Sari la conținut

10 000 BWP ISO 4217

Postări Recomandate

Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

Pai e un pamflet si am raspuns in acelas ton.

Cred ca ironia lui, nu a fost inteleasa de toata lumea. Chiar as fi curioasa daca exista vreo fufa de suna la nr alea si apoi sa zica aici "ce faci vere, de nu raspunzi?" :))))

Ironia e fina, lustruita cu hartie abraziva de granulatie 50

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Nenea miau, dacă nu am să spun nimic, ce se întâmplă ? Tăcerea e un răspuns, nu ? Dar, cum ai şi spus, POATE te înşeli, deci am dreptul la replică . Spui de unde pula mea ai mai scos-o şi pe asta ? Cine e ... musser ? CE ? POATE nu trebuie să bagi strâmbe sau ... ? POATE din punct de vedere limbistic sunt compatibil cu ... cu ... aa, da ! Cu delia, na ! POATE pe asta nu ai ştiut-o, ai aflat acum . POATE mai ai "nush ce sa zic" dume de astea de grădi, cu ăla e ălaltu, samd .

POATE te limitezi la a respecta ceea ce impui, POATE nu o să mai idei că am fost nu ştiu cine într-o clonă anterioară, de fapt POATE ne spui sau banezi TOATE CLONELE de tot măcăni scuze miauni, prostii.

Aşa că .. zât şi fă-ți treaba ...

Mă aştept la ... ?

post-53465-0-18854300-1549945137_thumb.jpg

post-53465-0-20259900-1549945169_thumb.jpg

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :clapp

Domnu' este putin (mai mult) obsedat de clone si crede ca totul pe site se rezuma la trafic, nu trebuie sa aiba si alt sens, decat sensul lui. ;)

Rad, pentru ca m-am saturat de basinile lui erudite...  :laugh2

:*

Peseu: Sa te astepti sa incerce sa cada in picioare, nimic mai mult. ;)

Exista intotdeauna functia de ignore, sau butonul de "page down", sa sari peste postarile mele.

Pe de alta parte, daca te ajuta sa-ti mai eliberezi din tensiunile si furia ta interioara (permanenta, se pare, in ultimul timp), ti-am mai zis: da-i drumu', descarca-te linistita (si) pe mine, ca la modul cum pui problema, oricum mi-e rusine sa-ti desenez unde ma doare ;)

• Oras:Iron Throne
Postat

Ironia e fina, lustruita cu hartie abraziva de granulatie 50

Şmirgel ? De 50 ? Din ală foloseşti ? Eu când mă frec(nu zic unde)am de 1800...aia e finețe...

Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

Şmirgel ? De 50 ? Din ală foloseşti ? Eu când mă frec(nu zic unde)am de 1800...aia e finețe...

Daca hartia igienica nu te mai satisface, imi pare rau pentru tine. Si nu ma refeream la replici, pentru ca nu ar fi fost elegant.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Exista intotdeauna functia de ignore, sau butonul de "page down", sa sari peste postarile mele.

Pe de alta parte, daca te ajuta sa-ti mai eliberezi din tensiunile si furia ta interioara (permanenta, se pare, in ultimul timp), ti-am mai zis: da-i drumu', descarca-te linistita (si) pe mine, ca la modul cum pui problema, oricum mi-e rusine sa-ti desenez unde ma doare ;)

Ai cazut in picioare, draga? :)

Postat

Daca hartia igienica nu te mai satisface, imi pare rau pentru tine. Si nu ma refeream la replici, pentru ca nu ar fi fost elegant.

..ştii ?..

noi doi parcă am avea ceva de împărțit..tu vrei să-mi demonstrezi că eşti deştept, eu recunosc că's mai retard, de unde rezultă tot timpul, schimbul ăsta de stupidități(ale mele)

dacă pe marginea la mizeriile care le scriu apari cu comm de genu' .. e ok, din punctul tău de vedere, dacă"încerc"să-ți dau replica, gata, te superi... mi-o arunci pe asta cu"eleganța" ..

sincer ? eşti vreun snob şi nu ştiu eu ? elegant .. dandy ?

hârtie igienică ? Allahu Akbar ! atunci cu bideul ce fac ? auzi, nu mai mânca .. domuz, de aia eşti murdar... la ...

răutăcios ştiu că sunt, plus alte"calități"nu e nevoie de o lupă(pune literele în ce ordine vrei)k să le vezi,"calitățile",zic...

când am încercat să vb cu tine, să te întreb ceva în baza afirmației făcute(mai demult), ai dat'o ca la piteşti...de fapt, nu, ai fost...şmecher, prin felul în care mi-ai răspuns...

acum ce să mai cred ?

p.s. dacă'ți scriam iar în pm, iar făceai strigături, am ales să o facem în ochii tuturor, n-am nimic de dosit...

..ştii ?..

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Exista intotdeauna functia de ignore, sau butonul de "page down", ;)

Serios ?!  La ce-ti foloseste functia  aceea  ?

