Membru Premium marianblaga Reputație: 3825 Postat Ianuarie 4, 2023 Oras:sibiu Oras:sibiu Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 1 oră, Snekc a spus: Salutare, frați de suferință din Arad și "La mulți ani"! Am înțeles că de azi lucrează și minunăția asta de fată. Am auzit doar lucruri bune despre ea și, cu acordul vostru, vreau și eu să trag o fugă de la Timișoara până în orașul vostru frumos, plin de amintiri frumoase pentru mine, special pentru a o cunoaște! care e scopul postarii tale? ce inseamna "cu acordul vostru"? Link spre comentariu
Snekc Reputație: 603 Postat Ianuarie 4, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 3 minute, marianblaga a spus: care e scopul postarii tale? ce inseamna "cu acordul vostru"? Fiind din Timișoara, mă gândeam că așa este frumos! O zi frumoasă! 1 Link spre comentariu
Sinhunter Reputație: 246 Postat Ianuarie 4, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 33 minute, Snekc a spus: Fiind din Timișoara, mă gândeam că așa este frumos! O zi frumoasă! Eu nu am cerut voie la TM si am fost pe la cateva dudui, dar m-am purtat frumos cu ele! Asa sa faci si tu prin ograda noastra! 1 Link spre comentariu
Snekc Reputație: 603 Postat Ianuarie 4, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 35 minute, Sinhunter a spus: Eu nu am cerut voie la TM si am fost pe la cateva dudui, dar m-am purtat frumos cu ele! Asa sa faci si tu prin ograda noastra! Mai și glumim, ce naiba, doar suntem oameni, nu mașini, în special de cusut! Toate cele bune! 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7436 Postat Ianuarie 4, 2023 Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 22 minute, Snekc a spus: Mai și glumim, ce naiba, doar suntem oameni, nu mașini, în special de cusut! Toate cele bune! Vin-o linistit, cu Bibi nu dai gres niciodata Asteptam recenzia.... Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7436 Postat Ianuarie 4, 2023 Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 An nou fericit BiBi-lica noastra si sa ne "iubesti si mai cu foc" anul asta🤗😘 Link spre comentariu
Snekc Reputație: 603 Postat Ianuarie 4, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 3 minute, Flx01 a spus: An nou fericit BiBi-lica noastra si sa ne "iubesti si mai cu foc" anul asta🤗😘 Mulțumesc frumos! Am auzit că este o fata 1 Link spre comentariu
Snekc Reputație: 603 Postat Ianuarie 4, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 4 minute, Snekc a spus: Mulțumesc frumos! Am auzit că este o fata Specială! Scuze, tastatura, bat-o vina! O seară frumoasă! 1 Link spre comentariu
Sinhunter Reputație: 246 Postat Ianuarie 4, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 1 oră, Snekc a spus: Mai și glumim, ce naiba, doar suntem oameni, nu mașini, în special de cusut! Toate cele bune! Linistit, era in spirit de gluma!😉 Steagu sus si dă-i inainte! Sa lasi si impresia dupa vizita! 1 Link spre comentariu
Vizitator Anthonio Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2023 Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Succes să ai😮 Poate tu o prinzi disponibilă că eu încă nu am reușit 😭 Link spre comentariu
futaciosul_69 Reputație: 1840 Postat Ianuarie 4, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Chiar acum, Anthonio a spus: Succes să ai😮 Poate tu o prinzi disponibilă că eu încă nu am reușit 😭 Stai linistit ca tot așa și cu mine, tot ocupată îmi zice ca ii🙄 Link spre comentariu
Vizitator Anthonio Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2023 Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Chiar acum, futaciosul_69 a spus: Stai linistit ca tot așa și cu mine, tot ocupată îmi zice ca ii🙄 Mă bucur că nu sunt singurul😄 altfel trece suferința in doi🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Sinhunter Reputație: 246 Postat Ianuarie 10, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 10, 2023 Eu...lucky bastard again...reusesc sa ma programez la domnitza, dar futu-ma in gura mea ca merg depresiv, cu pobleme acasa, care fac sa ma simt prost, ca la cum arata duduia si la ce ofera teoretic cel putin nu ai cum sa cedezi in mijlocul luptei...ei bine am facut-o...avand niste probleme pers importante, am ocupat timpul zanei oarecum degeaba...adica da, altii ar fi futut de toti banii, eu am chinuit, am socializat la nivel inalt, fata a incercat, a vrut dar tot ce a iesit bine a fost oralul meu...asta e...parterul nu a comunicat cu etajul...cand revin rup normele... BB te pupa parteru'(cand isi revine...😉) 2 Link spre comentariu
Sinhunter Reputație: 246 Postat Ianuarie 10, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 10, 2023 @Snekc, @Anthonio, @futaciosul_69 ati reusit pana la urma sa devorati duduia asta deosebita?! Nu se vede nici o recenzie...?! Link spre comentariu
Vizitator Anthonio Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2023 Partajează Postat Ianuarie 10, 2023 1 oră în urmă, Sinhunter a spus: @Snekc, @Anthonio, @futaciosul_69 ati reusit pana la urma sa devorati duduia asta deosebita?! Nu se vede nici o recenzie...?! După câteva tentative de programări eșuate am renunțat la idee, dacă nu se aliniază astrele e o problemă cosmică și eu nu o pot rezolva 🤣 Link spre comentariu
Snekc Reputație: 603 Postat Ianuarie 10, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Ianuarie 10, 2023 1 oră în urmă, Sinhunter a spus: @Snekc, @Anthonio, @futaciosul_69 ati reusit pana la urma sa devorati duduia asta deosebita?! Nu se vede nici o recenzie...?! Salut! Din păcate nu am reușit să ajung la ea, au intervenit niște probleme neprevazute și a trebuit să amân, dar o să merg cu siguranță și apoi o să las o recenzie! O zi frumoasă! Link spre comentariu
Sinhunter Reputație: 246 Postat Ianuarie 10, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 10, 2023 Acum 23 minute, Snekc a spus: Salut! Din păcate nu am reușit să ajung la ea, au intervenit niște probleme neprevazute și a trebuit să amân, dar o să merg cu siguranță și apoi o să las o recenzie! O zi frumoasă! Salutare, asemenea! Merita vizitata...eu am ramas f placut impresionat de fata asta! Rezolva problemele si dai tare!😉 Link spre comentariu
Sinhunter Reputație: 246 Postat Ianuarie 10, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 10, 2023 Acum 32 minute, Anthonio a spus: După câteva tentative de programări eșuate am renunțat la idee, dacă nu se aliniază astrele e o problemă cosmică și eu nu o pot rezolva 🤣 Facem o nefacuta...?! Sper sa nu ma urasca dupa asta si sa nu mai am acces la ea, dar fiind baiat bun o rezolv eu cumva...hai ca te programeaza baiatu la domnita...😉nu vei regreta.. Link spre comentariu
futaciosul_69 Reputație: 1840 Postat Ianuarie 10, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 10, 2023 Acum 3 ore, Sinhunter a spus: @Snekc, @Anthonio, @futaciosul_69 ati reusit pana la urma sa devorati duduia asta deosebita?! Nu se vede nici o recenzie...?! Salut, cu bibi ma stiu de mult timp, am recenzii la ea, însă in ultima vreme nu ne-am mai sincronizat, mie dor sa o vad, dar o sa urmeze o noua vizita cât de curând, dar de data asta fără recenzie🙂 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7436 Postat Ianuarie 10, 2023 Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 10, 2023 Acum 46 minute, futaciosul_69 a spus: Salut, cu bibi ma stiu de mult timp, am recenzii la ea, însă in ultima vreme nu ne-am mai sincronizat, mie dor sa o vad, dar o sa urmeze o noua vizita cât de curând, dar de data asta fără recenzie🙂 Daca indraznesti sa faci asa ceva. O "OBLIG" SA TE BLOCHEZE. 🙈 2 Link spre comentariu
Sinhunter Reputație: 246 Postat Ianuarie 10, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 10, 2023 Acum 47 minute, futaciosul_69 a spus: Salut, cu bibi ma stiu de mult timp, am recenzii la ea, însă in ultima vreme nu ne-am mai sincronizat, mie dor sa o vad, dar o sa urmeze o noua vizita cât de curând, dar de data asta fără recenzie🙂 Ai libertate deplina sa faci ce iti permite timpu' si buzunaru', iar cu recenzia e alegerea ta...oricum BB nu prea mai e activa aici, de recenzii sincer nu prea mai are nevoie, dar pana la urma sa iti fie de bine timpul petrecut cu ea!😉 1 Link spre comentariu
Sinhunter Reputație: 246 Postat Ianuarie 10, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 10, 2023 Acum 9 minute, Flx01 a spus: Daca indraznesti sa faci asa ceva. O "OBLIG" SA TE BLOCHEZE. 🙈 🤣🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
Vizitator Anthonio Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2023 Partajează Postat Ianuarie 10, 2023 Acum 3 ore, Sinhunter a spus: Facem o nefacuta...?! Sper sa nu ma urasca dupa asta si sa nu mai am acces la ea, dar fiind baiat bun o rezolv eu cumva...hai ca te programeaza baiatu la domnita...😉nu vei regreta.. Nu vreau că vei cere comision ca alți 🙄 Poate cândva mă va lovi Cupidon cu o programare🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Sinhunter Reputație: 246 Postat Ianuarie 10, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 10, 2023 Chiar acum, Anthonio a spus: Nu vreau că vei cere comision ca alți 🙄 Poate cândva mă va lovi Cupidon cu o programare🤣🤣🤣 Comision poate fi maxim o intrare unde ai u acces facil si eu nu...😉 Fii pe pace nu sunt genu sa am pretentii ! Cu siguranta vine cupidon si pe strada ta!😉 Link spre comentariu
Sinhunter Reputație: 246 Postat Ianuarie 12, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 Si am fost, am fost si iar am foat la fatuca asta...M-a luat in primire de fiecare data placut, atent si fara graba, deosebit de sexy si pe gustul meu. Am avut 2 vizite la ea mai putin reusite cand din vina mea, "parterul" a fost cam obosit si nu comunica prea bine cu etajul, dar BB a fost atenta, si a insistat sa remedieze conexiunile pe toate caile. Eeee, dar la ultima vizita "parterul" a fost sus in conexiune buna cu etajul si-a spalat pacatele de la anterioarele doua vizite. Am beneficiat de o socializare buna, ceva saruturi, putin FK pe ici pe colo, mangaieri, o pasarica dulce, sensibila la stimuli, tasty, un ON soft placut, cu priviri, cu insistente, cu atentie la vecinatati, NP mai soft, mai hard cu pozitii la alegere, fara obiectii dintre care preferam 2 si anume LOT si capritza. Ii place sa salte bucile alea si iti ofera o senzatie si o imagine...spectacol. Imi place conexiunea cu fata asta... Notele sunt de prisos pentru ca ar fi prea subiective de moment ce am vizitat-o de 3 ori in 5 zile... 3 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum