palosulgros Reputație: 6002 Postat Aprilie 25, 2019 Telefon: viaducthr Oras:Cluj Telefon: viaducthr Oras:Cluj Postat Aprilie 25, 2019 Am avut noroc, ca am ajuns in Brasov la numar :) 1
Vizitator crazy21 Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2019 Postat Aprilie 28, 2019 Ines cand ajungi la Oradea?
inesuka Reputație: 1792 Postat Aprilie 28, 2019 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Aprilie 28, 2019 Ines cand ajungi la Oradea? nu știu ... Paște fericit mulțumesc! Paste fericit și tie ! 2
Vizitator macho1970 Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2019 Postat Aprilie 28, 2019 Te așteptăm la Brașov. 1
inesuka Reputație: 1792 Postat Aprilie 28, 2019 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Aprilie 28, 2019 Te așteptăm la Brașov. 💋 1
inesuka Reputație: 1792 Postat Mai 1, 2019 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Mai 1, 2019 Revin la Brașov peste o săptămâna , pentru o perioada scurta de 5 zile. Apoi voi pleca din țara și nu voi mai activa in nici un oraș pentru o perioada mai lunga de timp.Pot fi contactata oricând la numărul din titlu ! Doar pe whatsap ,momentan, pana ajung la locație. Cu mentiunea intervalului orar in care pot trimite un răspuns! In cazul in care nu citesc mesajul vostru la timp. Ms! 3 1
Vizitator macho1970 Reputație: 0 Postat Mai 2, 2019 Postat Mai 2, 2019 Te așteptăm cu mare drag🌹 1
inesuka Reputație: 1792 Postat Mai 3, 2019 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Mai 3, 2019 Te așteptăm cu mare drag mulțumesc frumos 1 1
inesuka Reputație: 1792 Postat Mai 3, 2019 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Mai 3, 2019 Pe data de 11.mai ajung la Brașov . Aceeași locație ! Vis-a-vis de Mall Coresii 🌟 3 1
inesuka Reputație: 1792 Postat Mai 6, 2019 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Mai 6, 2019 🤗 încă sunt acasă, in vacanță. Nu activez momentan in nici un oraș. 3 1
altadata Reputație: 4458 Postat Mai 6, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Mai 6, 2019 🤗 încă sunt acasă, in vacanță. Nu activez momentan in nici un oraș.Eu zic sa postezi atunci cand ajungi.....m-ai ametit!😃😃😃Ba vii, ba nu....ba la testate, ba la inactive...😃😃😃 nehotarata esti!!
inesuka Reputație: 1792 Postat Mai 6, 2019 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Mai 6, 2019 Eu zic sa postezi atunci cand ajungi.....m-ai ametit!😃😃😃Ba vii, ba nu....ba la testate, ba la inactive...😃😃😃 nehotarata esti!! dacă erai atent puteai sa observi direct mesajele mele .Eu anunț din timp o vizita , iar dacă sunt la inactive /testate e pentru ca pisicuts se joaca cu topicele mele 😉 1
inesuka Reputație: 1792 Postat Mai 6, 2019 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Mai 6, 2019 Mai pe scurt m-a mutat din nou la testate deși eu am anunțat ca sunt inactivă , fără ca eu sa ii solicit asta. Deci nu răspund eu pentru faptele nimănui. 1
altadata Reputație: 4458 Postat Mai 6, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Mai 6, 2019 dacă erai atent puteai sa observi direct mesajele mele .Eu anunț din timp o vizita , iar dacă sunt la inactive /testate e pentru ca pisicuts se joaca cu topicele mele 😉Mai sus ai scris ca pe 11 mai ajungi in Bv, dupa..ca inca esti acasa???? Deci???Pai Pisicutz nu este febletea ta? 😃😃😃 roaga-l frumos sa iti lase in pace topicele!!!😃😃
inesuka Reputație: 1792 Postat Mai 6, 2019 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Mai 6, 2019 Pai da , am pus anunțul ca sa pot face programări in avans . Iar dacă am anunțat ca sunt încă acasă este pentru ca lumea îmi scria pe whatsapp dacă sunt disponibilă . Iar eu am scris ca ajung pe 11. Pe mine nu ma interesează Ce fac /ce spun altii , eu doar îmi fac datoria sa anunț din timp următoarea vizita.Dacă alții se joaca cu topicele e strict problema lor. 1 1
Administrator pisicuts Reputație: 114580 Postat Mai 7, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 7, 2019 Pai Pisicutz nu este febletea ta? roaga-l frumos sa iti lase in pace topicele!!! topicele sunt lasate in pace, inesuka anunta ca peste o saptamana ajunge in constanta, si in brasov, si in londra. toate in acelasi timp. la rubrica principala stau doar fetele active care sunt fizic mutate in acel oras. daca nu este fizic prezenta acolo inseamna ca e inactiva.:wavePS: dar avand in vedere ca inesuka este mai speciala, topicul ei va fi activ daca posteaza poze xxx si filmulete. :pepsi 4 1
inesuka Reputație: 1792 Postat Mai 8, 2019 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Mai 8, 2019 topicele sunt lasate in pace, inesuka anunta ca peste o saptamana ajunge in constanta, si in brasov, si in londra. toate in acelasi timp. la rubrica principala stau doar fetele active care sunt fizic mutate in acel oras. daca nu este fizic prezenta acolo inseamna ca e inactiva.:wavePS: dar avand in vedere ca inesuka este mai speciala, topicul ei va fi activ daca posteaza poze xxx si filmulete. :pepsiMi se pare normal sa anunț din timp următoarele vizite, la Constanța am scris ca ajung in vara pentru ca am primit întrebări pe whatsapp Iar la Brașov in data de 11 , pentru a face programări in avans .Faptul ca tu m-ai mutat la active pentru ca așa ai înțeles tu e problema ta . La fel cum și Maya ajunge pe 11 și ai mutat-o tot la active fără ca ea sa ceara asta ;) eu am înțeles ca tu te joci cu mintea membrilor dar eu nu răspund pentru deciziile altora ci pentru ceea ce postez .Deci ? Maya e activa după mintea ta de o ții la categoria testate in continuare ? :)))) 2 1
Administrator pisicuts Reputație: 114580 Postat Mai 8, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 8, 2019 Mi se pare normal sa anunț din timp următoarele vizite, la Constanța am scris ca ajung in vara pentru ca am primit întrebări pe whatsappIar la Brașov in data de 11 , pentru a face programări in avans .Faptul ca tu m-ai mutat la active pentru ca așa ai înțeles tu e problema ta . La fel cum și Maya ajunge pe 11 și ai mutat-o tot la active fără ca ea sa ceara asta ;) eu am înțeles ca tu te joci cu mintea membrilor dar eu nu răspund pentru deciziile altora ci pentru ceea ce postez .Deci ? Maya e activa după mintea ta de o ții la categoria testate in continuare ? :)))) maya are sanii mari spre deosebire de tine inesuka :gifs_ojos :gifs_ojos :gifs_ojos :gifs_ojos 1 1
inesuka Reputație: 1792 Postat Mai 8, 2019 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Mai 8, 2019 maya are sanii mari spre deosebire de tine inesuka :gifs_ojos :gifs_ojos :gifs_ojos :gifs_ojos era vorba ca tu muți topicele fără sa ma intrebi și apoi intri și îmi minți mie clienții . Dacă te plictisești , găsește-ți alta ocupație . Te faci de ras. 2 1
Administrator pisicuts Reputație: 114580 Postat Mai 8, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 8, 2019 era vorba ca tu muți topicele fără sa ma intrebi și apoi intri și îmi minți mie clienții . Dacă te plictisești , găsește-ți alta ocupație . Te faci de ras. nici nu trebuie sa te intreb pe tine inesuka :))) 1
inesuka Reputație: 1792 Postat Mai 8, 2019 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Mai 8, 2019 nici nu trebuie sa te intreb pe tine inesuka :)))Atunci sa le explici tu membrilor de ce ma tot muți de colo colo , din moment ce eu pun anumite anunțuri . ;) 1 1
Administrator pisicuts Reputație: 114580 Postat Mai 8, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 8, 2019 Atunci sa le explici tu membrilor de ce ma tot muți de colo colo , din moment ce eu pun anumite anunțuri . ;) le explic ca am planuri mari cu tine inesuka 1 1
inesuka Reputație: 1792 Postat Mai 8, 2019 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Mai 8, 2019 le explic ca am planuri mari cu tine inesuka îți Bati joc de oameni , oferind informații false, ești zero barat in fata mea, îți spun sincer :) un fel de “curva de evitat!” :))) ;) 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum