sonia_sonia Reputație: 7 Postat Mai 10, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 10, 2021 La 08.05.2021 la 11:59, sonia_sonia a spus: Disponibila 😉 🍌🔞
sonia_sonia Reputație: 7 Postat Mai 12, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 12, 2021 La 10.05.2021 la 11:39, sonia_sonia a spus: 🍌🔞 Bucuresti 😉😉😉😉
sonia_sonia Reputație: 7 Postat Mai 14, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 14, 2021 La 12.05.2021 la 14:58, sonia_sonia a spus: Bucuresti 😉😉😉😉 Disponibila Bucuresti 😉🤪🔞🍌
Eu_cu_MINE Reputație: 1 Postat Mai 16, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 16, 2021 Salutare, Vin cu o scurta recenzie dupa ce astazi am avut placerea de a o cunoaste pe Sonia.De la inceput specific ca detaliile picante vor ramane acolo in dormitor . Asadar astazi duminica intr-o zi de relax total am hotarat sa o cunosc pe Sonia si personal pentru ca am tot incercat zilele trecute a stabilii o intalnire dar programul incarcat nu prea a tinut cu noi , programarea s a facut prin whatsapp la o ora decenta fiind respectata de Sonia , fara asteptari lungi prin fata blocului fara nici un fel de inconvenient , zona este pe langa Piata Unirii , bloc ok fara portar curios . Infatisat la ora stabilita am urcat si am descoperit in primul rand un om deosebit , Sonia nu m a asteptat ascunsa dupa usa era chiar in usa deschisa , imbracata ca la carte lenjerie negra bineinteles cu stokings in dotare si tocuri inalte ! Arata mult mai bine decat in poze , corp slim superb sani siliconati perfecti si un fund de milioane ! Fara machiaj strident va spun ca arata superb ! Feminina si cu un bun simt greu de imaginat ! Apartamentul mare baie curata prosoape curate , se vede experienta si atitudinea pro client ! Nu am fost invitat direct in dormitor am socializat la o tigara si am reusit sa ii admir frumusetea ! Este o persoana misto cu care ai ce discuta si daca mai aveti si putina chimie 🙈atunci esti la locul potrivit ! Nu a stat nici macar o secunda cu ochii pe ceas nu a sunat nici macar o data telefonul pe parcursul intalnirii noastre per total si ma repet atitudine pro client ! Detaliile picante raman in dormitor pot doar sa spun ca am fost atat de placut surprins incat dupa 4 ore am revenit din nou :))))) Asadar doua intalnirii in o singura zi ! Merita fiecare minunt in compania ei ! Daca ar fi da dau o nota ar fi 10 Fara exagerari fara nimic este pentru cei interesati de gen ceva ce nu trebuie pierdut ! Ca si plusuri sunt Atitudinea si felul in care te trateaza , atentia care iti este oferita fiind una profi , ca minusuri poate doar ca timpul trece extrem de repede ! Multumesc Sonia pentru tot , ma bucur ca amndoi iubim chimia :)))))) 1
sonia_sonia Reputație: 7 Postat Mai 17, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2021 Acum 20 ore, Eu_cu_MINE a spus: Salutare, Vin cu o scurta recenzie dupa ce astazi am avut placerea de a o cunoaste pe Sonia.De la inceput specific ca detaliile picante vor ramane acolo in dormitor . Asadar astazi duminica intr-o zi de relax total am hotarat sa o cunosc pe Sonia si personal pentru ca am tot incercat zilele trecute a stabilii o intalnire dar programul incarcat nu prea a tinut cu noi , programarea s a facut prin whatsapp la o ora decenta fiind respectata de Sonia , fara asteptari lungi prin fata blocului fara nici un fel de inconvenient , zona este pe langa Piata Unirii , bloc ok fara portar curios . Infatisat la ora stabilita am urcat si am descoperit in primul rand un om deosebit , Sonia nu m a asteptat ascunsa dupa usa era chiar in usa deschisa , imbracata ca la carte lenjerie negra bineinteles cu stokings in dotare si tocuri inalte ! Arata mult mai bine decat in poze , corp slim superb sani siliconati perfecti si un fund de milioane ! Fara machiaj strident va spun ca arata superb ! Feminina si cu un bun simt greu de imaginat ! Apartamentul mare baie curata prosoape curate , se vede experienta si atitudinea pro client ! Nu am fost invitat direct in dormitor am socializat la o tigara si am reusit sa ii admir frumusetea ! Este o persoana misto cu care ai ce discuta si daca mai aveti si putina chimie 🙈atunci esti la locul potrivit ! Nu a stat nici macar o secunda cu ochii pe ceas nu a sunat nici macar o data telefonul pe parcursul intalnirii noastre per total si ma repet atitudine pro client ! Detaliile picante raman in dormitor pot doar sa spun ca am fost atat de placut surprins incat dupa 4 ore am revenit din nou :))))) Asadar doua intalnirii in o singura zi ! Merita fiecare minunt in compania ei ! Daca ar fi da dau o nota ar fi 10 Fara exagerari fara nimic este pentru cei interesati de gen ceva ce nu trebuie pierdut ! Ca si plusuri sunt Atitudinea si felul in care te trateaza , atentia care iti este oferita fiind una profi , ca minusuri poate doar ca timpul trece extrem de repede ! Multumesc Sonia pentru tot , ma bucur ca amndoi iubim chimia :)))))) Multumesc din suflet timpul petrecut cu tine esti un barbat deosebit prin felul tau de a fi si Multumesc pentru tot te mai astept cu drag ! 😘😘
pleasureisthekey Reputație: 159 Postat Mai 20, 2021 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 20, 2021 Vizitat si eu Sonia joia trecuta, pe seara. Locatia: zona Unirii, facil si cu parcatul, bloc fara portar, totul ok. Sonia m-a asteptat in dresuri negre, tocuri si ceva extrem de vaporos pe ea. Ideea este ca am fost socat de cat de bine arata. Cu siguranta una dintre cele mai sexy ts de la noi, fara exagerari chirurgicale extreme. Actiunea a fost ok, nu am simtit nici aroganta, nici refuzul de a face ceva. Per total, am stat mai putin decat as fi vrut, ca aveam treaba in alta parte. A ramas ca data viitoare ne revedem si petrecem mai mult timp. De revenit. Nota 9,9 1
sonia_sonia Reputație: 7 Postat Mai 20, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 20, 2021 Acum 7 ore, pleasureisthekey a spus: Vizitat si eu Sonia joia trecuta, pe seara. Locatia: zona Unirii, facil si cu parcatul, bloc fara portar, totul ok. Sonia m-a asteptat in dresuri negre, tocuri si ceva extrem de vaporos pe ea. Ideea este ca am fost socat de cat de bine arata. Cu siguranta una dintre cele mai sexy ts de la noi, fara exagerari chirurgicale extreme. Actiunea a fost ok, nu am simtit nici aroganta, nici refuzul de a face ceva. Per total, am stat mai putin decat as fi vrut, ca aveam treaba in alta parte. A ramas ca data viitoare ne revedem si petrecem mai mult timp. De revenit. Nota 9,9 Multumesc frumos Pentru complimente! si timpul petrecut te pup si te mai astept ! 😘🤗
sonia_sonia Reputație: 7 Postat Mai 24, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 24, 2021 La 10.05.2021 la 11:39, sonia_sonia a spus: 🍌🔞 Bucuresti disponibila 😘
sonia_sonia Reputație: 7 Postat Mai 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 27, 2021 La 24.05.2021 la 12:09, sonia_sonia a spus: Bucuresti disponibila 😘 🍌🔞
herescuionut Reputație: 3 Postat Mai 30, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Mai 30, 2021 Prea pretioasa doamna din pacate , arata bine dar refuza anumite pozitii normale pe ideea “eu nu stau asa “, “eu nu ti o trag in pozitia x “ etc , pacat ca nu e profi in servicii .
sonia_sonia Reputație: 7 Postat Mai 30, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 30, 2021 Acum 34 minute, herescuionut a spus: Prea pretioasa doamna din pacate , arata bine dar refuza anumite pozitii normale pe ideea “eu nu stau asa “, “eu nu ti o trag in pozitia x “ etc , pacat ca nu e profi in servicii . Dragul meu nu ma simt prețioasa dar in anumite poziții nu fut totuși sunt femeie nu sunt barbat daca vrei umeri craci sa te fut pare rau eu nu pot sa te ridic sau sa fac gimnastica cu tine in pat in rest nam treaba si numai tot va suferiți de voi ca uite ca vati gasit sa comentați negativ daca nu iti place ceva sau nu iti convine te ridici din prima imi cer bani inapoi si aia e nu stau sa ma cert cu niciunu si respect deviația fiecăruia rugamintea mea este sa numai apelezi terog la serviciile mele daca nu ti-a convenit de mine multumesc !
sonia_sonia Reputație: 7 Postat Iunie 1, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2021 Disponibila in Pitesti cateva zile detalii la telefon ♥️😘🙈🍌
andrei19830 Reputație: 59 Postat Iunie 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 8, 2021 buna Sonia mai ești București? ce tarife ai?....mulțumesc😉
sonia_sonia Reputație: 7 Postat Iunie 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2021 Acum 21 ore, andrei19830 a spus: buna Sonia mai ești București? ce tarife ai?....mulțumesc😉 Iubitule ai nr meu afisat ma poti contacta si iti dau detalii mersi 😘
sonia_sonia Reputație: 7 Postat Iunie 13, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 13, 2021 La 27.05.2021 la 17:19, sonia_sonia a spus: 🍌🔞 Bucuresti 😉😉
sonia_sonia Reputație: 7 Postat Iunie 17, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 17, 2021 La 13.06.2021 la 12:07, sonia_sonia a spus: Bucuresti 😉😉 🔞🍌🙃
sonia_sonia Reputație: 7 Postat Iunie 21, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 21, 2021 La 17.06.2021 la 13:31, sonia_sonia a spus: 🔞🍌🙃
sonia_sonia Reputație: 7 Postat Iunie 24, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2021 Disponibila Craiova 2-zile detalii la telefon 😘😘
mosu 45 Reputație: 7 Postat Iunie 26, 2021 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Iunie 26, 2021 La sibiu pe cand?
sonia_sonia Reputație: 7 Postat Iunie 26, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 26, 2021 Acum 3 ore, mosu 45 a spus: La sibiu pe cand? Posibil sa vin saptamana viitoare la Sibiu 🙂🙂🙂
sonia_sonia Reputație: 7 Postat Iunie 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 27, 2021 Disponibila bucuresti 😘😘
andrei19830 Reputație: 59 Postat Iunie 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 27, 2021 In aceasta după amiază am avut ocazia sa o vizitez pe Sonia și suprins in mod foarte plăcut de cum i-am auzit vocea la telefon, înaltă...foarte frumoasa mai ales că nu era macheta....atitudine pro client foarte calma ff primitoare nu se uita la ceas totul curat...ea foarte curata și îngrijită...sânii foarte frumoși fund sexy și un motănel foarte dulce și frumos.... Sonia mulțumesc pt atitudinea pro pe care o ai și o sa revin cu siguranță😘😘😘 Andrei😉😘
sonia_sonia Reputație: 7 Postat Iunie 28, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 28, 2021 Acum 19 ore, andrei19830 a spus: In aceasta după amiază am avut ocazia sa o vizitez pe Sonia și suprins in mod foarte plăcut de cum i-am auzit vocea la telefon, înaltă...foarte frumoasa mai ales că nu era macheta....atitudine pro client foarte calma ff primitoare nu se uita la ceas totul curat...ea foarte curata și îngrijită...sânii foarte frumoși fund sexy și un motănel foarte dulce și frumos.... Sonia mulțumesc pt atitudinea pro pe care o ai și o sa revin cu siguranță😘😘😘 Andrei😉😘 Multumesc Frumos iubitule 👉👌🍌😘🔞
mosu 45 Reputație: 7 Postat Iunie 28, 2021 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Iunie 28, 2021 Buna ziua sonia imi spui cat este dotarea ca vreau sa fiu pasiv
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum