Sari la conținut

Ultima seara în Vâlcea 😘😘

Postări Recomandate

Vizitator bogdanvl
Reputație: 0
Postat

Si pentru asta trebuia sa deschizi inca un topic? Vezi ca asta nu e public24

Postat

E disperata sa faca bani ca de futut nu ii prea place . Eu am fost de 2 ori la el . Prima data a fost super ok ...apoi a luat banii si a zis ca o doare capul...ca nu se simte bine ...ca nu prea are chef...ca ii e foame...total opusa atitudinea ca prima data ! Dupa a 2-a experienta nu o recomand

• Oras:Râmnicu vâlcea
Postat

Sunteti câțiva înfometați care a-ți fost refuzați a 2 a oara , si acum faceti reclamații, nu cred ca am gasit vreodata motive mai ales în momentul în care am luat banii . Frustrați, ce sa zic . Seara frumoasa:)

Postat

Hihi - eu nu am fost refuzat insa... acum te refuz eu ! Ai avut atitudine ok initial cand ai ajuns in Vl apoi ...te-ai comporat fix ca o moldoveanca - ceea ce si esti ! De 2-3 zile tot postezi - ultima zi - frustrata esti tu din toata ecuatia asta . Deci du teeee si paaaa , mai serveste si pe altii cu figuri si faze de cacat

Postat

Imi pare rau pentru tine ca stai prost cu vederea, chiar ieri am modificat anunțul pentru ca in seara asta plec, si inca ceva , pentru faptul că nu ți-am băgat limba în gât asa cum ai vrut tu , ai scris chestii aiurea , sunt oameni care au venit si a 10 a oara la mine Si nimeni nu mi-a făcut reclamație , te-ai gasit tu , mare frustrat , dar sta o linistit ca nu ma afecteaza , oamenii stiu ce sunt si ce fac, asa ca ar trebui să o cam bati la gara

Postat

Gara ti o recomand cu caldura ....poate iei ceva in gura ...ca in pizda ai cam luat...si te-ai cam saturat ! Te asteapta Europa sa-ti umfle dodoasca :))))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...