tallahassee Reputație: 515 Postat Iunie 27, 2020 Postat Iunie 27, 2020 Dragi mei clienți de la Bistrița vreau sa va avertizez ca anunțul care este la Bistrița sub numele de Natașa bruneta este anunț fals sunt pozele mele reale mi-au fost copiate pozele ..va pupNu ajungi si prin Bistrita?
vladdragos94 Reputație: 2 Postat Iunie 28, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iunie 28, 2020 Nu vi si in Baia Mare?
varujo Reputație: 85 Postat Iunie 29, 2020 Oras:Toronto Oras:Toronto Postat Iunie 29, 2020 mai este activa oare? tot sun si are telefonul inchis....
koxu94 Reputație: 23 Postat Iunie 29, 2020 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 29, 2020 Mda... doar inchis si la mine
palosulgros Reputație: 5972 Postat Iunie 30, 2020 Telefon: viaducthr Oras:Cluj Telefon: viaducthr Oras:Cluj Postat Iunie 30, 2020 Cred ca a fost plecata si s-a întors... Eu am găsit-o pe publi cu numărul din topic. Mi-a răspuns cu o vice caldă și prietenoasă. M-am întârziat puțin ca nu prea am găsit loc de parcare dar nu a zis nimic. Sta tot în Park Lake dar la alt apartament. Când am văzut-o din nou mi s-a tăiat vorba... De as vedea-o in public as zice ca e de neatins fata, și totuși nu are fițe și altele în cap ci e foarte prietenoasă, poate ca de aia ca asa am tratat-o eu.Am optat pentru oral neprotejat de data asta... A fost foarte plăcut oralul, adânc, schinburi de ritm și buzele ei chiar dau o altă senzație. La normal nu a comentat chiar era inițiativă, la cererea mea am făcut și în hall in fața oglinzii, era o priveliste minunată, își mai linge buzele în timp ce o dai don spate și vezi sânii ei perfect rotunzi. Mi-am dat drumul pe sânii ei, a fost foarte placut, iar, nu s-a grabit, am putut sa fac duș inainte și după, are gură de apă, prosop curat, chiar mi-a cerut scuze ca nu are să-mi dea de băut ca nu a ajuns încă la mall, deci puteți s-o contactați ca înseamnă că abia a ajuns. Punctele nu o sa mai dau dar îmi e favorita din Cluj la ora actuală. 3
bitchmannn Reputație: 951 Postat Iunie 30, 2020 Oras:Terra Oras:Terra Postat Iunie 30, 2020 Cred ca a fost plecata si s-a întors... Eu am găsit-o pe publi cu numărul din topic. Mi-a răspuns cu o vice caldă și prietenoasă. M-am întârziat puțin ca nu prea am găsit loc de parcare dar nu a zis nimic. Sta tot în Park Lake dar la alt apartament. Când am văzut-o din nou mi s-a tăiat vorba... De as vedea-o in public as zice ca e de neatins fata, și totuși nu are fițe și altele în cap ci e foarte prietenoasă, poate ca de aia ca asa am tratat-o eu.Am optat pentru oral neprotejat de data asta... A fost foarte plăcut oralul, adânc, schinburi de ritm și buzele ei chiar dau o altă senzație. La normal nu a comentat chiar era inițiativă, la cererea mea am făcut și în hall in fața oglinzii, era o priveliste minunată, își mai linge buzele în timp ce o dai don spate și vezi sânii ei perfect rotunzi. Mi-am dat drumul pe sânii ei, a fost foarte placut, iar, nu s-a grabit, am putut sa fac duș inainte și după, are gură de apă, prosop curat, chiar mi-a cerut scuze ca nu are să-mi dea de băut ca nu a ajuns încă la mall, deci puteți s-o contactați ca înseamnă că abia a ajuns. Punctele nu o sa mai dau dar îmi e favorita din Cluj la ora actuală. da spune-ne te rog exact cat ai platit, ai scris 150 la prima recenzie, dar pare greu de ceezut ca e numai atata. Inseamna ca io stau ca ursu prostu si mierea e ieftina...
palosulgros Reputație: 5972 Postat Iunie 30, 2020 Telefon: viaducthr Oras:Cluj Telefon: viaducthr Oras:Cluj Postat Iunie 30, 2020 200 a fost cu oral neprotejat. Dacă e OP e 150. Greu de crezut dar asa este.
bitchmannn Reputație: 951 Postat Iunie 30, 2020 Oras:Terra Oras:Terra Postat Iunie 30, 2020 200 a fost cu oral neprotejat. Dacă e OP e 150. Greu de crezut dar asa este. oare cat mai sta pe Cluj? Ca pe mana ta m-am dus de multe ori si intotdeauna am iesit bine! Ani de zile, tu, altu2, animatoru si au mai fost stalingrad si altii pe care nu ii retin, ati dat ponturi multe si bune, apreciez multðŸ™!! 1
varujo Reputație: 85 Postat Iulie 1, 2020 Oras:Toronto Oras:Toronto Postat Iulie 1, 2020 @palosulgros numarul de pe poze? ca vad ca sunt mai multe numere prin topic
palosulgros Reputație: 5972 Postat Iulie 1, 2020 Telefon: viaducthr Oras:Cluj Telefon: viaducthr Oras:Cluj Postat Iulie 1, 2020 0741365329 e nr.
varujo Reputație: 85 Postat Iulie 1, 2020 Oras:Toronto Oras:Toronto Postat Iulie 1, 2020 0741365329 e nr.multam fain palose
horatiu1977 Reputație: 289 Postat Iulie 1, 2020 Oras:cluj Oras:cluj Postat Iulie 1, 2020 E ciudat ca nu a anuntat aici de forum schimbarea de numar. Palose, sigur e ea? Stiu ca i s-au mai furat pozele in trecut.
horatiu1977 Reputație: 289 Postat Iulie 2, 2020 Oras:cluj Oras:cluj Postat Iulie 2, 2020 Am prins-o pe Giulia in ultimele zile inainte de a pleca acasa. Programare usor facuta, cu explicarea telefonica a serviciilor prestate, clar, fara graba. Locatia ok, binecunoscuta str.Galati.Tin sa precizez ca pozele sunt ale ei, usor imbunatatite in fotoshop dar facute cu ceva ani in urma, cand avea alta varsta si alte kilograme, aspect nederanjant prea tare nici macar pt mine, iubitor de slim.Cred ca sanii au suferit de la momentul efectuarii pozelor un upgrade.Servicii ok,nu exceleaza la oral, nu comenteaza la pozitii, nu aceepta degete inauntru. Desi a zis ca ofera fk,aspect care conteaza f mult pt mine, a trebuit sa ma multumesc cu niste pupicuri nevinovate la inceput, apoi nici macar astea, ea intorcand capul cand incercam sa o sarut desi apreciez ca igiena mea dentara e corespunzatoare.Impresia mea e ca e o fata ok, dar care face asta fara nici o placere, strict din obligatie. Dar din pacate pt ea, noi mergem la fete sa futem, nu sa le descoperim caracterul. Daca ar creste calitatea serviciilor, ar fi bomba pt amatorii de milf! Insa pana atunci cred ca raportul pret/servicii este subunitar. 2
sophiedee Reputație: 356 Postat Iulie 2, 2020 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Iulie 2, 2020 Am prins-o pe Giulia in ultimele zile inainte de a pleca acasa. Programare usor facuta, cu explicarea telefonica a serviciilor prestate, clar, fara graba. Locatia ok, binecunoscuta str.Galati.Tin sa precizez ca pozele sunt ale ei, usor imbunatatite in fotoshop dar facute cu ceva ani in urma, cand avea alta varsta si alte kilograme, aspect nederanjant prea tare nici macar pt mine, iubitor de slim.Cred ca sanii au suferit de la momentul efectuarii pozelor un upgrade.Servicii ok,nu exceleaza la oral, nu comenteaza la pozitii, nu aceepta degete inauntru. Desi a zis ca ofera fk,aspect care conteaza f mult pt mine, a trebuit sa ma multumesc cu niste pupicuri nevinovate la inceput, apoi nici macar astea, ea intorcand capul cand incercam sa o sarut desi apreciez ca igiena mea dentara e corespunzatoare.Impresia mea e ca e o fata ok, dar care face asta fara nici o placere, strict din obligatie. Dar din pacate pt ea, noi mergem la fete sa futem, nu sa le descoperim caracterul. Daca ar creste calitatea serviciilor, ar fi bomba pt amatorii de milf! Insa pana atunci cred ca raportul pret/servicii este subunitar.E milf?cati ani are? 1
Vizitator giuliarj495 Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2020 Postat Iulie 2, 2020 Am prins-o pe Giulia in ultimele zile inainte de a pleca acasa. Programare usor facuta, cu explicarea telefonica a serviciilor prestate, clar, fara graba. Locatia ok, binecunoscuta str.Galati.Tin sa precizez ca pozele sunt ale ei, usor imbunatatite in fotoshop dar facute cu ceva ani in urma, cand avea alta varsta si alte kilograme, aspect nederanjant prea tare nici macar pt mine, iubitor de slim.Cred ca sanii au suferit de la momentul efectuarii pozelor un upgrade.Servicii ok,nu exceleaza la oral, nu comenteaza la pozitii, nu aceepta degete inauntru. Desi a zis ca ofera fk,aspect care conteaza f mult pt mine, a trebuit sa ma multumesc cu niste pupicuri nevinovate la inceput, apoi nici macar astea, ea intorcand capul cand incercam sa o sarut desi apreciez ca igiena mea dentara e corespunzatoare.Impresia mea e ca e o fata ok, dar care face asta fara nici o placere, strict din obligatie. Dar din pacate pt ea, noi mergem la fete sa futem, nu sa le descoperim caracterul. Daca ar creste calitatea serviciilor, ar fi bomba pt amatorii de milf! Insa pana atunci cred ca raportul pret/servicii este subunitar.Buna dragul meu..nu contest gusturile tale dar vreau sa precizez ca pozele nu sunt făcute acum câțiva ani ci acum câteva luni , sâni mei de la operație nu au suferit nici un upgrade am o singura mărire de sâni făcută in urma cu 4 ani nu sunt lăsați și nici nu au cicatrici, iar despre greutate vreau sa Menționez ca am 55 de kg și 1,68 înălțime ..și 29 de ani..nu stiu dacă ma încadrez in categoria slim sau nu depinde cum ma privește fiecare ..iar cât despre milf ( înseamnă ca tre sa fii mama ) iar eu nu sunt mama ci decât o lady..precizez ca nu sunt nici batrana nici grasa..din punctul meu de vedere
koxu94 Reputație: 23 Postat Iulie 2, 2020 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 2, 2020 Mai esti in cluj ? Esti superba
Vizitator giuliarj495 Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2020 Postat Iulie 2, 2020 Da mai sunt in Cluj pana duminica și răspund la nr de telefon 0741365329
koxu94 Reputație: 23 Postat Iulie 2, 2020 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 2, 2020 Da mai sunt in Cluj pana duminica și răspund la nr de telefon 0741365329Si dupa mai revii ? Nu stiu daca pot ajunge pana atunci la tine si tare imi doresc ..
Vizitator giuliarj495 Reputație: 0 Postat August 5, 2020 Postat August 5, 2020 ..te rog frumos ai putea să-mi ștergi pozele astea deoarece am ceva probleme legate de discreție ..multumesc anticipat
Vizitator giuliarj495 Reputație: 0 Postat August 5, 2020 Postat August 5, 2020 Marian cristescu te rog foarte frumos dacă poți sa ma ajuti sa ștergi pozele de le-ai postat deoarece am probleme legate de discreție te rog mult
stixfix Reputație: 76 Postat August 5, 2020 Oras:Hawai Oras:Hawai Postat August 5, 2020 Marian cristescu te rog foarte frumos dacă poți sa ma ajuti sa ștergi pozele de le-ai postat deoarece am probleme legate de discreție te rog multAi revenit in cluj ? :-)
sophiedee Reputație: 356 Postat August 5, 2020 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat August 5, 2020 Giulia ....pt prima data in Cluj....ceea ce vezi in poze este ceea ce vei găsi in spatele ușii ...Vino sa petrecem momente de neuitat împreuna ... Serviciile mele sunt următoarele :-30min/200 -1h/350Op On fk Cob 69 masaj dus asistat dominare soft Locația este in park lake Pt mai multe detalii suna-ma 0757952462Cu acestea nu ai probleme? 😂
tallahassee Reputație: 515 Postat August 5, 2020 Postat August 5, 2020 Marian cristescu te rog foarte frumos dacă poți sa ma ajuti sa ștergi pozele de le-ai postat deoarece am probleme legate de discreție te rog multDar cu primele postate de tine, nu ai nicio problema legata de discretie :laugh2 Te-a descoperit cineva, intr-un oras mare nu te recunoaste nimeni. Asuma-ti meseria, nu e o rusine.
danutz23 Reputație: 199 Postat Septembrie 1, 2020 Postat Septembrie 1, 2020 Vizitat domnita... Ce mai... Este superbă! O tipă de 1,68m, fără tocuri, bine proporționata, fund bestial, sânii aranjați foarte frumos, rotunzi, mari, stau perfect! La fața foarte frumoasă, aranjate buzele, dar nu exagerat, bine întreținută, bronzata, piele fină, frumos mirositoare, pasarica epilata perfect, labii proeminente, ce mai... Un deliciu. Programat telefonic,stabilit ora, eu am întârziat câteva minute, nefiind din oraș, datorită traficului, dar am vorbit și m-a așteptat... Foarte amabilă... Aici are un plus de la mine. Pentru aspect, nota 10. Bunaciune maximă! Locația -9,5, Park lake, de lux, curat,tot ce trebuie la baie, doar patul cam scârțâie în timpul agitației... 😀 OP - super. Ruperi de ritm, mai superficial, apoi adânc, gemete, priviri... as zice de un 9. Nu am dorit ON,dar cred că dacă ar fi fost, mai creștea nota. NP - aici are 10. Ce poziții am vrut și cate am vrut, acțiune și din partea ei, nu stă ca o plantă, geme frumos, nu exagerat. Nu fost pe grabă, deși am întârziat, dar nu am abuzat nici eu de timpul ei. DTD, cam 40 minute pentru un șut! Șutul a fost 150. Dacă vrei ON extra 50.Igienă impecabilă - 10.GFE aici aș zice un 7,5. Fără sărutări pe corp, a trecut repede la OP, fără prea multe discuții... Ii acord totuși niște circumstanțe atenuante, fiindcă am întârziat eu puțin și mai avea programări făcute... Poate data viitoare creștem nota... 😀 Mai stă la voi săptămâna aceasta, așa că e de bifat!De recomandat - daDe revenit - clar DA. Te-am pupat Giulia, iar pentru confrati, ciocane ca al lui Thor! 😀 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum