trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 19, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Pai la cat a scris saracu',trebuia sa fie platinum.Uita-te pe topicele lui,cata lume a dat in el si el n-a jignit pe nimeni niciodata nici macar cu juma de cuvintel.....poate revine Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 19, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Totusi, are si 16 recenzii la fete diferite( cred ca am numarat bine), nu am numarat si recenziile scrise la a doua vizita la fete. Dupa regulament recenziile il califica, doar punctele nu le-au fost acordate cu marinimie . Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 19, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Hmmmmm,Chris e vyp cu 2 recenzii,despre ce vorbim? Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Ianuarie 19, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Cred ca daca citeste articolul o sa revina sa ne explice.. unele chestii de acolo nu se pupaHmm, cu groaza ma gandesc...daca nebunu nostru a avut dreptate ? L-ati vazut fratilor pe Atotideresei zis Pitbull cum se bate in ring si ce energie are? O fi din cauza ca nu-si da drumu' deloc ? Ananda, hai sa ne explici. Suntem avizi sa stim cum sta treaba cu treaba aia lipsa . Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 19, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Euflo,vezi ca boxeaza Bute acum la 6. Link spre comentariu
patrick82 Reputație: 1773 Postat Ianuarie 19, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Bute inainte sa devina mopul lui Froch o fi slobozit?Asteptam raspuns si aici draga Ananda. Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Ianuarie 19, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Euflo,vezi ca boxeaza Bute acum la 6.ii tin pumnii lui Bute...in ai mei...cand il v-oi ridica de jos .Pt el stau sa vad meciu Bute inainte sa devina mopul lui Froch o fi slobozit?Asteptam raspuns si aici draga Ananda.Aici s- a pierdut meciu. A bagat prea mult sex si si-a mai dat si drumu' ca inconstientu' . Daca il citea pe Ananda sigur castiga meciul ala. Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 19, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Eu m-as boxa cu Amada.... Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Ianuarie 19, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Si uite asa, pentru ca nu lasam pe nimeni sa abereze pe limba lui, se duc toti undeva cat mai departe si mai raman doar batausii care nu mai au pe cine sa bata... 1 Link spre comentariu
patrick82 Reputație: 1773 Postat Ianuarie 19, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Pe Ananda nu l-a gonit nimeni. Ne dadea-n cap cu harpa aia toata ziua, iti spun, batausu' el era. Intr-un final a realizat nerealizarile i s-a facut foame si-a plecat. Eu zic ca se va intoarce. Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Ianuarie 19, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Nu sunt de acord cu toate tampeniile pe care le-a spus pe aici...In final l-am ignorat.Ideea era ca daca se sare pe cineva in grup... mai tarziu sau mai devreme i se scarbeste de locul asta de joaca...Au fost oameni pretiosi care au renuntat in final...E tot ce spun. Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 19, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Si cam care ar fi pretiosii aia care au plecat? Link spre comentariu
patrick82 Reputație: 1773 Postat Ianuarie 19, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Dau eu unul la repezeala... TraceKira.Multumit? Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 19, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Raspuns corect! Altu'? Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Ianuarie 19, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Un barbat in adevaratul sens al cuvantului... Petrepetre...Scrat, care pune la fel de mult suflet, de aia a stat sa se certe uneori...Si multi altii, care au cerut retragerea sau nu mai scriu...Sorry ca nu specific toti care mi-au ramas la suflet, e o lista lunga... 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 19, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Oamenii au plecat din cauza off topicului lasat la liber,nicidecum ca s-ar fi certat cu cineva. Asa iti mai dau si eu nume: Dromaderu,Raffaello,Vypuus....mai vrei? Nu mai induce lumea in eroare,au plecat din cu totul alte motive. Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Ianuarie 19, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Nu induc in eroare...S-au simtit neindreptatiti, neapreciati, desi au pus suflet, timp si bani...Motivele pot fi diverse.Nu s-au inteles cu pisicu sau/si cu membrii forumului...Multi au plecat sau nu mai scriu...Viata merge mai departe, dar nu la fel... Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 19, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Ca s-au simtit nedreptatiti,neapreciati,corect...e cu totul altceva.Din postarea ta lasai sa se inteleaga altceva,ceea ce nu era tocmai corect.Dar stai linistita,dintre cei care nu mai posteaza recenzii sunt si multi trolli ))) Deci viata oricum merge inainte ))) 2 1 Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Ianuarie 19, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 19, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Incepe meciul...hai Buuuute! Si eu te pup! Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 19, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Pilaf! Link spre comentariu
ananda Reputație: -414 Postat Ianuarie 21, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Am revenit scurt cu doar o replica ca raspuns la replicile lui Trollescu, Marius si Amada care arata o anumita dinamizare sufleteasca chiar relativ la mine ... si le multumesc reamintind ca tot ce fac eu aici este din iubire pentru voi ... nimic altceva nu ma motiveaza, nu castig nimic ci doar voi aveti de castigat iar castigul cel mare este doar daca practicati . Revin cu un scurt comentariu vis a vis de articol care ... cat de cat este ontopic desi nu este direct(nu relateaza cineva experienta lui personala ci acum vorbim despre ce au interpretat unii reporteri conform cu interesele lor de a conduce media catre un scop dorit de ei - deci o manipulare - despre acei doi oameni) Precizez de la inceput nu ii cunosc si nu ma voi lansa in speculatii despre cazul concret al celor 2.De asemenea nu cunosc pra multe despre aceasta miscare gnoza pot spune insa despre cum se intelege in mod corect acest principiu. 1.Sa faci copii este o alegere, nicidecum o datorie sau o obligatie, de asemenea sa le faci pe plac parintilor este sincer va spun o prostie ... fiecare trebuie sa traiasca asa cum simte si daca oricine altcineva face vreo presiune acesta trebuie sa nu faca nici un compromis.Uitati-va in jurul vostru ... vi se pare ca rasa umana se stinge ... as zice ca nu e deloc asa 2.Faptul ca aceasta grupare vorbeste despre a nu finaliza actul sexual(ejaculare la barbat si descarcare fiziologica specifica la femeie) arata ca macar la nivel teoretic ei stiu cate ceva totusi daca nu dau procedee pentru controlul efectiv practic al ejacularii sau pentru redistribuirea energiilor inapoi in trup cand exista un exces de energie sexuala dupa actul amoros foarte in detaliu atunci gresesc ei(prin superficialitate - adica ceva gen faceti-o dar nu va spune cum sau metodele oferite sunt gresit predate sau ineficiente) ... daca in schimb ei au metode cu care reusesc practic atunci sunt autentici.3.Faptul ca e impotriva procreerii iar e ciudat aici cred ca e superficialitatea celor care au scris articolul ... tind sa cred ca este vorba despre o utilizare a acestei energii catre scopuri spirituale4.Daca folosesti termenul de transmutare aceasta se refera la a disloca o energie de pe un anumit nivel transmutarea trebuie insotita de o elevare,sublimare sau ridicare am folosit 3 termeni care descriu acelasi lucru si anume dupa ce ai disclocat acea energie o ridici din nivel in nivel ... daca oricare din aceste 2 procese cel de dislocare si cel de ridicare nu merge bine redistribuirea energiilor in intreg trupul are de suferit si trebuie exercitiu pentru a realiza corect acest proces5.Femeia trebuie sa nu aibe orgasm - cea mai mare prostie pe care am auzit-o asta sigur e greseala celor care interpreteaza(probabil reporterii care dupa cum stiti sunt grabiti si superficiali de cele mai multe ori)Evident ca femeia trebuie sa aibe orgasm ba chiar mai multe si de mai multe tipuri de orgasm(clitoridian,al punctului G, vaginal profund etc) ea trebuie sa aibe orgasm si sa nu il descarce in afara trupului exact ca si barbatul ... asta se realizeaza usor pt femeie trebuie doar sa vrea nu necesita antrenament ca in cazul barbatului(femeia e net favorizata aici)6.Elementul de a spune rugaciuni in timpul actului este un element de sexualitate sacra ... aici sunt total de acord ca sexualitatea este sacra ... si pentru mine este asa, voi si explica de ce: este sacra pt ca te poate duce la stari de extaz mistic(samadhi in yoga, nirvana in budhism, starea androginala in alte traditii), de asemenea sa nu uitam ca noi pe acoo am venit in aceasta lume iar prin sexualitate ia viata o fiinta umana deci nu incape indoilala ca sexualitatea daca e sa o privim corect este sacra.Totusi rugaciunile sunt optionale poate fi facuta consacrare, poate fi facuta chiar meditatie sau numai ascultarea ca fond muzical a anumitor melodii sacre, asta pt cei ce nu practica rugaciuni. Concluzii: cuplul alege liber daca vrea sau nu un copil, atat barbatul cat si femeia vor avea orgasm dar nu vor risipi potentialul erotic decat in cazul conceperii unui copil, sexualitatea este sacra. Va imbratisez pe toti ... si va doresc sa fiti foarte fericiti ! Link spre comentariu
Shaworma Reputație: 463 Postat Ianuarie 21, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Si noi te imbratisam. Ramai aici. Link spre comentariu
patrick82 Reputație: 1773 Postat Ianuarie 21, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Eu m-am oprit sa mai citesc... de la rugaciuni, punctul 6, i'm out! Link spre comentariu
ananda Reputație: -414 Postat Ianuarie 21, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Special pt cei mai grabiti sau nerabdatori am scris concluziile sa fie putin de citit si bolduite sa sara in ochi De asemenea poti citi in etape ... citesti o data pana obosesti ... te mai odihnesti un pic si apoi citesti si restul ... Ca informatie e bine sa stiti macar ca exista asa ceva chiar daca nu aveti deloc afinitati cu asa ceva cel putin deocamdata ... unii oameni gasesc o fascinatie deosebita in a studia de exemplu orientul sau egiptul prin calatorii acolo ... deci doar pt a vedea un alt punct de vedere, un alt mod de a trai ... De unde privesc e o risipa mare de bani si timp ... mai bine faci dragoste cu o asiatica autentica si poti trai si stari paradisiace pe care sufletul ei e capabil sa le acceseze pe langa puncte de vedere, obiceiuri, traditii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum