Sari la conținut

TS Sonia Brasov 0751930088

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Ai face bine sa pui si tu niste poze😉

Dragul meu am la anunt care este pe Publi24 aici nu postez poze deoarece nu se sterg niciodata si find o persoana discreta prefwr sa schimb periodic pe Publi24

😉😉😉

Postat

Nunai cereti confirmare ca nam sa va fac deci cine nu are incredere rog sa nu ma deranjeze cu telefoanele si la intrebari legat de servicii primiti la telefon zi buna

Vizitator rogurr
Reputație: 0
Postat

Este reală, locație piata Alba Iulia. Dupa mine arata mai bine decat in poze, sani foarte misto.

Postat

Confirm si eu ca e reala si foarte frumoasa, cu niste silicoane bestiale si un curuletz super futabil.

dar, cel mai important, are o super atitudine, draguta si prietenoasa.

Postat

Am vizitat o și eu aseară pe Sonia,este foarte frumoasa si feminina,foarte prietenoasa,destul de dotata,nu sta cu ochii pe ceas,este activă dar și pasivă,o experiență foarte frumoasa.

Postat

Dragul meu multumesc ca ma aperciezi si ca vorbestinfrumos despre aspectul meu fizic

recunosc uneori am momemte cand efectiv sunt obosita sau alte aspecte si nu reusesc sa fiu activa

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.