miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 20, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 20, 2019 Eu m-am plictisit sa citesc asemenea replici , prin urmare ma duc sa plang la fete/femei dupa puncte de reputatie ...te bagi DMX-o ? =))
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 20, 2019 Postat Martie 20, 2019 Eu m-am plictisit sa citesc asemenea replici , prin urmare ma duc sa plang la fete/femei dupa puncte de reputatie ...te bagi DMX-o ? =))sigur!Mergem in papuris unde eu ma chis fix in gura ta Ahahahahahaha
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 20, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 20, 2019 Desigur .Ti s-o facut si sete , nebuno .
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Martie 20, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 20, 2019 Desigur .Ti s-o facut si sete , nebuno . Taranusule,de ce ai cerut motanului sa stearga poza cu șandramaua? :laugh2
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 20, 2019 Postat Martie 20, 2019 Desigur .Ti s-o facut si sete , nebuno . cica desigur !Deci mergem ?Desigur? Ai de pula mea ce prost esti No hai sa ma chis in gura ta atunci... Ahahahahahahahaha
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Martie 20, 2019 Postat Martie 20, 2019 Taranusule,de ce ai cerut motanului sa stearga poza cu șandramaua? :laugh2nu te sincronizezi deloc.Împărăție, nu șandrama. Fii și tu în rand cu lumea, zic. 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 20, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 20, 2019 N-am cerut nimic , nebunule A sters-o el , ca ai postat-o gresit de pe acea clona si asta aduce a fapte penale , conform regulamentului . Chiar am ras de tine si de nebunul ala de Condition cat sunteti de handicapati
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Martie 20, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 20, 2019 N-am cerut nimic , nebunule A sters-o el , ca ai postat-o gresit de pe acea clona si asta aduce a fapte penale , conform regulamentului . Chiar am ras de tine si de nebunul ala de Condition cat sunteti de handicapati Sa-mi bag pula,a ajuns țăranul bășit si afumat jurist :laugh2 I-a explica tu ca un adevarat profesionist la ce fapte penale se încadrează postarea pozei cu șandramaua unui taranusi basit si afumat?Sa spui si încadrarea sa stim câți ani de pușcărie ne așteaptă.
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Martie 20, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 20, 2019 N-am cerut nimic , nebunule A sters-o el , ca ai postat-o gresit de pe acea clona si asta aduce a fapte penale , conform regulamentului . Chiar am ras de tine si de nebunul ala de Condition cat sunteti de handicapati Sa-mi bag pula,regulamentul Motanului are putere de lege?Lege penala :laugh2Incredibil de prost esti taranusule.Ai-de PLM!
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 20, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 20, 2019 Pune sandramaua si vezi dupa aceea unde se incadreaza sau iti explica afonul ala de avocat Eu doar ajut , nu stiu daca intelegi ce zic .....tu trebuie doar sa te straduiesti :)
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 20, 2019 Postat Martie 20, 2019 N-am cerut nimic , nebunule A sters-o el , ca ai postat-o gresit de pe acea clona si asta aduce a fapte penale , conform regulamentului . Chiar am ras de tine si de nebunul ala de Condition cat sunteti de handicapati Da poate era casa aluia care a postat poza!!!!Da bine cunosti regulamentu ba....Sau poate cunosti casa Ahahahahahhahaha Ps in papuris e lumina electrica patroane?ca ma gandesc ce faci daca nu mai e ..... 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 20, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 20, 2019 Da , mahhh , se pare ca e casa unde latri tu a paguba in jurul curtii Nu explic nimic in plus ...are popo nebunu' suficiente povestioare , bazeaza-te doar pe inchipuirile lui
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 20, 2019 Postat Martie 20, 2019 Da , mahhh , se pare ca e casa unde latri tu a paguba in jurul curtii Nu explic nimic in plus ...are popo nebunu' suficiente povestioare , bazeaza-te doar pe inchipuirile luiEu ma bazez pe ce scrie la tine pe profilSau si aia e o conspiratie ? De cand stai in papuris? 1
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Martie 20, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 20, 2019 Pune sandramaua si vezi dupa aceea unde se incadreaza sau iti explica afonul ala de avocat Eu doar ajut , nu stiu daca intelegi ce zic .....tu trebuie doar sa te straduiesti :)De ce te deranjează asa tare poza cu șandramaua,ca doar te-ai jurat pe toată familia ca nu este a ta :laugh2 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 20, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 20, 2019 Unde am spus eu ca ma deranjeaza ? Esti atat de oligofren incat nici nu ti-ai dat seama ce am vrut sa zic Da-te draq , ca esti prea prost si m-am plictisit deja de tine , asta ca sa nu mai spun ca in ultimii 3 ani ai invatat multe de la mine , dar totusi , prea putin , amarasteanule . Ce poate sa invete unul care a trait prin canalele Garii de Nord si cu anturaje de toata jena , iar acum se crede popa cu spovedanii pe aici , cand poate fi doar simplu , popo ? Vai de pizda ta , ca distrus mai esti . =))
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Martie 20, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 20, 2019 Unde am spus eu ca ma deranjeaza ? Esti atat de oligofren incat nici nu ti-ai dat seama ce am vrut sa zic Schizofrenicule,n-ai spus ca este fapta penala postarea unei poze cu șandramaua ta? 2
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 20, 2019 Postat Martie 20, 2019 Luna asta se baga gazul in papuris Ahahahahahahha 1
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Martie 20, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 20, 2019 Luna asta se baga gazul in papuris AhahahahahahhaLasa-l ca a cedat psihic si a plecat.Se întoarce mai pe seara si începe iar delirul. 3
condition Reputație: 7276 Postat Martie 20, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 20, 2019 N-am cerut nimic , nebunule A sters-o el , ca ai postat-o gresit de pe acea clona si asta aduce a fapte penale , conform regulamentului . Chiar am ras de tine si de nebunul ala de Condition cat sunteti de handicapati Sugi pula SOBOLANE! Este evident ca esti incult, incapabil sa interpretezi un text de lege. Hai sictir si marsh la Socola! :laugh2 :laugh2 :laugh2 1 1
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Martie 20, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 20, 2019 Sugi pula SOBOLANE! Este evident ca esti incult, incapabil sa interpretezi un text de lege. Hai sictir si marsh la Socola! :laugh2 :laugh2 :laugh2Ce pretenții ai de la unul care vorbește despre semiproxeneti si semi**spam editat**i?Un bezna inculturii care nu stie sa facă diferența intre **spam editat** si corupere de **spam editat**.Un analfabet care nu știe ca dacă futi o **spam editat** de 17 ani care te minte ca este majora te absolvă de ori ce vina si multe alte situatii in care poti fute una de 17 ani fără a săvârși o fapta penala. 2
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 20, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 20, 2019 MIQ77 fură știuleți cu curu’. 2
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 20, 2019 Postat Martie 20, 2019 Schizofrenicule,n-ai spus ca este fapta penala postarea unei poze cu șandramaua ta?Baga poza daca nu-i casa lui e imagine publica
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 20, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 20, 2019 Cand vrei sa-l imiti pe DMX , dar ti-ai uitat versurile de superstar si te multumesti sa-l imiti si pe Snoop prin ograda , in timp ce esti trimis sa cauti gastele. =)) Adica , unde a mintit Popo , cand isi tot punea singur piatra de temelie pe aici , cu acea autocaracterizare .? Când ești o găină ruptă-n cur,Nu încerca să te dai Vultur. Ce-i mai place Maciuliei cacofoniile . N-ar rata niciun handel sa-l traverseze prin cavitatea bucala . De mic l-a fascinat absolut orice rahat gasit prin pampers
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 20, 2019 Postat Martie 20, 2019 Cand vrei sa-l imiti pe DMX , dar ti-ai uitat versurile de superstar si te multumesti sa-l imiti si pe Snoop prin ograda , in timp ce esti trimis sa cauti gastele. =)) Adica , unde a mintit Popo , cand isi tot punea singur piatra de temelie pe aici , cu acea autocaracterizare .? Când ești o găină ruptă-n cur,Nu încerca să te dai Vultur. Ce-i mai place Maciuliei cacofoniile . N-ar rata niciun handel sa-l traverseze prin cavitatea bucala .De mic l-a fascinat absolut orice rahat gasit prin pampersVai magarusule dar tu nu vezi ca te-a filmat ma-ta cand erai mic? Imi place geaca ta AhahhahahahaCe ti-o dau de fiecare data =))
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 20, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 20, 2019 Ti-o dai doar prin gura , singur , dar nu ti-ai dat seama pana acum
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum