Sari la conținut

ANNITA-PRO SI CONTRA!

Postări Recomandate

• Oras:Piatra
Postat

Da ,multumit .Dar mai am o intrebare.Ti-o pun chiar daca nu vrei :

Pai si cum faci...tastezi in timp ce sugi pula ???   

Cine a zis ca nu vreau sa fiu intrebata?Ma simt flatata sa port o discutie cu un limbist member-presupun ca e singura optiune in ceea ce te priveste in relatiile cu o femeie-te inteleg,si ai toata compasiunea mea!In legatura cu modul in care tastez,presupun ca esti invidios,nu?

• Răspunsuri 219
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Cine a zis ca nu vreau sa fiu intrebata?Ma simt flatata sa port o discutie cu un limbist member-presupun ca e singura optiune in ceea ce te priveste in relatiile cu o femeie-te inteleg,si ai toata compasiunea mea!In legatura cu modul in care tastez,presupun ca esti invidios,nu?

PS.sper ca ma intelegi.oricit de fani mi ai fii,oricit de mult ti-ai dori si tu sa poti face ca mine( sa sugi si sa tastezi in acelasi timp),sper ca intelegi ca nu pot sa-ti dezvalui metoda!Nu pot sa-ti dau piinea mea!Zi superba sa ai!

Postat

Aha :)))))) esti o dulce.Ti-as da o "limba romana" direct intre picioare :)))))))))

In legatura cu "singura optiune in ceea ce te priveste in relatiile cu femeile" ---este gresit ???Stii vorba aia; " cat e degete si limba" ....:P   Gata....am plecat ..pupici...

Si...iti doresc ca azi ...mai mult sa sugi pula decat sa stai sa scrii pe aici pe forum :P

:girly

Postat

Aha :)))))) esti o dulce.Ti-as da o "limba romana" direct intre picioare :)))))))))

In legatura cu "singura optiune in ceea ce te priveste in relatiile cu femeile" ---este gresit ???Stii vorba aia; " cat e degete si limba" .... :P   Gata....am plecat ..pupici...

Si...iti doresc ca azi ...mai mult sa sugi pula decat sa stai sa scrii pe aici pe forum :P

In legatura cu "singura optiune in ceea ce te priveste in relatiile cu femeile" ---este gresit ???Stii vorba aia; " cat e degete si limba" .... :P   Gata....am plecat ..pupici...

Succes la servici,poate reusesti sa faci si tu ca mine!Lasa invidia,te rog   ti am spus    pot presta si tasta in acelasi timp!Exerseaza si vei reusi!Ai grija de tine!

Postat

annita... am venit de la serviciu...am reusit performanta sa nu sug nicio pula....tu ??? 

vad ca mi-ai urmat sfatul si nu ai mai fost asa activa :)  felicitari....

• Oras:xxx
Postat

Oly, A87 devenise chiar simpatica. Nu stiu de ce vrei sa o strici.....

Postat

euflo...jur ca imi place de ea....eu ii zic in gluma aceste lucruri...sper sa tina ....daca nu tine sunt dispus sa-mi cer scuze si sa nu o mai bag in seama,,,,

PS- Imi dau seama din ce scrie ca este inteligenta,vezi si tu ca mi-a dat niste replici chiar frumoase...( a naibi )...gen :

cand i-am urat eu ca azi sa suga pula la serviciu" ( ceea ce chiar face,nu i-am zis ceva rau,ea...daca suge pula ia bani,nu ?)  ea mi-a raspuns chiar haios si chiar inteligent din punctul meu de vedere : mi-a urat " la fel ". Inca o data...imi place de ea.Daca ea se considera jignita,imi cer scuze si o evit.

oly mic

PS- chiar astept un mesaj de la tine annita...aici sau pe PM

Postat

Oly, atunci eu zic sa ii dedici melodia asta....

si daca schimbi cateva versuri vezi ce iese , gen ''am 4 camere'' cu ''am masina cu 5 locuri... :P

ca iti place tie sa o faci in masina, nu?

Reputație: -425
Postat

Manele ....Vrem Manele, Vrem  Manele nu labagi si poponari din astia cu "Mai dute in dragostea(sula) mea"

Tradatorilor......................

Wei mie de ce nu imi mere embeded din youtube? :slap2 ....Gami'as dramba in ea de tehnologie .....

Postat

Sa revenim...A87, daca te vopsesti blonda, nu-i prea fain sa se vaza radacinile....Asta e contra, te-ai prins, nu? :)

Vyp, cred ca tii laptopul in soare de aia iti face probleme...Posibil sa fie de la cablu. S-a incins nisipul sub care e ingropat sau...misca camila....poate sta pe cablu....si merge mai greu upload-ul....

Postat

Anitzo daca o sa-mi pierd slujba e numai din cauza ta...n-am mai ras atat de mult si incontrolabil de mult.

Hai ca te poop si @euflo....am lacrimi in ochi frate nu mai pot...opreste-te...te rog

Frate, esti pe aici? nu te-am vazut azi....muncesti sa recuperezi pt ziua de ieri sau te-au dat aia afara?

Postat

Frate, esti pe aici? nu te-am vazut azi....muncesti sa recuperezi pt ziua de ieri sau te-au dat aia afara?

Slabut euflo  mai acid te rog,numai atit poti?  Succese in continuare!

Postat

A87, chiar nu eram acid (suna gay, daca-ti zic ca imi lipseste dupa forum? )...si asa in general nu sunt acid, sunt mercur, nu planeta, sunt ala Hg. Sunt toxic, otravitor, nu poti sa pui mana pe mine, dar is si folositor :P

• Administrator
Reputație: 114638
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

A87, chiar nu eram acid (suna gay, daca-ti zic ca imi lipseste dupa forum? )...si asa in general nu sunt acid, sunt mercur, nu planeta, sunt ala Hg. Sunt toxic, otravitor, nu poti sa pui mana pe mine, dar is si folositor :P

post-2-0-82909700-1368117240_thumb.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=_LgqJ5S4SC8

post-2-0-90459400-1368117241_thumb.jpg

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Unde?
  • Oras:Unde?
Postat

Am revenit dupa weekend gata sa trimit multi poopici catre Annitza. Hai ca v-a cucerit vad eu.

@oly - pai mai daca sunt lautari care pot sa cante sub prosop la orga (pisicuts stie), chiar crezi ca nu poate si a noastra multi-tasking?

Mie imi place la Annita ca desi e inalta tot e mai mica decat mine...masochistul din mine vrea sa o vada. Dar nu cred ca as putea sa ma abtin sa nu o intreb de urcat ziduri...euflo, mi-ai stricat potentiala intalnire cu fata.

ps: vezi Annita? N-am zis nimic de ceapa. E un pas inainte nu?

Postat

Am revenit dupa weekend gata sa trimit multi poopici catre Annitza. Hai ca v-a cucerit vad eu.

@oly - pai mai daca sunt lautari care pot sa cante sub prosop la orga (pisicuts stie), chiar crezi ca nu poate si a noastra multi-tasking?

Mie imi place la Annita ca desi e inalta tot e mai mica decat mine...masochistul din mine vrea sa o vada. Dar nu cred ca as putea sa ma abtin sa nu o intreb de urcat ziduri...euflo, mi-ai stricat potentiala intalnire cu fata.

ps: vezi Annita? N-am zis nimic de ceapa. E un pas inainte nu?

Da,..hmmm  imi lipseai....hai sa  te fac fericit...o imagine pentru tine   na   e si un pic de ceapa cum iti place tie!

Acum vad ca dai mereu cu capul de zidul ala-un simplu zid -week-end perfect sa ai,printre camiloi si palmieri!(sa nu zic cactusi)

post-17855-0-29072200-1368261102_thumb.jpg

• Oras:....
  • Oras:....
Postat

Annita ,din pacate weekendul acesta se anunta unul cu munca multa la mine si nu voi putea ajunge in Arad,dar curand voi face cumva... :girly

• Telefon: sofisticatu73
  • Oras:insulele virgine
Postat

printre camiloi si palmieri!(sa nu zic cactusi)

Sa nu zici,dar ai zis deja...pe la noi circula o vorba:``ce-ti mai place shaorma``....tie ti s-ar potrivi:``ce-ti mai plac tzepii Annito``.......sau mai bine zis,ce-ti mai place sa fii intepata... :laugh2 

• Telefon: cautatorul.forum
  • Oras:de unde vreau
  • Telefon: cautatorul.forum
  • Oras:de unde vreau
Postat

Mai teposule... te contrezi cu mine???? Am spus ca ma voi sacrifica pentru binele obstii si voi incerca sa o vad pe Annita dar nu in campul muncii... :rax2

Postat

Mai teposule... te contrezi cu mine???? Am spus ca ma voi sacrifica pentru binele obstii si voi incerca sa o vad pe Annita dar nu in campul muncii... :rax2

departe gandul de mine de a ma contra cu mata` nea Cautatorule....departe si ``cauza`` :laugh2 doar ca mi-au fost vizati tepii si m-am simtit oarecum obligat sa-i raspund.

Succesuri maximale iti doresc in `sacrificiu` lu` matale...un sfat...stai in garda,pregatit de eschiva....nu mi-as dori tocmai din partea lu` mata` sa citesc o recenzie despre cesti,pahare si farfurii zburatore :laugh2   

Postat

departe gandul de mine de a ma contra cu mata` nea Cautatorule....departe si ``cauza`` :laugh2 doar ca mi-au fost vizati tepii si m-am simtit oarecum obligat sa-i raspund.

Succesuri maximale iti doresc in `sacrificiu` lu` matale...un sfat...stai in garda,pregatit de eschiva....nu mi-as dori tocmai din partea lu` mata` sa citesc o recenzie despre cesti,pahare si farfurii zburatore :laugh2   

Vedeti,om curajos,spirit de sacrificiu,un adevarat kamikaze al forumului....ce sa zic...felicitari pentru curaj...oricum ambulanta este pe aproape...si de acum cunsoc bine si adresa..au mai fost victime...si nu putine... :laugh2 :laugh2 :laugh2 ...asistenta este asigurata de domnisoara din imagine...Va doresc un week-end perfect!

Ps.Sofisticatus-cam slabuta tePuta ta!Week-end super si tie!

post-17855-0-91795300-1368266874_thumb.jpg

Reputație: 185
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Anuto...vad ca-ti faci din ce in ce mai multi preteni...asta e de bine .

Aradu-i mai aproape de Cluj...decat de Suceava sau Bucuresti ?...ca nu prea stiu geografie .

Wk fain !  :P

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...