Daca  esti suficient de pregatit mental si nu-ti place un user eviti pur si simplu sa-i raspunzi  sau sa interactionezi in vreun fel cu acesta , si asta oricand iti doresti .

Cred ca butonul acela  a fost conceput  ptr. retardati , care nu-si pot controla singuri si cu usurinta starea aceasta de ignoranta , potrivit ca si ptr. un  handicap  ptr. a-si estompa (ajutorat de ceva) diferite reactii

Nu cred ca este asemanator totusi cu aceeasi reactie a unui  handicapat care isi recunoaste deficientele   si   trebuie sa-si puna ochelari , o proteza ....etc ....sau poate ca da , in cazul anumitor persoane .

Aaaaa , daaaa , mai mult ca sigur ca e la fel  .

Apropo  de faza asta  , sunt amuzat de cat de usor o pot activa pe iubita mea geloasa  si cat de usor apare  invartindu-se imediat ca un coi (lipsa) intr-o caldare si facand pe geloasa  aplicand tot felul de jigniri si istericale . Ce pot sa-i fac ? Oricum este o lingoaica , deci o las sa se ambaleze pe relanti.

Dar totusi , cred ca sunt cel mai smecher de aici , ce mai , mi-am tras  tarfa personala si o plimb cu lantul unde vrea plm.. Am  bagat-o  pe pauza  10 Pagini (fara s-o bag in seama , lasand-o sa dea cu limba la farfurie ) , intr-adevar o vad/citesc  cum se exteriorizeaza .cu aceleasi fraze  repetitive de mai bine de un an de zile , dar o si pot  ignora cu usurinta . Dupa acele 10 pagini o scot din lant si ma joc cu ea  , ca sa-i arat cine este adevaratul dresor. Hahaha

Postat

Adica eu mi-am pus cateaua sa latre pe mute si sa umble peste tot dupa mine

Ii iau botnita cand vrea plm  :)

O las doar sa se linga pe lindic , sa vada daca a mai incasat si ea cate un os in treacat pe aici 

• Oras:undeva
  • Oras:undeva
Postat

Daca  esti suficient de pregatit mental si nu-ti place un user eviti pur si simplu sa-i raspunzi  sau sa interactionezi in vreun fel cu acesta , si asta oricand iti doresti .

Cred ca butonul acela  a fost conceput  ptr. retardati , care nu-si pot controla singuri si cu usurinta starea aceasta de ignoranta , potrivit ca si ptr. un  handicap  ptr. a-si estompa (ajutorat de ceva) diferite reactii

Nu cred ca este asemanator totusi cu aceeasi reactie a unui  handicapat care isi recunoaste deficientele   si   trebuie sa-si puna ochelari , o proteza ....etc ....sau poate ca da , in cazul anumitor persoane .

Aaaaa , daaaa , mai mult ca sigur ca e la fel  .

Apropo  de faza asta  , sunt amuzat de cat de usor o pot activa pe iubita mea geloasa  si cat de usor apare  invartindu-se imediat ca un coi (lipsa) intr-o caldare si facand pe geloasa  aplicand tot felul de jigniri si istericale . Ce pot sa-i fac ? Oricum este o lingoaica , deci o las sa se ambaleze pe relanti.

Dar totusi , cred ca sunt cel mai smecher de aici , ce mai , mi-am tras  tarfa personala si o plimb cu lantul unde vrea plm.. Am  bagat-o  pe pauza  10 Pagini (fara s-o bag in seama , lasand-o sa dea cu limba la farfurie ) , intr-adevar o vad/citesc  cum se exteriorizeaza .cu aceleasi fraze  repetitive de mai bine de un an de zile , dar o si pot  ignora cu usurinta . Dupa acele 10 pagini o scot din lant si ma joc cu ea  , ca sa-i arat cine este adevaratul dresor. Hahaha

Adica eu mi-am pus cateaua sa latre pe mute si sa umble peste tot dupa mine

Ii iau botnita cand vrea plm  :)

O las doar sa se linga pe lindic , sa vada daca a mai incasat si ea cate un os in treacat pe aici 

Ai tu pula bai jartea penala!? :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

... de unde si exprimarea mea initiala: functia ignore, SAU botonu' de "page down" de pe tastatura... :)

Postat

... de unde si exprimarea mea initiala: functia ignore, SAU botonu' de "page down" de pe tastatura... :)

Nu inteleg ce vrei sa zici

Postat

Nu inteleg ce vrei sa zici

Voiam sa zic ca, dupa cum spui tu, daca nu-ti place de un user si esti "suficient de pregatit mental", in loc sa folosesti functia ignore (despre care tu spuneai ca e inutila - desi intr-adevar, nici eu n-am folosit-o niciodata), poti pur si simplu sa apesi "page down" pe tastatura ta (sau, daca esti pe telefon, sa derulezi in jos pagina - no, poate asa se intelege mai clar), trecand astfel peste postarea respectiva.

Dar sa nu batem moneda pe un subiect care-i oricum de-a pwla. Da-i pace, noi sa fim sanatosi...

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...