsite de continut si de substanta... Serious Contributor >Serious Contributor<84 Postari:Inscris: 07 november 2012Reputatie: 81Locatie:NearPostat 12 mei 2013 - 10:00 oly, on 12 May 2013 - 20:56, said:as avea ce sa pun sa devin albastru...dar m-a pus naiba sa-mi promit mie insumi ca nu voi fi niciodata... Un punct de vedere, punctul meu de vedere,daca ti-ar fi fost mai bine asa, nu ai mai fi tinut sa specifici asta, totusi, ai specificat, toate comentariile postate pe forum ( si care se apropie de 500) din care 90% sunt aberatii, nu-ti sprijina afirmatiile, intr-adevar, esti mic, dar nu din punctul de vedere pe care-l sustii, unele comentarii pe care le crezi "inspirate", sunt (esti) ridicole. Imi pare rau daca te dezamagesc si daca pana acum nu ti-a spus nimeni asta:"Scrii prea mult, prea prost" si"Nu, nu vei fi niciodata, chiar daca tu te crezi"...Si ce e mai trist, din pacate, nu esti singurul...Sincer, ma intristeaza sa vad ca forumul s-a cam dus pe pula, cu toate golanismele de 2 lei de la golani de 2 lei, care se tot dau pe topicuri...Aceasta postare a fost editata de demyann: 12 mei 2013 - 10:18 Deci demyann frate,desi nu stiu cine esti, constat cu stupoare ca esti mai troll decat mine...jignesti gratuit,te-ai bagat total gratuit intr-o discutie intre oly si annita si pe deasupra mai si instigi....si tot cu stupoare constat ca suferi,ca multi altii dealtfel,de ``sindromul vechimii pe forum``.....dupa cum bine ti-a spus si pisicuts,citez:``demyman,Daca te deranjeaza anumiti membrii esti liber sa folosesti setarea ignore in locul acelei postari.``......deci e simplu frate,nu-ti place,nu-l mai citi...sau nu ne mai citi....si fii barbat...ce faci,incepi un `razboi`,singur si neprovocat de nimeni si dupa aceea vrei sa pozezi in victima???...urat,foarte urat! In rest,sa auzim numai de bine!
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Mai 17, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Mai 17, 2013 hai sa fim mai calmi, ca la urma urmei nu in jigniri se masoara masculinitateaTotal de acord cu tine futaciosule incearca sa-i explici treaba asta si lui demyann...ca tot esti cu el aici P.S eu unul sunt dispus sa-mi cer scuze in fatza lui pt cuvintele obscene pe care i le-am adresat...daca si el este de acord sa-si ceara scuzele de rigoare in fatza lui Oly. P.S2 si altceva ,eu intotdeauna mi-am asumat greselile...de cate ori am gresit mi-am cerut singur banarea,niciodata n-am incercat sa arunc `mortaciunea` in ograda `vecinului`....cum fac muuuuuuuuuuulti altii. MULTUMESC!
