andreea0710 Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2019 Oras:Râmnicu vâlcea Oras:Râmnicu vâlcea Postat Februarie 12, 2019 0740550935 , va pup 😘😘
Vizitator bogdanvl Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 Si pentru asta trebuia sa deschizi inca un topic? Vezi ca asta nu e public24
sorsor7 Reputație: 155 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 E disperata sa faca bani ca de futut nu ii prea place . Eu am fost de 2 ori la el . Prima data a fost super ok ...apoi a luat banii si a zis ca o doare capul...ca nu se simte bine ...ca nu prea are chef...ca ii e foame...total opusa atitudinea ca prima data ! Dupa a 2-a experienta nu o recomand
andreea0710 Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2019 Oras:Râmnicu vâlcea Oras:Râmnicu vâlcea Autor Postat Februarie 12, 2019 Sunteti câțiva înfometați care a-ți fost refuzați a 2 a oara , si acum faceti reclamații, nu cred ca am gasit vreodata motive mai ales în momentul în care am luat banii . Frustrați, ce sa zic . Seara frumoasa:)
sorsor7 Reputație: 155 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 Hihi - eu nu am fost refuzat insa... acum te refuz eu ! Ai avut atitudine ok initial cand ai ajuns in Vl apoi ...te-ai comporat fix ca o moldoveanca - ceea ce si esti ! De 2-3 zile tot postezi - ultima zi - frustrata esti tu din toata ecuatia asta . Deci du teeee si paaaa , mai serveste si pe altii cu figuri si faze de cacat
andreea0710 Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2019 Oras:Râmnicu vâlcea Oras:Râmnicu vâlcea Autor Postat Februarie 12, 2019 Imi pare rau pentru tine ca stai prost cu vederea, chiar ieri am modificat anunțul pentru ca in seara asta plec, si inca ceva , pentru faptul că nu ți-am băgat limba în gât asa cum ai vrut tu , ai scris chestii aiurea , sunt oameni care au venit si a 10 a oara la mine Si nimeni nu mi-a făcut reclamație , te-ai gasit tu , mare frustrat , dar sta o linistit ca nu ma afecteaza , oamenii stiu ce sunt si ce fac, asa ca ar trebui să o cam bati la gara
sorsor7 Reputație: 155 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 Gara ti o recomand cu caldura ....poate iei ceva in gura ...ca in pizda ai cam luat...si te-ai cam saturat ! Te asteapta Europa sa-ti umfle dodoasca :))))
andreea0710 Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2019 Oras:Râmnicu vâlcea Oras:Râmnicu vâlcea Autor Postat Februarie 12, 2019 Atat poti ? 🤔
sorsor7 Reputație: 155 Postat Februarie 13, 2019 Postat Februarie 13, 2019 Nu se merita mai mult . . . Lipseste motivatia fata de persoana ta !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum