Sari la conținut

Experienta superba - 0735772443

Postări Recomandate

Postat

Re vizitat-o pe Rallu zilele trecute. Aceasi fata minunata cu o atitudine de nota10.
Baut un suc, fumat o tigara si am trecut pe la dus.
A intrat si ea in baie, unde mi-a pregatit o surpriza. O tinuta sexy, la care spre norocul meu a avut nevoie de putin ajutor si daca tot eram in baie, am inceput incalzirea pe masina de spalat. Pe urma am trecut in living si am avut parte de un ON prelungit foarte bun, am incercat mai multe pozitii, atentie la cohones, lins, supt...de vis.

Genul acela de oral dupa care ramai cu penisul pulsand de poti lua tensiunea arteriala de pe ea :))
Dupa finalizarea pe sanii ei, trecut pe la dus inca o tigara si plecat am fost in putin peste 60 min.

Notele sunt de prisos, si am lasat in recenziile anterioare.
Este placut sa dai de o persoana in compania careia te poti simti bn, te poti relaxa, gfe ridicat. Ajuta si profesionalismul ei, nu suna telefoane, nu esti grabit, in baie gasesti cam tot, etc.

Mersi Raluca!

• Like 2
  • Inimioara 1
Vizitator adrian8877
Reputație: 0
Postat

Vizitata ieri. M-a atras la ea indrazneala si erotismul pozelor.

Programare: prin sms la inceput dupa care a mutat conversatia pe whatsapp. M-am chinuit ceva pana sa ne sincronizam - fie nu ne intelegeam la ore, fie nu era disponibila, dar pana la urma a fost ok.

Locatie: avv, bloc nou, apartamnet ok, baie ok, prosop curat. Nota 10.

Aspect: bruneta, par lung, nu foarte inalta, corp frumos, dragutica la fata, sani micuti dar frumosi. Nota 9+.

Personalitate: vesela, deschisa, amabila, vorbareata, a trecut timpul foarte placut cu ea, nota 10.

Masaj: relativ ok. Nota 8.

ON: a fost detul de ok, umed, implicata, tente de DT. Nota 9

NP: cam incordata la inceput :) dar dupa a fost foarte ok, am schimbat cateva pozitii, am terminat in doggy. Nota 10.

Stat putin peste o ora, o finalizare, am platit 300 parca, plecat foarte multumit, sper sa ne mai sincronizam.

Postat
22 hours ago, cj-stoner said:

Re vizitat-o pe Rallu zilele trecute. Aceasi fata minunata cu o atitudine de nota10.
Baut un suc, fumat o tigara si am trecut pe la dus.
A intrat si ea in baie, unde mi-a pregatit o surpriza. O tinuta sexy, la care spre norocul meu a avut nevoie de putin ajutor si daca tot eram in baie, am inceput incalzirea pe masina de spalat. Pe urma am trecut in living si am avut parte de un ON prelungit foarte bun, am incercat mai multe pozitii, atentie la cohones, lins, supt...de vis.

Genul acela de oral dupa care ramai cu penisul pulsand de poti lua tensiunea arteriala de pe ea :))
Dupa finalizarea pe sanii ei, trecut pe la dus inca o tigara si plecat am fost in putin peste 60 min.

Notele sunt de prisos, si am lasat in recenziile anterioare.
Este placut sa dai de o persoana in compania careia te poti simti bn, te poti relaxa, gfe ridicat. Ajuta si profesionalismul ei, nu suna telefoane, nu esti grabit, in baie gasesti cam tot, etc.

Mersi Raluca!

😋 Multumesc !😎

Postat
14 hours ago, adrian8877 said:

Vizitata ieri. M-a atras la ea indrazneala si erotismul pozelor.

Programare: prin sms la inceput dupa care a mutat conversatia pe whatsapp. M-am chinuit ceva pana sa ne sincronizam - fie nu ne intelegeam la ore, fie nu era disponibila, dar pana la urma a fost ok.

Locatie: avv, bloc nou, apartamnet ok, baie ok, prosop curat. Nota 10.

Aspect: bruneta, par lung, nu foarte inalta, corp frumos, dragutica la fata, sani micuti dar frumosi. Nota 9+.

Personalitate: vesela, deschisa, amabila, vorbareata, a trecut timpul foarte placut cu ea, nota 10.

Masaj: relativ ok. Nota 8.

ON: a fost detul de ok, umed, implicata, tente de DT. Nota 9

NP: cam incordata la inceput :) dar dupa a fost foarte ok, am schimbat cateva pozitii, am terminat in doggy. Nota 10.

Stat putin peste o ora, o finalizare, am platit 300 parca, plecat foarte multumit, sper sa ne mai sincronizam.

Multumesc ! Te mai astept 🙈😇

Postat
Just now, maninblack20 said:

Pana la ce ora lucrezi?

Am sa va rog orice fel de intrebare aveti sa formati numarul din titlul topicului si sa imi scrieti pe wtp sau mesaj , consider ca raspunsul ar fi mai promt , iar topicul sa il lasati pentru a imi anunta disponibilitatea sau pentru recenzii, multumesc ! 😘

• Like 2
Vizitator marco33
Postat

Salutare, 

Într-un final am reușit sa o vizitez și eu pe superba domnișoară Raluca. 

Descrierea e bine cunoscuta deja, notele sunt de prisos. 

Multumesc pentru tot. 

P. S. Cel de la 12:20. Te pup. 

Postat
3 hours ago, raluca rallu said:

Am sa va rog orice fel de intrebare aveti sa formati numarul din titlul topicului si sa imi scrieti pe wtp sau mesaj , consider ca raspunsul ar fi mai promt , iar topicul sa il lasati pentru a imi anunta disponibilitatea sau pentru recenzii, multumesc ! 😘

Ti-am scris pe WhatsApp Dar degeaba,fara raspuns

Postat
1 hour ago, marco33 said:

Salutare, 

Într-un final am reușit sa o vizitez și eu pe superba domnișoară Raluca. 

Descrierea e bine cunoscuta deja, notele sunt de prisos. 

Multumesc pentru tot. 

P. S. Cel de la 12:20. Te pup. 

Te pup 🦂❤️

Vizitator marco33
Postat
Acum 12 ore, raluca rallu a spus:

Curand❤️😇 

Suna tare bine, abia aștept sincer. 

😘

Vizitator marco33
Postat

Bună Ralu, 

Sper ca ai în plan sa te întorci la Cluj cât de repede.. 😁

Miss you... 

Bye

Vizitator marco33
Postat

Bună Raluca,

Mai ai în vedere o vizita la Cluj?

Multumesc!

Vizitator
Postat

Oare oare pe când mai revi Ralu pe la Cluj sau la Oradea ???? 

Postat
On 6/10/2021 at 11:06 AM, marco33 said:

Bună Ralu, 

Sper ca ai în plan sa te întorci la Cluj cât de repede.. 😁

Miss you... 

Bye

On 9/17/2021 at 10:22 PM, dutton said:

Oare oare pe când mai revi Ralu pe la Cluj sau la Oradea ???? 

On 10/21/2021 at 4:44 PM, varjordeles said:

Hai la Cluj, Rallu.

Ne este dor de tine!

😘

Hey ! Bucuroasa sa vad ca imi duce si mie cineva dorul 😋! Anul acesta nu ajung cu , colindul 🥺! Am intrat sa va spun ca va imbratisez si va pupicesc tare ! 💋😇😋❤️

• Inimioara 4
Vizitator marco33
Postat

Miss you.. Kiss

Postat

Rallu, normal ca-ti ducem dorul si ne mai gandim la tine.

Frumos din partea ta ca ai scris, si stim ca esti bine si nu ne-ai uitat.

Spor la toate, ne vedem!

• Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...