madame_32 Reputație: 3661 Postat Februarie 22, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Februarie 22, 2019 Esti un lingau(om lingusitor si slugarnic) este din dex in caz ca zici ca te atac sau "jicnesc. Vad ca esti clarvazator,atat timp cat vorbesti despre mine fara sa ma cunosti,apropo poti ghici ce lungime are pula mea?de ce ataci pe cei care nu sunt de acord cu tineSi...tu vorbeai de mine
madame_32 Reputație: 3661 Postat Februarie 22, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Februarie 22, 2019 Ai invata psihologia pe centura? Ce inseamna "te mind",nu am invatat aceste cuvinte pana acum,probabil esti o inovatoare a limbii romane. Iti dau un sfat daca nu stii sa te exprimi corect in limba materna,foloseste doar cuvinte pe care le intelegi.am vrut sa spun "pe mine" La centura poti merge tu,ca oricum esti o pizda.Faci si tu un ban cinstit decat sa iti pierzi timpul pe aici.
haybaby Reputație: 166 Postat Februarie 22, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat Februarie 22, 2019 am vrut sa spun "pe mine" La centura poti merge tu,ca oricum esti o pizda.Faci si tu un ban cinstit decat sa iti pierzi timpul pe aici.Daca asa ti se adreseaza"iubitul" nu este recomandat sa folosesti acest limbaj pe forum,doar sustii ca esti o doamna,cu studii....
madame_32 Reputație: 3661 Postat Februarie 22, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Februarie 22, 2019 Daca asa ti se adreseaza"iubitul" nu este recomandat sa folosesti acest limbaj pe forum,doar sustii ca esti o doamna,cu studii....doamne ,lesinTu esti dus rau!Chiar nu vrei sa te incetezi....ia-ti o pastila 2
iguana3 Reputație: -3647 Postat Februarie 22, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Februarie 22, 2019 Va sfatuiesc sa va opriti! Gata cu jigniriile cu orice! 2
haybaby Reputație: 166 Postat Februarie 22, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat Februarie 22, 2019 de ce ataci pe cei care nu sunt de acord cu tineSi...tu vorbeai de mineVad ca vrea cu orice pret sa bage capul in poza,mai citstei postarea pentru a intelege cine a jignit...
haybaby Reputație: 166 Postat Februarie 22, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat Februarie 22, 2019 Eu zic sa urmam sfatul lui @iguana3,si sa incheiem aceasta discutie,oricum am adus destule dovezi prin care am aratat ca esti in stare sa negi orice indiferent de dovezi si argumente,tu o femeie care te apropii de frumoasa varsata de jumatate de secol stii doar sa jignesti si sa lansezi atacuri la persoana,nu poti sa sustii o discutie civilizata bazata pe argumente. Ma asteptam ca o femeie la varsta ta sa fie mai matura,mai civilizata... Si eu am gresit ca am lungit discutia prea mult,dar asa cum am mai precizat,la tot ce am prezentat aici nu ai venit cu contraargument ,ai adresat injurii si alte jigniri,mai mult de atat ai pozat in doctor psiholog punand diagnostice... asta dovedeste ca am avut 100%,stiu ca adevarul doare si deranjeaza,dar trebuie acceptat... O rugaminte am la tine,nu mai ruga catei,lingai tai sa posteze doar sa te scoti. Am mai precizat,am gresit si eu ca am lungit-o prea mult,asa ca as dori sa incheiem aici discutia. Nu are rost sa imi porti pica,a fost doar o disctie intre 2 oameni maturi. Noapte buna si weekend placut! 1
madame_32 Reputație: 3661 Postat Februarie 22, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Februarie 22, 2019 Vad ca vrea cu orice pret sa bage capul in poza,mai citstei postarea pentru a intelege cine a jignit...citeste*
madame_32 Reputație: 3661 Postat Februarie 22, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Februarie 22, 2019 Eu zic sa urmam sfatul lui @iguana3,si sa incheiem aceasta discutie,oricum am adus destule dovezi prin care am aratat ca esti in stare sa negi orice indiferent de dovezi si argumente,tu o femeie care te apropii de frumoasa varsata de jumatate de secol stii doar sa jignesti si sa lansezi atacuri la persoana,nu poti sa sustii o discutie civilizata bazata pe argumente. Ma asteptam ca o femeie la varsta ta sa fie mai matura,mai civilizata... Si eu am gresit ca am lungit discutia prea mult,dar asa cum am mai precizat,la tot ce am prezentat aici nu ai venit cu contraargument ,ai adresat injurii si alte jigniri,mai mult de atat ai pozat in doctor psiholog punand diagnostice... asta dovedeste ca am avut 100%,stiu ca adevarul doare si deranjeaza,dar trebuie acceptat... O rugaminte am la tine,nu mai ruga catei,lingai tai sa posteze doar sa te scoti. Am mai precizat,am gresit si eu ca am lungit-o prea mult,asa ca as dori sa incheiem aici discutia. Nu are rost sa imi porti pica,a fost doar o disctie intre 2 oameni maturi. Noapte buna si weekend placut!1.eu nu am pus pe nimeni sa posteze,este strict parerea unor oameni care ma cunosc 2.nu sunt lingai ,tu incerci sa intri in gratiile unor membrii vechi 3.eu ti-am sugerat sa incetezi si cred ca ai inteles ca sunt o piatra tare.Acesta este caracterul meu si daca nu iti place ar fi bine sa ma ignori4 ai jignit si in aceasta "ultima" postare care nu cred insa ca e ultima nici daca iti dai cuvantul de onoare5 nu incerca sa spui ca nu ai nimic personal cu mine ,pt ca s-a vazut clar din moment ce ai mintit in legatura cu un o intamplare care ar fi avut loc acum 3-4 ani Voi incheia aici dar voi folosi orice prilej sa demonstrez cine esti.Si spun asta cu toata sinceritatea chiar daca multi vor spune ca sunt rautaciosa.O seara placuta tuturor! 1
studentabuna Reputație: 65366 Postat Februarie 26, 2019 Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Postat Februarie 26, 2019 Eu nu voi mai lucra o perioada , nu ma interesează ce s-a întâmplat / ce nu s-a întâmplat acum 3-4-5 ani , va rog doar sa nu va mai folosiți de numele meu , o seara plăcută tuturor 10
iguana3 Reputație: -3647 Postat Februarie 26, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Februarie 26, 2019 Incheiati aceasta discutie inutila! 4 2
haybaby Reputație: 166 Postat Martie 3, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat Martie 3, 2019 Mult tupeu pe acest @sioux1 sau @sioux,dupa ce a folosit doua conturi concomitent,si i-a fost banat unul din conturi,are tupeul sa ma acuze ca as avea cont dublu... Ma repet:mai intai gandesti dupa vorbesti... Ai tacut malc,in momentul in care te-am intrebat ce pui la bataie in cazul in care acesta este singurul meu cont... Eu am prezentat dovezi de fiecare data cand am facut o acuzatie,asa mi se pare normal,asta in cazul in care nu ai fost pus sa latri,sau vrei sa prinzi reduceri de BLACK FRIDAY.
madame_32 Reputație: 3661 Postat Martie 3, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Martie 3, 2019 Screenshot_20190303-102344_Chrome.jpg Screenshot_20190303-103102_Chrome.jpgMult tupeu pe acest @sioux1 sau @sioux,dupa ce a folosit doua conturi concomitent,si i-a fost banat unul din conturi,are tupeul sa ma acuze ca as avea cont dublu... Ma repet:mai intai gandesti dupa vorbesti... Ai tacut malc,in momentul in care te-am intrebat ce pui la bataie in cazul in care acesta este singurul meu cont... Eu am prezentat dovezi de fiecare data cand am facut o acuzatie,asa mi se pare normal,asta in cazul in care nu ai fost pus sa latri,sau vrei sa prinzi reduceri de BLACK FRIDAY.de latrat tu esti cel care latra!Oare nu te-ai plictisit sa te certi peste tot cu toata lumea?Ai afirmat ca asteapta reduceri!Vino cu dovezi!Tema pt duminica,poate asa iti umpli timpul cu ceva...Esti penibil pe bine,ai observat deja ca toata lumea si-a dat seama cine esti si tu continui sa iti faci jocul bolnav. Ma intreb,daca iti face atata placere sa te certi ,ai si orgasm?Ca de futut nu prea te fute nimeni,in afara de grijea altora.Te compatimesc!
haybaby Reputație: 166 Postat Martie 3, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat Martie 3, 2019 de latrat tu esti cel care latra!Oare nu te-ai plictisit sa te certi peste tot cu toata lumea?Ai afirmat ca asteapta reduceri!Vino cu dovezi!Tema pt duminica,poate asa iti umpli timpul cu ceva...Esti penibil pe bine,ai observat deja ca toata lumea si-a dat seama cine esti si tu continui sa iti faci jocul bolnav.Ma intreb,daca iti face atata placere sa te certi ,ai si orgasm?Ca de futut nu prea te fute nimeni,in afara de grijea altora.Te compatimesc!Interesant,nu ai mai dezmintit postarea.... Din moment ce afirma ca am dublu cont,el folosind 2 conturi,unul i-a fost banat :no2. Toata lumea esti tu,si cei care au raspuns apelului? Mi s-a parut interesant faptul ca pana sa incepi tu cu harnelile de dublu cont,cei carora le zici tu toata lume nu spuneau nimic legat de acest aspect...
madame_32 Reputație: 3661 Postat Martie 3, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Martie 3, 2019 Interesant,nu ai mai dezmintit postarea.... Din moment ce afirma ca am dublu cont,el folosind 2 conturi,unul i-a fost banat :no2. Toata lumea esti tu,si cei care au raspuns apelului? Mi s-a parut interesant faptul ca pana sa incepi tu cu harnelile de dublu cont,cei carora le zici tu toata lume nu spuneau nimic legat de acest aspect...cearta-te singur...
iguana3 Reputație: -3647 Postat Martie 3, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Martie 3, 2019 @madame te rog eu ignora acest personaj bolnav ca noi ceilalti! Sa vorbeasca singur! 1 2
madame_32 Reputație: 3661 Postat Martie 3, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Martie 3, 2019 @madame te rog eu ignora acest personaj bolnav ca noi ceilalti! Sa vorbeasca singur!il ignor Dar mi-a facut topicul prafEfectiv si-a batut joc de munca mea acest individ obsedat
iguana3 Reputație: -3647 Postat Martie 3, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Martie 3, 2019 il ignor Dar mi-a facut topicul prafEfectiv si-a batut joc de munca mea acest individ obsedatIgnora acest bolnav! Multi de pe acest forum si-au dat seama cine este! El efectiv isi bate joc de acest forum! SI noi care avem CREIER in cap, o sa-l ignoram acest bolnav cu tente sinucigase care maine poimaine il vedem la TV cum se arunca de la etaj ca nu-l mai baga nimeni in seama! Amin in pula mea! 2 2
haybaby Reputație: 166 Postat Martie 3, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat Martie 3, 2019 @madame te rog eu ignora acest personaj bolnav ca noi ceilalti! Sa vorbeasca singur!Din ce ai scris reiese ca esti bolnav... Nu stiu cati ani ai si nici nu ma intereseaza,dar daca la varsta pe care o ai nu stii sa te exprimi in limba materna mi se pare ca spune totul despre tine,insista cu periatul,nu stii niciodata cand apare un nou black friday😉
haybaby Reputație: 166 Postat Martie 3, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat Martie 3, 2019 Ignora acest bolnav! Multi de pe acest forum si-au dat seama cine este! El efectiv isi bate joc de acest forum! SI noi care avem CREIER in cap, o sa-l ignoram acest bolnav cu tente sinucigase care maine poimaine il vedem la TV cum se arunca de la etaj ca nu-l mai baga nimeni in seama! Amin in pula mea!Ieri vorbeai despre legale,credeam ca doar @sioux1 le foloseste,dar am impresia ca ati tras impreuna(probabil din colosala reducere de 50 de lei) din moment ce ai devenit si psiholog.Ti-ai aratat adevaratul caracter,in momentul in care doresti moartea altui om :no2 :no2 :no2 :no2
haybaby Reputație: 166 Postat Martie 3, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat Martie 3, 2019 Degeaba asculti aceasta melodie,daca nu intelegi mesajul...Ieri vorbeai despre legale,credeam ca doar @sioux1 le foloseste,dar am impresia ca ati tras impreuna(probabil din colosala reducere de 50 de lei) din moment ce ai devenit si psiholog.Ti-ai aratat adevaratul caracter,in momentul in care doresti moartea altui om :no2 :no2 :no2 :no2
iguana3 Reputație: -3647 Postat Martie 3, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Martie 3, 2019 Aha exact cum ai reusit sa te prinzi? Vrei si tu? Dar trebuie sa cotizezi dar de......nu ai banuti prietene...pensia inca nu ti-a ajuns :))) Ce ma distrez cu tine :))))) Ai devenit simpatic. Iti donez eu 100 lei pentru medicamente dar ca dovada astept bonul fiscal ( BON (< fr.) s. n. Document (cu valabilitate limitată în timp) care conferă deținătorului său dreptul de aprimi ceva sau de a beneficia de ceva; notă de plată pe baza căreia se achită mărfuri sau servicii ♦ B. de lucru = document pe baza căruia se execută o lucrare și care servește la evidența muncii prestate, precum și la calculul plății cuvenite pentru ea. ♦ Bonuri de tezaur = titluri de împrumut (purtătoare de dobîndă) emise de ministerul finanțelor sau de tezaur pentru a obține fonduri de la cetățeni sau de la bănci, în vederea acoperirii unor goluri bugetare. ♦ Bonuri de casă = titluri emise mai ales de întreprinderi sau de bănci pentru procurarea de fonduri pe termen scurt. După natura emisiunii, publice sau private, există b. la purtător sau la ordin. B. de c. au același regim fiscal ca al obligațiunilor. ♦ B. de subscripție = titluri atașate obligațiunilor, conferind dreptul subscrierii acelei obligațiuni unei acțiuni. Condițiile de subscriere sînt stabilite de la început. Dacă bonul este separat de obligațiune face obiectul unei cotații separate.) 1 2
iguana3 Reputație: -3647 Postat Martie 3, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Martie 3, 2019 Ieri vorbeai despre legale,credeam ca doar @sioux1 le foloseste,dar am impresia ca ati tras impreuna(probabil din colosala reducere de 50 de lei) din moment ce ai devenit si psiholog.Ti-ai aratat adevaratul caracter,in momentul in care doresti moartea altui om :no2 :no2 :no2 :no2 Nu am zis ca imi doresc sa mori, am zis ce o sa se intample cu tine cand o sa te plictisesti :))))))))) Ce iti mai place sa bagi in ele nebunule care esti tu nebun :))))) 2
haybaby Reputație: 166 Postat Martie 3, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat Martie 3, 2019 Aha exact cum ai reusit sa te prinzi? Vrei si tu? Dar trebuie sa cotizezi dar de......nu ai banuti prietene...pensia inca nu ti-a ajuns :))) Ce ma distrez cu tine :))))) Ai devenit simpatic. Iti donez eu 100 lei pentru medicamente dar ca dovada astept bonul fiscal ( BON (< fr.) s. n. Document (cu valabilitate limitată în timp) care conferă deținătorului său dreptul de aprimi ceva sau de a beneficia de ceva; notă de plată pe baza căreia se achită mărfuri sau servicii ♦ B. de lucru = document pe baza căruia se execută o lucrare și care servește la evidența muncii prestate, precum și la calculul plății cuvenite pentru ea. ♦ Bonuri de tezaur = titluri de împrumut (purtătoare de dobîndă) emise de ministerul finanțelor sau de tezaur pentru a obține fonduri de la cetățeni sau de la bănci, în vederea acoperirii unor goluri bugetare. ♦ Bonuri de casă = titluri emise mai ales de întreprinderi sau de bănci pentru procurarea de fonduri pe termen scurt. După natura emisiunii, publice sau private, există b. la purtător sau la ordin. B. de c. au același regim fiscal ca al obligațiunilor. ♦ B. de subscripție = titluri atașate obligațiunilor, conferind dreptul subscrierii acelei obligațiuni unei acțiuni. Condițiile de subscriere sînt stabilite de la început. Dacă bonul este separat de obligațiune face obiectul unei cotații separate.) Faptul ca dai copy paste nu denota mare lucru,aproape oricine poate face acest lucru,dar sa nu stii sa te exprimi in limba materna este greu,pentru tine imposibil... Interesant ai acceptat ca un MILOG,sa nu platesti suma integrala,si acum vorbesti despre bani,INCREDIBIL!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum