condition Reputație: 7276 Postat Februarie 10, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Februarie 10, 2019 Nu bag petarde DMX-ule , spun adevarul , ca de obicei .Te-ai plans vizibil prin intermediul postarilor , nu doar la mineAuzi la prostovan , "stie site-ul" , pai mahh oligofrenule , eu traiesc pe site toata ziua si plang dupa puncte ? Sau imi pasa mie ce crede unul ca tine sau ca alti cocalari/plapumari care pandesc anumite interese pe platforma aceasta de ani de zile ? Eu genul acestora , ca si al tau , va trag la bot cu oarece indiferenta Ia-l pe martalogul ala ametit de mai sus , care nici nu stie ce posteaza , si care se plangea/milogea pe la curve ca nu vor sa-l mai primeasca si carati-va la o bere , dar vezi sa nu patesti ca si celalalt , sa ajungeti sa va porcaiti pe aici ca ultimele hahalere =)) Bravo infractoareo , te simti in elementul tau cand incepi sa jignesti dupa un gat de vodka ieftina . Nu-ti dau sfaturi , ca ti-au mai dat si altii si tot degeaba , mintenas ai aruncat cu bibeloul si cutitulEsti un papagal incult, analfabet si POPONAR! Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 10, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Februarie 10, 2019 Era intrebare DMX-ule in legatura cu banii , nu apreciere ca ai facut-o , si oricum n-ai fi prost sa recunosti ca te-a facut o curva **spam editat** Am inteles , mahhh , n-ai avut jucarii cand erai mic , de aceea te deranjeaza si suferi vsv de puncte care nu inseamna nimic pe o platforma de ciocoflenderi limbisti ca si tine si perindat constant de curve de proasta calitate (in marea lor majoritate) , pe care bineinteles ca le si vizitezi . De ce ? Ca esti deosebit de prost fiindca nu stii sa faci diferenta . Bahhh...dar prost mai esti si slab pregatit emotional , daca suferi de ce zice lumea . Esti exact modelul de CURVAR , pardon , MOCOFAN , pe care l-am si descris in prima pagina. Nu stiu cum ai facut , dar te-ai descris perfect fara sa vrei (in !prostia ta , bineinteles) . =))eSTI DATOR VANDUT SCLAVULE PENAL 1 4 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 10, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Autor Partajează Postat Februarie 10, 2019 Da martologule , crezi ca este usor sa-ti distrugi viata pe la curve abia depasite de varsta majoratului si sa balesti pe la usa acestora ca nu mai vor sa te primeasca Jet de aici , ca esti prea distrus . Te-au bagat curvele in revizie permanenta , ca si pe altii =)) 1 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Februarie 10, 2019 Partajează Postat Februarie 10, 2019 Era intrebare DMX-ule in legatura cu banii , nu apreciere ca ai facut-o , si oricum n-ai fi prost sa recunosti ca te-a facut o curva **spam editat** Am inteles , mahhh , n-ai avut jucarii cand erai mic , de aceea te deranjeaza si suferi vsv de puncte care nu inseamna nimic pe o platforma de ciocoflenderi limbisti ca si tine si perindat constant de curve de proasta calitate (in marea lor majoritate) , pe care bineinteles ca le si vizitezi . De ce ? Ca esti deosebit de prost fiindca nu stii sa faci diferenta . Bahhh...dar prost mai esti si slab pregatit emotional , daca suferi de ce zice lumea . Esti exact modelul de CURVAR , pardon , MOCOFAN , pe care l-am si descris in prima pagina. Nu stiu cum ai facut , dar te-ai descris perfect fara sa vrei (in prostia ta , bineinteles) . =))Miky....sincer daca vorbim de jucarii apoi io cred ca tu iti torni faina de malai peste tine sa ai orgasm este?Lasa tu suferintele ca doar atunci sufar cand vad oameni prosti cum esti tu Tu care vorbesti de tine la persoana a 3 a ar trebui sa te gandesti putin daca esti sanatos la creier.In rest n-are aici nimeni treaba cu tine ca na .....la hotelurile tale nu prea ai ce sa ne bagi in seama Ai de pula mea :))) 1 Link spre comentariu
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Februarie 10, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Partajează Postat Februarie 10, 2019 ola :) 2 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 10, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Februarie 10, 2019 Da martologule , crezi ca este usor sa-ti distrugi viata pe la curve abia depasite de varsta majoratului si sa balesti pe la usa acestora ca nu mai vor sa te primeasca Jet de aici , ca esti prea distrus . Te-au bagat curvele in revizie permanenta , ca si pe alteEste ca te-a innebunit laba poponarE! Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 10, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Autor Partajează Postat Februarie 10, 2019 DMX-ule , o sucesti , o invartesti si tot prost esti , ca si martalogul asta care nici nu stie ce vrea sa zica :) Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 10, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Autor Partajează Postat Februarie 10, 2019 Inca se gandeste ca e amortit de-a binelea , adica distrus =)) Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 10, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Februarie 10, 2019 Miky....sincer daca vorbim de jucarii apoi io cred ca tu iti torni faina de malai peste tine sa ai orgasm este?Lasa tu suferintele ca doar atunci sufar cand vad oameni prosti cum esti tuTu care vorbesti de tine la persoana a 3 a ar trebui sa te gandesti putin daca esti sanatos la creier.In rest n-are aici nimeni treaba cu tine ca na .....la hotelurile tale nu prea ai ce sa ne bagi in seama Ai de pula mea :)))Care hoteluri? asta este rupt in cur! 1 4 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 10, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Autor Partajează Postat Februarie 10, 2019 Din 5 postari ii dau teroare si intra in fibrilatii , da-l in plm de martalog :laugh2 1 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Februarie 10, 2019 Partajează Postat Februarie 10, 2019 DMX-ule , o sucesti , o invartesti si tot prost esti , ca si martalogul asta care nici nu stie ce vrea sa zica :)De la tine venind titlul e o onoare pentru ca n-as vrea sa devin atat de “destept “ ca tine Ai de pula mea :))) Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Februarie 10, 2019 Partajează Postat Februarie 10, 2019 Care hoteluri? asta este rupt in cur!E de la porumb 2 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Februarie 10, 2019 Partajează Postat Februarie 10, 2019 Din 5 postari ii dau teroare si intra in fibrilatii , da-l in plm de martalog :laugh2Glumetule...singurele la care dai tu teroare sunt gainile cand iti mananca malaiul de porumb din farfurie Ai de pula mea :)))))) Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 10, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Februarie 10, 2019 Din 5 postari ii dau teroare si intra in fibrilatii , da-l in plm de martalog :laugh2Iti dai teroare singur handicapatule analfabet! Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 10, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Februarie 10, 2019 Besi in grota handicapatule! Link spre comentariu
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Februarie 10, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Partajează Postat Februarie 10, 2019 E de la porumb ce vrea ăsta ca n`am inteles ce-l macină ? 2 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 10, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Autor Partajează Postat Februarie 10, 2019 Hai gata , ca m-am jucat suficient cu papitoaiele , ca voi bineinteles Ca sa dialoghez cu asemenea specimene , trebuie sa ma cobor cel mult la clasa 4-a Bulaniti-va intre voi , ca imi pierd timpul degeaba cu toti curentatii 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 10, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Februarie 10, 2019 Hai gata , ca m-am jucat suficient cu papitoaiele , ca voi bineinteles Ca sa dialoghez cu asemenea specimene , trebuie sa ma cobor cel mult la clasa 4-a Bulaniti-va intre voi , ca imi pierd timpul degeaba cu toti curentatii Intelegem ca ti-ai luat muie la greu si iar dispari trei luni cu capul in cacat! 1 4 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Februarie 10, 2019 Partajează Postat Februarie 10, 2019 ce vrea ăsta ca n`am inteles ce-l macină ?Tare asta cu “ce-l macina....”Raspunsul simplu e :porumbul nemacinat Ce-l macina e Iq ul lui de 77 care nu se multumeste ca el stie ca e prost Vrea ca Toata Lumea sa Stie ca el e prost 2 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 10, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Februarie 10, 2019 KIKI, tot atat de bocciu esti? 2 4 Link spre comentariu
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Februarie 10, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Februarie 10, 2019 KIKI, tot atat de bocciu esti?Ce va mai place sa va bateti joc de un biet om cu grave probleme psihice. 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 10, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Autor Partajează Postat Februarie 10, 2019 Al draq bulan , asta se excita si se activeaza doar cand il vede pe Miky ....da , bahhh , bulanule nu stiam ca esti gelos din cauza faptului ca ti-am refuzat iesirea la baut Ce distrus ....rujatule sa mor daca stiam , Hai nu nega da-te in plm , ca-ti bag acu' citate din PM si te fac de ras Pai eu ies cu distrusi la bautura ,,,,si barbati =)) 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 10, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Februarie 10, 2019 Ce va mai place sa va bateti joc de un biet om cu grave probleme psihice.Isi bate joc de el insusi! Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 10, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Autor Partajează Postat Februarie 10, 2019 Ce-ai facut popandaule , te-au luat aia la pula pe Topicul lu' Ines si te-ai refugiat aici , ca ultimul cotetar ? Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 10, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Februarie 10, 2019 Al draq bulan , asta se excita si se activeaza doar cand il vede pe Miky ....da , bahhh , bulanule nu stiam ca esti gelos din cauza faptului ca ti-am refuzat iesirea la baut Ce distrus ....rujatule sa mor daca stiam , Hai nu nega da-te in plm , ca-ti bag acu' citate din PM si te fac de ras =))Muie, marsh si ia-ti medicamentele! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum