Vizitator magarusulfutacios Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 Stiti cumva pe la ce pensiuni poti negocia pretul camerei? In cazul in care vrei sa stai vreo 2-3 ore, stiti ce vreau sa spun 😉Nu as vrea sa platesc o noapte intreaga. Mersi.
antonio25 Reputație: 133 Postat Februarie 12, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 12, 2019 Am auzit de la un prieten, Motel Rares
slovacu Reputație: 19 Postat Februarie 13, 2019 Postat Februarie 13, 2019 Hotel Moara cu Noroc, e la bou rosu. De un futai e ideal ðŸ˜
Vizitator magarusulfutacios Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2019 Postat Februarie 15, 2019 Mersi baieti. Ceva mai ok nu stiti? Astea cred ca is cam parnaie. Cel putin la primul futai sa fie mai ok. Ca dupa aia vine oriunde ☺
antonio25 Reputație: 133 Postat Februarie 15, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 15, 2019 Păi mergi unde iti place si întrebi la receptie...sunt sigur că dorește să facă ciubuc cel de la recepție 🤣...sa inteleg ca ți-ai găsit "mândră " cu beneficii🤣🤣🤣
Vizitator magarusulfutacios Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2019 Postat Februarie 17, 2019 Păi mergi unde iti place si întrebi la receptie...sunt sigur că dorește să facă ciubuc cel de la recepție 🤣...sa inteleg ca ți-ai găsit "mândră " cu beneficii🤣🤣🤣Nu cred ca toti sunt dispusi la ciubucuri dar e de incercat. Si oricum, prima data merg cu programare, nu risc sa dau gres la prima intalnire. ☺Inca suntem in discutii, conditionarea sociala e prea mare pe la noi...nu vor sa para curve si nu se lasa usor 😂😂😂😂
antonio25 Reputație: 133 Postat Februarie 17, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 17, 2019 🤣🤣🤣trebuie răbdare...si multe cadouri🤣🤣🤣Bafta!👉👌
Vizitator magarusulfutacios Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2019 Postat Februarie 18, 2019 🤣🤣🤣trebuie răbdare...si multe cadouri🤣🤣🤣Bafta!👉👌Asta e problema, nu prea am rabdare. Suntem oameni maturi, nu adolescenti. Ar trebui sa fie mai usor. Stiu ca si ea vrea, dar nah... ☺Cadouri nu, nu e cazul. Mersi man. ðŸ‘ðŸ‘
gabrogabro Reputație: 2348 Postat Martie 9, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 9, 2019 Pai pune piciorul in prag si mizeaza pe o carte. Pregatesti tot contextul si o duci undeva lasandu-i ei decizia ultimului pas. Ori -ori. Asta daca nu mai si rabdare.... :))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum