copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Aprilie 18, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Aprilie 18, 2019 Unde esti fey imbarligatoareo =))Te cauta pestele la dg pa Bucuresti o cauta si foamea, a parasit-o si tiganu, traieste din banii pe care ii ia de la Maria, cumpara tigari varsate si cate 200 de palizer, la Brasov a venit cu TIR_ul de pe centura. 3
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 18, 2019 o cauta si foamea, a parasit-o si tiganu, traieste din banii pe care ii ia de la Maria, cumpara tigari varsate si cate 200 de palizer, la Brasov a venit cu TIR_ul de pe centura.=))Si pesti fug cand nu mai produc 3
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Aprilie 18, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Aprilie 18, 2019 Sincer eu apreciez pe toata lumea care imi scrie pe topic , nu o cunosc insa ii multumesc ca ma recomandat si o apreciez , indiferent ce fata ar fi scris apreciam :) ! te pup si ms de alarma Fa mahalagioaica lesinata, cum plm sa te recomande una care nu te cunoaste si viceversa, - ca nici tu n-o cunosti dar o stie tot Brasovul de poama buna -, pai nu esti tu penibila, pana unde crezi ca merge cu harneala asta de Galbinasi ? 3
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 18, 2019 Fa mahalagioaica lesinata, cum plm sa te recomande una care nu te cunoaste si viceversa, - ca nici tu n-o cunosti dar o stie tot Brasovul de poama buna -, pai nu esti tu penibila, pana unde crezi ca merge cu harneala asta de Galbinasi ?=))Zic sa se spele la pizda ca altfel fug si baietii din Brasov 3
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Aprilie 18, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Aprilie 18, 2019 =))Zic sa se spele la pizda ca altfel fug si baietii din Brasov sa se spele cu benzina si sa se usuce cu bricheta =)) 3
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Aprilie 18, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Aprilie 18, 2019 te chinui de atata timp iti spun eu ca Brasov-ul nu este tiganimea de unde provi tu :) ! nu ii polua pe domni de aici din Bv cu ciorismele din tine fa, lasa harneala asta ieftina ca singura cioara esti tu, cândeşti a hăndel si a mahala, si uita-te uMpic in oglinda, admira-ti hoitu ala dezordonat si mai fa-ti niste clone sa-ti faci recenzii de 10, analfabeto 3
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 18, 2019 fa, lasa harneala asta ieftina ca singura cioara esti tu, candesti a handel si a mahala, si uita-te uMpic in oglinda, admira-ti hoitu si ma fa-ti niste clone sa-ti faci recenzii de 10=))Maine apar ca evilboy 3
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Aprilie 18, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Aprilie 18, 2019 =))Maine apar ca evilboy Se stie 3
mariasex Reputație: -69 Postat Aprilie 18, 2019 Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Postat Aprilie 18, 2019 Inca un topic stricat de acesti indivizi :offtopic 2
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2019 Postat Aprilie 18, 2019 Disponibila dragilor pana tarziu in noapte , va astept cu drag in forma maxima de un oral perfect !serviciile mele sunt :-sex oral on/np -cim-cob-deepthroat-facefuck-sex normal(protejat)-fk-diferite poziti-diferite fantezi in limita bunului simt-69+alte servicii pe care astept sa mi le comunicati iar daca totul este ok accept! Tariful este :100 ron - 1 finalizare200 ron 1 hr Pentru deplasari tariful este de 450 lei 1 hr METODA DE CONTACT : 0784482719 APEL /SMS SAU PE WAPP! Va astept cu drag futaciosilor ! :atm 1 2
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2019 Postat Aprilie 19, 2019 isponibila dragilor pt programari 0784482719 2
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2019 Postat Aprilie 19, 2019 dragilor soar astazi mai stau la voi in oras ! de maine nu mai sunt 2
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 19, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 19, 2019 =))Nici aici nu merge treaba? Stiu baietii de peste tot ce poama esti. =)) 3
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2019 Postat Aprilie 19, 2019 esti prea prost ca sa te intelegem pe tine :) am lucrat cu drag si spor insa mam plictisit =))Nici aici nu merge treaba?Stiu baietii de peste tot ce poama esti. =)) 3
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 19, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 19, 2019 esti prea prost ca sa te intelegem pe tine :) am lucrat cu drag si spor insa mam plictisit S-a vazut si se vede=)) 3
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Aprilie 19, 2019 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Postat Aprilie 19, 2019 Ce sa mai produca cand discretia la ea e 0? Cine intra pe profilul ei si ii citeste reputatia nu nimereste sa iasa mai repede. Urat foarte urat ce ai facut cu colegele tale. Si pentru asta nu vei mai avea viata buna aici pe site. Ti-o promite maidanezul =)) 3
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2019 Postat Aprilie 19, 2019 Eu zic sa stai parcat ca nu ma intereseaza parerea ta :) ai grija de topicele tale Ce sa mai produca cand discretia la ea e 0? Cine intra pe profilul ei si ii citeste reputatia nu nimereste sa iasa mai repede. Urat foarte urat ce ai facut cu colegele tale. Si pentru asta nu vei mai avea viata buna aici pe site. Ti-o promite maidanezul =)) 3
pussy_killer Reputație: 138 Postat Aprilie 19, 2019 Oras:nu e treaba ta Oras:nu e treaba ta Postat Aprilie 19, 2019 esti prea prost ca sa te intelegem pe tine :) am lucrat cu drag si spor insa mam plictisit m-am 2
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 19, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 19, 2019 Eu zic sa stai parcat ca nu ma intereseaza parerea ta :) ai grija de topicele tale Eu zic sa termini cu clona Fane babanu ca imi fac sp-uri fara Nr si te desfintez. Si mai spala pizda=)) 6
pussy_killer Reputație: 138 Postat Aprilie 19, 2019 Oras:nu e treaba ta Oras:nu e treaba ta Postat Aprilie 19, 2019 Eu zic sa termini cu clona Fane babanu ca imi fac sp-uri fara Nr si te desfintez. Si mai spala pizda =)) E clona Mariei 2
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 20, 2019 Postat Aprilie 20, 2019 Ba da greu de gasit topicele asteaBine c am ajuns 2
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 20, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 20, 2019 Ba da greu de gasit topicele asteaBine c am ajunsAici a incheiat ca nu i-a iesit de o ciorba =)) 3
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 20, 2019 Postat Aprilie 20, 2019 Aici a incheiat ca nu i-a iesit de o ciorba =))caca m-as in ciorba lor 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum