Sari la conținut

TOP:Blonda Micalaca 22ani 0755471728

andreiyi

Postări Recomandate

Vizitator unsuflet
Reputație: 0
Postat
Acum 15 minute, xbiiaxb a spus:

Hello 🤗 azi și mâine disponibilă !!! 

programări pe wapp 😘

Doamne ajuta! Credeam ca te-am pierdut.😍

• pisicuts a schimbat titlul în TOP:Blonda Micalaca 22ani 0732601817
  • Oras:Arad
Postat
Acum 22 minute, bubibubu a spus:

Poza de profil la watsapp e a unui bărbat 

A fost numărul cumpărat chiar azi și avea poza respectiva la whatsapp. 

• Haha 1
Vizitator unsuflet
Postat

Ioi, de cand o asteptam pe Bibi sa revina. Imi era teama ca am pierdut-o definitiv pentru comunitatea noastra de futaciosi.

De cum am vazut anuntul m-am si programat si eram la ea aproape instant, avand treaba prin centru.

Locatia aceeasi, curata, apartament mare, baie dotata cu gel de dus, prosop curat.

Bibi a ramas aceeasi papusa vie, foarte frumoasa, din punctul meu de vedere cea mai frumoasa blonda cu care m-am sexolit vreodata.

On foarte bun, cu atentie la sateliti, cu ochii aia mari care te privesc ca in poveste, plus ca se pozitioneaza uneori sa o poti admira in toata splendoarea ei. 

Piersicuta e curata, igiena de nota 20, nu stiu cum face, dar e cea mai frumos mirositoare pizdilica. Vorba aia, poti sa ii bei apa din pi...a

Np schimbat 3 pozitii, nu comenteaza, se implica. De neratat e privelistea din doggy, ai pe ce pune mana.

Cadou 200/400, eu am ales doar o finalizare azi, dar cred ca ma mai duc o data saptamana asta. Mi-a fost prea dor de ea si am inteles ca e la dispozitia noastra toata saptamana.

A m renuntat de mult sa dau note, dar daca ar fi sa o fac, Bibi se apropie de nota maxima cel mai mult.

Multumesc pt tot, ma bucur ca nu ne-ai parasit complet.

😍

Ps. Sa aveti grija ca si-a schimbat nr de tel.

Postat

Salut

Vazind ca a revenit minunata noastra BiBi am zis sa nu o ratez ca cine stie cind o mai prind. Dar ma (nea) linistit sa zic așa, a zis ca nu mai pleaca nicaieri (nu ne mai da palpitatii) 

Pe BiBi am găsit-o asta seara f luminoasa, vesela, si sociabila. Am stat la povesti si o țigară si am trecut la igienizare si dupa in dormitor unde era aproape intuneric se vedea silueta si ochi ei frumosi 😍 care straluceau. BiBi mi-a oferit corpul ei gingas sa ma joc citeva minute dupa care a trecut ea la un ON foarte senzual cu priviri,....  🤪. Apoi a montat pelerina si a trecut la un lot bun de tot, apoi misionar si atit a fost😆

Am simtito implicata si atenta la nevoile mele. Este o profesionista in adevaratul sens al cuvintului. Stie ce are de facut, cum se face, si cum sa te provoace. 

Multumesc BiBi pt intilnirea avuta, care nu putea fi decit f faina alaturi de tine. Si multumesc in numele comunitatii pt vestea buna, ca te-ai intors si nu mai ai ginduri de plecare. 🤗😘

• Like 5
  • Inimioara 1
Vizitator unsuflet
Postat

Stie vreun coleg daca lucreaza azi Bibi? Sau ati fost azi? As mai baga o vizita...

Vizitator unsuflet
Postat

Mai stie cineva ceva de Bibi? E disponibila? Pe wa nu a mai intrat de la amiaza.

Postat
1 oră în urmă, unsuflet a spus:

Mai stie cineva ceva de Bibi? E disponibila? Pe wa nu a mai intrat de la amiaza.

Am crezut ca vii si tu cu recenzie  🤦‍♂️🙈. Asa s-a ascuns ca nu mai dai de ea? 

Vizitator unsuflet
Postat
Acum 2 minute, Flx01 a spus:

Am crezut ca vii si tu cu recenzie  🤦‍♂️🙈. Asa s-a ascuns ca nu mai dai de ea? 

Veneam maine cu o recenzie daca raspundea la wa 😔. Se pare ca am pierdut legatura, firul rosu, cu fetele astea dulci😪😪😪.

Postat
Acum 3 minute, unsuflet a spus:

Veneam maine cu o recenzie daca raspundea la wa 😔. Se pare ca am pierdut legatura, firul rosu, cu fetele astea dulci😪😪😪.

Mai insista.... 

Vizitator unsuflet
Postat

A revenit, stie cineva ceva de ea? Parcă e mai frumos Craciunul dupa o vizita la Bibi😊.

Vizitator unsuflet
Postat

Din ciclul eu centrez, eu dau cu capul😅: e activa, revin maine cu o recenzie

Postat
1 oră în urmă, unsuflet a spus:

Din ciclul eu centrez, eu dau cu capul😅: e activa, revin maine cu o recenzie

Pfff...big like pentru ocazia creata(o fi bara, o fi gol...)😉, ma bag si eu la limita offside-ului poate poate iese ceva.

Vizitator unsuflet
Postat
Acum 30 minute, Sinhunter a spus:

Pfff...big like pentru ocazia creata(o fi bara, o fi gol...)😉, ma bag si eu la limita offside-ului poate poate iese ceva.

Singura rugaminte e sa revii aici cu o recenzie, iar singurul sfat e sa ai rabdare si sa incerci sa o contactezi de mai multe ori, nu e usor sa prinzi loc liber la ea.

Spor la fete frumoase precum Bibi!

Postat

Vizitat si eu astazi in sfarsit ! 
Chiar sunt un pretentios in detalii dar fata asta este minunata ,o piele fina arata bine vizual miroase foarte bine ,nu regret absolut deloc ceea ce am vazut si simtit ! Nu mai are rost sa mentionez ca s au spus destule dar m am simtit foarte bine ! Bibi eu fara nici o exagerare ai nota 10 ,nu cred ca in Arad mai este inca 1 ca ea ! Te am pupat si sa fi sanatoasa si fericita in tot ce faci! 

• Like 2
Postat
Acum 16 ore, unsuflet a spus:

Singura rugaminte e sa revii aici cu o recenzie, iar singurul sfat e sa ai rabdare si sa incerci sa o contactezi de mai multe ori, nu e usor sa prinzi loc liber la ea.

Spor la fete frumoase precum Bibi!

I'm a fukin' lucky bastard!😁 Scris pe WA, raspuns rapid, stabilite datele problemei, ramane sa revin dupa consumarea intalnirii!!!

Vizitator unsuflet
Postat
Acum 7 minute, Sinhunter a spus:

I'm a fukin' lucky bastard!😁 Scris pe WA, raspuns rapid, stabilite datele problemei, ramane sa revin dupa consumarea intalnirii!!!

De asta sunterm aici sa ne ajutam.

Daca tu urmeaza sa intri, eu tocmai am iesit.

Programare pe wa stabilita ieri, confirmata cu 30 min inainte.

Locatia AK, apartament modern cu de toate la baie.

Bibi m-a asteptat intr-o lenjerie rosie, parca e o craciunita. Acelasi corp si chip frumos, aceeasi atitudine profesionista, mult prea profesionista.

Actiunea a inceput cu on din partea ei, frumos, atentie la oo, priviri lascive cu ochii aia mari si cu carnaciorul in gurita. Parca eram in Scufita Rosie: de ce ai Bibi ochii aia asa mari?😁. Si de ce ai guritza plina?🤣. E fenomenala la oral, mai ales ca se pune oblic si poti sa o vezi in toata feminitatea ei, dar si sa o mangai.

Trecut eu la butoane, de fapt la pierce-uri. Dezmierdat pe cel din sanul stang, pe cel din sanul drept si pe cel din lindicuts. S-a udat natural, a tremurat putin, e delicioasa. Cum am mai spus, pizdilica ei e cea mai fina si frumos mirositoare din circuit.

Din nou ea putin on, montat preze, pus putin lubrifiant si pe cai ca se filmeaza! Prima data ea jockeu, dupa care eu pe la spate si in final pe lateral. Privelistea e minunata de oriunde ai privi-o. Bibi e acolo in sex, psrticipa, da contre, geme natural. Dupa finish am mai stat putin in ea, imbracat si adio!

Cadoul 200 lei pt vreo 35 min.

Voi incerca sa revin la ea pana in 23, daca nu intre sarbatori, daca nu la anul cu siguranta. Cred ca e floarea cea mai de pret pe care o avem in gradina Aradului.

De Recomandat - da, cu R mare.

Postat

Am vizitat-o si eu pe BB. Pot spune ca mi-e ciuda pe mine pentru ca abea acum ajung sa ii calc pragul pentru prima data. Bine pargul acela l-am mai calcat cu alte ocazii, dar nu era ea dupa usa, ci o alta perfecta! 

Deosebit de draguta asa cum relateaza si alti recenzori, deosebit de sexy, un fizic fara cusur. Proportii excelente, cuvintele sunt de prisos, e desenata perfect si din fata si din spate.🤩

O mica socializare, unde ai cu cine deschide orice subiect fara sa te simti ca vorbesti in gol, dupa care fuga la igienizare, nu inainte de a plasa trandafirii pentru consumatie.

M-a asteptat naked in genunchi in pat...am ramas cateva secunde blocat de splendoarea ce o aveam in fata...si back to reality...this is happening...asa ca au urmat cateva saruturi, mangaieri, explorat sanii aia perfecti cu pierce si trecut intre coapsele felinei unde am descoperit dupa cum zicea @unsuflet, iz de primavara...o piersicuta mica, parfumata, dulce, din care m-am infruptat cu pofta pana cand coapsele au inceput sa tremure usor insotite de gemete fine...dupa care trece BB la aparat cu un oral bun, umed, placut, cu priviri perverse si solicit echiparea de lupta. Vine BB on top si incepe nebunia, o calareala cu cadenta ca la masina de cusut. Ca sa nu ii storc toata energia ma solicit desupra si dai masina de cusut, si un picior sus, apoi doua, mai un sarut, mai o privire si booom...i'm done...ramanem cateva min acolo, o glumita doua si fuga la dus. Tragem rapid o tigara si inapoi la treaba. Incepe NP din lateral si ma cer in 69 ca doar e prea dulce piersicuta sa nu o poftesc din nou, la care sare din dispozitiv si fuguta la dus sa igienizeze pasarica. Vine fuga fuga inapoi si din nou primavara...dupa cateva min echipam piticul de gradina si calarim misionar felina, urmand o chestie de oscar si anume trecerea in insertia pe la spate...aici nu stiu daca cel mai bun pictor din lume poate desena mai frumos ce mi-au vazut ochii, privelistea e de milioane...ma infig si incepe BB niste miscari la care mi-am pus mainile in cap...OMG, I'm in heaven...ce niste contre si ce bounce imi face fata asta, incredibil...si talia aia subtire, o apuc si dai masina de cusut...cambreaza abdomenul pe pat se deschide si mai mult orizontul, in final cedez si explodez...

Ramanem la socializare putin, unde fata e de 10, se face placuta, are lipici, gasim niste chestii comune, dar aia e, gata programul ne luam ramas bun si cumva pregatim urmatoarea vizita...

Note, chiar daca nu mai are nevoie de jurizare, o sa las totusi:

Fata: 10

ON: 9, cu atentie la bijou, lins, umed, usoara tenta de deep, daca schimba putin si vitezele mai evident era 10.

NP: 10 cu stelute.

Atitudine: 10 cu stelute.

GFE: 10 fara stelute...stelutele o sa apara la vizitele urmatoare.

Igiena: 10 cu toate stelutele posibile.

Cadou: 350 trandafiri/h, cea mai buna investitie pe ziua de azi.😋

De revenit: Nu...e de ramas acolo pana la epuizare. E de abonament, dar grija ca e molipsitoare, cred ca o visez la noapte.

Iti multumesc @xbiiaxb pentru experienta oferita si sper sa te revad curand! Ai grija de tine! Te pup peste tot!😘😘😘

• Like 4
  • Inimioara 1
Vizitator unsuflet
Postat
Acum 39 minute, Sinhunter a spus:

Am vizitat-o si eu pe BB. Pot spune ca mi-e ciuda pe mine pentru ca abea acum ajung sa ii calc pragul pentru prima data. Bine pargul acela l-am mai calcat cu alte ocazii, dar nu era ea dupa usa, ci o alta perfecta! 

Deosebit de draguta asa cum relateaza si alti recenzori, deosebit de sexy, un fizic fara cusur. Proportii excelente, cuvintele sunt de prisos, e desenata perfect si din fata si din spate.🤩

O mica socializare, unde ai cu cine deschide orice subiect fara sa te simti ca vorbesti in gol, dupa care fuga la igienizare, nu inainte de a plasa trandafirii pentru consumatie.

M-a asteptat naked in genunchi in pat...am ramas cateva secunde blocat de splendoarea ce o aveam in fata...si back to reality...this is happening...asa ca au urmat cateva saruturi, mangaieri, explorat sanii aia perfecti cu pierce si trecut intre coapsele felinei unde am descoperit dupa cum zicea @unsuflet, iz de primavara...o piersicuta mica, parfumata, dulce, din care m-am infruptat cu pofta pana cand coapsele au inceput sa tremure usor insotite de gemete fine...dupa care trece BB la aparat cu un oral bun, umed, placut, cu priviri perverse si solicit echiparea de lupta. Vine BB on top si incepe nebunia, o calareala cu cadenta ca la masina de cusut. Ca sa nu ii storc toata energia ma solicit desupra si dai masina de cusut, si un picior sus, apoi doua, mai un sarut, mai o privire si booom...i'm done...ramanem cateva min acolo, o glumita doua si fuga la dus. Tragem rapid o tigara si inapoi la treaba. Incepe NP din lateral si ma cer in 69 ca doar e prea dulce piersicuta sa nu o poftesc din nou, la care sare din dispozitiv si fuguta la dus sa igienizeze pasarica. Vine fuga fuga inapoi si din nou primavara...dupa cateva min echipam piticul de gradina si calarim misionar felina, urmand o chestie de oscar si anume trecerea in insertia pe la spate...aici nu stiu daca cel mai bun pictor din lume poate desena mai frumos ce mi-au vazut ochii, privelistea e de milioane...ma infig si incepe BB niste miscari la care mi-am pus mainile in cap...OMG, I'm in heaven...ce niste contre si ce bounce imi face fata asta, incredibil...si talia aia subtire, o apuc si dai masina de cusut...cambreaza abdomenul pe pat se deschide si mai mult orizontul, in final cedez si explodez...

Ramanem la socializare putin, unde fata e de 10, se face placuta, are lipici, gasim niste chestii comune, dar aia e, gata programul ne luam ramas bun si cumva pregatim urmatoarea vizita...

Note, chiar daca nu mai are nevoie de jurizare, o sa las totusi:

Fata: 10

ON: 9, cu atentie la bijou, lins, umed, usoara tenta de deep, daca schimba putin si vitezele mai evident era 10.

NP: 10 cu stelute.

Atitudine: 10 cu stelute.

GFE: 10 fara stelute...stelutele o sa apara la vizitele urmatoare.

Igiena: 10 cu toate stelutele posibile.

Cadou: 350 trandafiri/h, cea mai buna investitie pe ziua de azi.😋

De revenit: Nu...e de ramas acolo pana la epuizare. E de abonament, dar grija ca e molipsitoare, cred ca o visez la noapte.

Iti multumesc @xbiiaxb pentru experienta oferita si sper sa te revad curand! Ai grija de tine! Te pup peste tot!😘😘😘

Felicitari colegu, ma bucur pt tine! Daca a facut si fk inseamna ca ati avut si chimie. La mai multe vizite la ea!

Postat
La 17.12.2022 la 17:03, unsuflet a spus:

Felicitari colegu, ma bucur pt tine! Daca a facut si fk inseamna ca ati avut si chimie. La mai multe vizite la ea!

Multumesc!😉 S-a lasat si cu FK, as zice usor timid asa ca de prima intalnire, dar sunt sigur ca va evolua la urmatoarele intalniri!

• Oras:Timișoara
Postat

Salutare, frați de suferință din Arad și "La mulți ani"! Am înțeles că de azi lucrează și minunăția asta de fată. Am auzit doar lucruri bune despre ea și, cu acordul vostru, vreau și eu să trag o fugă de la Timișoara până în orașul vostru frumos, plin de amintiri frumoase pentru mine, special pentru a o cunoaște!

• Like 1
  • Minus 1
Postat
Acum 15 minute, Snekc a spus:

Salutare, frați de suferință din Arad și "La mulți ani"! Am înțeles că de azi lucrează și minunăția asta de fată. Am auzit doar lucruri bune despre ea și, cu acordul vostru, vreau și eu să trag o fugă de la Timișoara până în orașul vostru frumos, plin de amintiri frumoase pentru mine, special pentru a o cunoaște!

Nu te supăra, de unde ai înțeles că lucrează de astăzi?

Postat
Chiar acum, Primordial a spus:

Nu te supăra, de unde ai înțeles că lucrează de astăzi?

Am vorbit cu ea watssap și așa mi-a spus!

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...