Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

BUNACIUNE perversa. Dulce si perversa te astept la mine acasa pt a ti oferi un sex oral adinc si un sex normal de vis. Pot sa ti indeplinesc si fanteziile tale. Pozele sunt 100% reale. Zona Diham 0760837238

M-am simtit ca si cu o centralista in exercitiu functiunii.

Discutia telefonica pe un ton politicos dar care trada din corzile vocale genele si sprancenele stramosilor indieni. Am ajuns la locatie pe la Di ham la un parter de bloc. Garsoniera ok si curata. Prosop sintetic,d'ala de in loc sa stearga apa de pe tine o muta de colo colo ca asa bine ce m-a sters de am alunecat pe gresia din baie si era sa ma intind pe jos. Deci folositi-l cu precauitie!  Am revenit in camera si am dat suta de lei pentru o finalizare. Fata e cea din poze si pozele din locatie.Cred ca 25-27 ani,sani mici dar nu lasati,cur frumos,constitutie corporala ok. Bruneta si dragutza la fatza. Tatuaje cu cenreala Pelican facute cu acul de la masina de cusut Ileana.  Tatuaje gen: TE IUBESC JEANE SA MOARA MAMA! Lucrurile au decurs cam asha: o sugea de fix 3x si apoi  ii dadea o limba pe lungime si tot asha pana cand mai raspundea la cate un apel telefonic si mai spunea preturile si locatia.... Noroc ca eram de ceva vreme parcat pe dreapta si nu mi-a luat mult pana la finalizare,lucru pentru care ma felicit;) Printre cei 3 clienti care au sunat si ma tot intrerupeau si pe mine si pe ea,am reusit sa finalizez oral.

Fata:7-8,oral/5 si altceva nu am incercat si nici nu am intrebat....

Nu e de evitat dar nici de vizitat.

Bafta voua!

• Like 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.