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 17, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 17, 2013 M-am gandit sa fac si eu acest test sa vad ce iese Nickname: Anonna Varsta: Tanara si ...nelinistita Mancare favorita :Orice, fara mofturi....inghetata Bautura favorita:Merlot dar nu e o regula mai degraba o fixatie asupra gustului dur ce-mi ramane pe limba si in gura Zi favorita din saptamana: Ziua cand pot sa fac ce-mi pofteste sufletelul Culoarea favorita:Verde Tatuaj :Fara Vara sau iarna : Toamna insorita Esti indragostit/a de :Viata si natura Cel mai de pret lucru :Fara cea mai mica ipocrizie, viata mea Cel mai fericit/a am fost cand :Am atat de multe clipe fericite incat nici nu stiu care a fost cea/cel mai fericit moment Cand sunt suparat/a :Elimin din viata mea tot ce e suparator de enervant Cand sunt fericit/a :Toata lumea e a mea Ce faci de obicei cand te plictisesti ? :Nimic, gandesc mai mult decat e cazul Nu spun niciodata Nu propunerii de a :Rotunji bugetul personal Prietenii spun despre mine ca sunt : Prietenii sa-si tina parerea despre mine doar pentru ei, daca nu le convine felul meu de a fii, inseamna ca nu sunt prieteni si putem ramane doar la stadiul de ...amici. Daca azi ar fi ultima zi :M-as inchide intr-o camera si as astepta sfarsitul fara sa spun la nimeni, binenteles nu inainte de a-mi incheia socotelile cu toata lumea Ma enervez cand : Cand cand cei din jur isi baga nasul in treburile mele Am emotii atunci cand :Ineditul ma emotioneaza, gesturile repetate ma plictisesc Nu as renunta niciodata la : Onoare Ultima oara am visat :Domnilor, nu poti visa in fiecare zi ... asteptam sa ne implinim visele si o luam de la cap ( eu asa fac)... Dar cum fiecare realizare necesita timp ((( visele au de asteptat Dragoste sau sex :Ambele Ultima oara am ras :In fiecare zi zambesc, de ras mai putin Ultima oara am plans :Nu are importanta cand plang important este ca inca mai pot zambi Daca as fi milionar in euro:Inca ma zbat pentru supravietuire, nu am timo sa gandesc asa departe O zi perfecta :Ziua de maine.In totdeauna va exista un maine O zi pierduta :Cand constat ca nu am facut nimic si aveam atat de multe lucruri de facut ... dar pentru asta exista "maine" TREI INTREBARI PE CARE AI VREA SA TI LE PUI SINGURA (chiar trebuie sa ne punem aceste intrebari?) : EXPRIMARE LIBERA, SCRIE ORICE VREI TIMP DE 5 MINUTE: Oare stie cineva cate caractere intra in 5 minute? Cum va fii cronometrat ceea ce tu crezi ca ai scris in 5 minute? Daca este cronometrat la citit, cred ca testul la care m-am supus singura si nesilita de nimeni dureaza mai mult de 5 minute daca iau in considerare si pauzele in care am incercat sa iau in serios toate acele intrebari.
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Mai 17, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Mai 17, 2013 Grup: >Serious Contributor<Postari: 497Vizualizari: 641Titlu User LIMBIST MEMBERVarsta 42 aniData nasterii Mai 17, 1971Sex MasculinLocatie:bucurestiLA MULTI ANI FRUMOSI SI SANATOSI FRATE OLY mic acum poti sa-ti spui Oly mare...ai tot dreptul
fanebabane Reputație: -446 Postat Mai 17, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2013 O zi perfecta :Ziua de maine.In totdeauna va exista un maine Pana intr-o zi.
maxxx80 Reputație: 233 Postat Mai 17, 2013 Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Postat Mai 17, 2013 la multi ani oly continua tot asa ca si pana acum.stima si respect
Administrator pisicuts Reputație: 114573 Postat Mai 17, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 17, 2013 la multi ani si din partea mea oly !
Sexything Reputație: 11039 Postat Mai 17, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Mai 17, 2013 La multi ani Oly!!!
alexxx23yo Reputație: 1 Postat Mai 17, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2013 La multi ani. :cake Si in parc la Iore Oly si Sofisticatu filmati de Demyann.( fara suparare)
the godfather Reputație: -1028 Postat Mai 17, 2013 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Mai 17, 2013 La multi ani !!! Oly sa cresti mare si sa scapi de hepatita(culoarea galbena)nu prea te prinde bine...=)
fanebabane Reputație: -446 Postat Mai 17, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2013 Fratilor, exista PM (pentru unii). Sa nu mai poluam topicul omului si de ziua lui.
alt_nume5465656 Reputație: 25 Postat Mai 18, 2013 Oras:Unde? Oras:Unde? Postat Mai 18, 2013 Uite poluez si eu cu un La multi ani. @Demyann-mai stai fratioare nu pleca. M-am saturat sa vad cum va duceti valuri. Pt Sofi si oly...fratilor cand ii spuneti unui alt barbat, citez, sa "suga pula" sau sa va pupe-n "fix in pula" trebuie sa va asteptati ca el sa ceara sa vada acea pula care se vrea varata la el in gura. V-as ruga sa nu mai aruncati vorbe de genul daca nu sunteti pregatiti sa stati in spatele lor. Nu vad nimic gresit in invitatia lui Demyann. Succes si sper sa va vedeti si sa-i dati o bere. Ar fi mai frumos asa decat sa il luati la pula pe forum si apoi sa va feriti cand se ofera sa va vada. Pace si...http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=cnZqmfZ98ZA
oly123 Reputație: 178 Postat Mai 18, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Autor Postat Mai 18, 2013 Multumesc celor care mi-au urat "la multi ani",cat si celor care au vrut sa-mi ureze dar le-a fost teama ca-i musc. @parinte,din pctul meu de vedere nu ma cert cu nimeni.Eu i-am spus lui demyann ,(telegrafistul) sa suga pula ca si unui prieten,cu niciun gand obscen.I-am si acceptat cererea de a fi [rieten cu el, dar se pare ca a zis doar la misto.Eu nu m-am prins. Sa fie sanatos.Cat despre plecarea lui...cum se duce...tot asa se si intoarce...stii cum e aici ? Ca ursul la miere...odata ce te-ai lins pe bot,nu mai scapi.Gata,lasati lumea sa raspunda la intrebari ( cei care vor ).oly mic
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Mai 18, 2013 Oras:Catania Oras:Catania Postat Mai 18, 2013 pe cuvant daca va mai inteleg.....
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 22, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 22, 2013 Pana intr-o zi.mi-am propus sa traiesc 100ani...inca mai am multe de facut pe aici
fanebabane Reputație: -446 Postat Mai 22, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 22, 2013 Deci, cum spuneam: pana intr-o zi. 60 si ceva de ani trec repede. In cel fericit scenariu .
sophie Reputație: 97 Postat Iulie 3, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 3, 2013 Eu ramasesem datoare cu trei intrebari adresate mie: De ce imi place Bukowski? Pentru ca de multe ori cand il citesc, ma gandesc, eu de ce nu am spus asta? Si pentru ca e punk. De exemplu: “If you’re going to try, go all the way. Otherwise, don’t even start. This could mean losing girlfriends, wives, relatives and maybe even your mind. It could mean not eating for three or four days. It could mean freezing on a park bench. It could mean jail. It could mean derision. It could mean mockery—isolation. Isolation is the gift. All the others are a test of your endurance, of how much you really want to do it. And, you’ll do it, despite rejection and the worst odds. And it will be better than anything else you can imagine. If you’re going to try, go all the way. There is no other feeling like that. You will be alone with the gods, and the nights will flame with fire. You will ride life straight to perfect laughter. It’s the only good fight there is.” — - Charles Bukowski Care este cea mai noua fantezie erotica pe care o ai? Inspirata de prezenta unui nou barbat in viata mea, mi-ar placea sa-mi prepare o baie, cu multa spuma, cu 100 de lumanari aprinse, cu muzica (poate clasica) pe fundal, cu el gol in genunchi in mijlocul baii citindu-mi poezii. Cat timp vreau eu. Probabil dupa ceva timp n-as mai rezista si as incepe sa-i (re)descopar trupul. Oricum, fanteziile mele erotice sunt mai tot timpul inspirate de personaj si nu sunt de sine statatoare. Why do people run from rain but sit in bathtubs full of water? I don't know. Sa scriu ceva timp de 5 minute: M-am uitat la o pisica timp de 10 minute. Se gadila usor daca o ating pe pernite. Doarme, viseaza, se misca agitata. Cand o mai gadil, se intinde, casca si imi da un pupic pe mana, dupa care adoarme din nou. AWWWWW
sophie Reputație: 97 Postat Iulie 3, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 3, 2013 Am zis prepare o baie. Vroiam sa zic pregateasca. Eh.
ARAMIS` Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2013 Oras:ferentari Oras:ferentari Postat Iulie 3, 2013 Am zis sa prepare o baie. Vroiam sa zic sa pregateasca. Eh.Toti gresim,nu asta este problema schimba-ti soro semnatura aia,sa-ti traiasca viata ta.....in cazul de fatza,e fix de 11 ori mai mare decat comm-ul
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2013 Postat Iulie 4, 2013 Nickname: Lara Satu Mare-sa mor daca stiu unde mi-a fost capul cand mi-am facut contul....in fine,acum imi e prea drag sa-l mai schimb Varsta: Mai am putin si fac 26,dar ma simt de 16,hai maxim 18 Mancare favorita : Sarmalute,lasagne,piept de pui in orice fel Bautura favorita: Depinde de starea in care sunt si starea in care vreau sa ajung.Deci,fara alcool zi de zi sucuri naturale cu piersici,fara alcool de savurat Pina Colada.Alcool:la o iesire cu prietenii -bere,la o discutie langa un ceva de savurat-Martini.Ei si daca vreau sa ma imbat Vodka si Tequila.Sau invers,doar sa fie mult Zi favorita din saptamana: Luni-e un nou inceput Culoarea favorita: Mov Tatuaj : Am 3 micute si mai vreau 3 micute Vara sau iarna : Si si Esti indragostit/a de : Viata,dragoste,fericire Cel mai de pret lucru : Viata Cel mai fericit/a am fost cand : Am regasit sau de fapt am gasit pe cineva foarte important pentru mine,zilele de la inceput au fost foarte emotionante si foarte fericite. Cand sunt suparat/a : Ma uit la filmul The Secret Cand sunt fericit/a : Imbratisez lumea Ce faci de obicei cand te plictisesti: Mai demult imi numaram firele de par dintr-un anumit loc cu manusi de box....de cand ma epilez....mai bine nu ma plictisesc Nu spun niciodata Nu propunerii de a : povesti cu cineva Prietenii spun despre mine ca sunt : Unica.Si chiar sunt.Cum suntem cu totii Daca azi ar fi ultima zi : M-as duce sa ma intalnesc cu acel cineva foarte important pentru mine si i-as spune tot ce am pe suflet plus un "Te iubesc" Ma enervez cand : vad un prost care se crede destept,cand vad nedreptate in jurul meu Am emotii atunci cand : ma intalnesc cu cineva prima data,cand se intampla ceva iesit din comun adica iesit din rutina de zi cu zi Nu as renunta niciodata la : Dragoste.Nu iubire,dragoste fata de tot:de oameni,de animale,de plante,de lume asa cum e. Ultima oara am visat : M-am plimbat pe strazi in camasa de noapte,ziua si am fost foarte obosita,nu am putut sa-mi tin ochii deschisi.Din cauza asta am pasit pe sosea si era sa ma calce o masina. Dragoste sau sex : Si si.In principiu dragoste,dar cateodata imi place si sexul simplu,fara sentimente. Ultima oara am ras : Pai...rad mai mereu,dar cu pofta si...nu stiu cum,asa cum se intampla mai rarut,am ras ieri la expresia "Femeia pompier-stinge orice pasiune".Evident nu s-a folosit in legatura cu mine Ultima oara am plans : Acum vreo 2 luni,cateva zile la rand,dar am plans de fericire,de emotiile traite Daca as fi milionar in euro: Hmm...mi-as culege prietenii,am merge in Hawaii si am dansa hula.Pe urma le-as asigura la toti o casa,o masa,un trai sigur(asta fiind ori o meserie ori propria afacere,fiecare dupa cum isi doreste si cum il duce capul). O zi perfecta : Fiecare O zi pierduta : Cea in care nu ai zambit sau nu ai iubit. TREI INTREBARI PE CARE AI VREA SA TI LE PUI SINGUR/A : Sunt intrebari care ma tot framanta,desi nu sunt legate doar de mine. 1.De ce majoritatea oamenilor nu au curaj sa viseze? Raspuns nu am.Probabil pentru ca lumea reala e mult prea cruda,pentru ca ceva ii face sa creada ca visele nu pot deveni realitate.Desi pot. 2.De ce zice lumea ca mie imi e usor?(In general,nu intr-o anumita privinta) Tot fara raspuns.Poate pe dinafara pare foarte usor.Si acum chiar nu mi-e greu,dar a fost si am luptat mult pana sa-mi fie mai usor.Tot la fel ar putea sa faca oricine,de ce sunt totusi atat de multi care se plang doar si nu schimba nimic? 3.De ce ma intereseaza pe mine toate astea? Apoi asta chiar nu stiu...poate pentru ca as vrea ca toata lumea sa cunoasca fericirea. EXPRIMARE LIBERA ,SCRIE ORICE VREI TIMP DE 5 MINUTE Tineretea mi s-a dus cu anii,primavara dulce a vietii mele...Vizavi de mine e chef si aud melodia asta.Ei,tineretea inca nu s-a dus.Si nu cred ca se va duce vreodata.Cel putin nu sufleteste.La 70 de ani o sa fiu o babuta amuzanta si voi sari cu parasuta.Pana atunci nu am curajul,prea ma tem ca mor,dar daca pana la varsta aia traiesc fericita,zic ca-mi ajunge si imi asum riscul.Daca e sa mor,macar stiu ca am sarit si cu parasuta.Acum ma gandesc ca s-ar putea sa nu ma mai lase la varsta aia....pfffff ce ma fac atunci? Si mi-a luat exact 5 minute
sharkattack Reputație: 1171 Postat Iulie 9, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 9, 2013 Nickname: shark Varsta: mi s-a ghicit varsta de multe persoane, de obicei mi s-a ghicit eronat. se pare ca inca ma pot incadra intre varstele de 20 - 35. Se pare ca ma pricep la deghizare a varstei biologice. Mancare favorita : Am incercat multe feluri de mancare dar am ajuns la un stil de viata ce in mod ciudat se completeaza cu dragostea fata de sport si antrenament. Imi plac felurile de mancare gandite in jurul carnii de pui si a celei de peste. Imi place toate legumele posibile, oricat de exotice ar fi. Imi plac fructele deosebit de mult, in special vara imi plac fructele mici si delicioase si numeroase. Au devenit un fel de snack pentru mine. Inlocuiesc punguta de olla cu un bol mare de zmeura. Imi plac si prajiturile. O prajitura pe zi minim, mai ales ca metabolismul se pare ca le rezolva destul de repede.Imi place sa si gatesc. Nu stiu multe feluri de mancare, dar imi place sa mai si gatesc, fara sa comand sau sa ies la restaurant mereu. Bautura favorita:Se pare ca bautura cu alcool nu are un efect special asupra mea. De obicei ma orientez spre apa plata, limonada, fresh, compot.Nu este zi in care sa nu beau o cana de ceai sau de compot. Cand ies in oras de obicei incerc si cocktailurile fara alcool, de dragul umbrelutelor, iar in club de obicei un mojito sau alt fel de cocktail, bineinteles sa fie vesel colorat. ) Zi favorita din saptamana: Toate imi plac. Difera in functie de ce obtin, cu cine sunt sau cum ma simt. Am observat ca perioada lunii septembrie nu este intotdeauna asa benefica pentru mine. Posibil doar sa mi se para mie. Culoarea favorita:Depinde la ce. Raspund albastru, dar daca vad o fustita roz la o tipa blondutza am sa apreciez. Tatuaj :Nu corespunde stilului meu. Nu sunt interesat. Vara sau iarna : Categoric vara. E mai usor sa ma racoresc dand jos haine, decat sa ma incalzesc punand haine. Esti indragostit/a de : Oameni. Imi place sa cunosc lume noua, interesanta. Ma fascineaza dinamica umana.Sunt indragostit de experientele noi. Vreau sa vad, sa simt, sa cunosc, sa interactionez. Este o nevoie fiziologica, aproape. Cel mai de pret lucru :este atat de pret incat nu am curajul nici sa mentionez entitatea aceasta. Cel mai fericit/a am fost cand : Am fost fericit cand am vazut ca am alaturi persoane ce ma iubesc si imi sunt alaturi. Cand castig ma simt bine. Sunt fericit cand castig. Sunt o fire competitiva.Sunt fericit cand aduc o schimbare pozitiva in viata celor din jur.Sunt fericit cand ...cu siguranta mai am si alte momente. Cand sunt suparat/a :Sunt razbunator. Am memorie si am sa construiesc in directia razbunarii. Sunt afectat dar nu imi place sa o arat. Nu vreau sa ingrijorez pe cei ce tin la mine si nu vreau sa indrum spre banuilei pe cei ce ar merita o razbunare. Imi place sa trec peste aceste momente. Cand sunt fericit/a : Se vede pe chipul meu. Se vede si vreau sa impartasesc bucuria cu cineva. Nu imi pierd lgica si ratiunea. Fie ca sunt suparat, fie ca sunt fericit am sa tratez pe toti din jur asa cum merita. Nu o sa ma port niciodata urata cu cineva care nu m a suparat cu nimic, indiferent cat de suparat as fi. Nu o sa ma port niciodata frumos cu cineva care nu merita, indiferent cat de fericit sunt. Ce faci de obicei cand te plictisesti: Gasesc ceva sa imi ocup timpul. Ies cu cineva. Ies la o plimbare. Incep alta activitate. Imi fac un plan nou. Ma duc la sala. Incerc sa am o plictiseala activa, pro activa ) Nu spun niciodata Nu propunerii de a : Cred ca am refuzat aproape orice. Cele mai putin refuzuri au fost inregistrate cand am fost intrebat daca merg la sala, daca vreau sa merg la o plimbare, la o iesire in oras, daca pot sa ajut cu ceva, daca stiu raspunsul, daca am dispozitie sa fac ceva nou sau sa cunosc pe cineva necunoscut. Cred ca depinde si cine intreaba. Prietenii spun despre mine ca sunt : ar trebui sa ii intrebam. am primit multe replici : sociabil, incapatanat, razbunator, determinat, hotarat, inflexibil, prea sufletist, de nadejde, Daca azi ar fi ultima zi :------ I would fight for tomorrow Ma enervez cand : -lucrurile nu ies cum trebuie-cand sunt dezamagit de persoane-nu pot sa fac ce vreau eu Am emotii atunci cand : fac ceva pentru prima oara,cand vreau sa fac ceva si nu sunt prea sigur,cand citesc pentru prima oara un text,cand vad pentru prima oara un film... Nu as renunta niciodata la : familie, prieteni, ambitie Ultima oara am visat : era un vis ciudat. uit cam toate visele de obicei, dar cand visez imi aduc aminte ca am vise ciudate. cu scari. cu labirint, cu chestii ciudate. ultimul vis continea niste personaje nepotrivite. O liceanca cu care de abia am inceput sa vorbesc si imi aduc aminte ca era un labiring si un fel de monstrulet care facea probleme. cred ca erau si doua gaini in vis, dar nu imi aduc aminte rolul lor acolo. Era ceva freaky de sf Dragoste sau sex : depinde de persoana. eu vrea sa aleg mereu dragoste, dar daca nu e aceasi implicare din partea ambelor persoane trecem la sex. Ultima oara am ras : am ras putin mai devreme cu un prieten. putina lume chiar reuseste sa ma faca sa rad autentic. zambesc in permanenta, dar rareori se intampla sa izbucnesc in ras necontrolat, intempestiv si chiar sa simt asa...ceva necontrolat. Am obosit asa ca am sa revin cu partea II cu alta ocazie.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum