Sari la conținut

Maria, in vizita!!! 😘 0738022408

maria000

Postări Recomandate

• Oras:Nicaieri
Postat

Multumesc frumos pentru apreciere , sentimentul a fost reciproc ...nu poti sa te comporți decat pe măsura in care esti tratată!!! Te mai astept cu drag!!!😘😘😘

• Like 1
  • Oras:Ardeal
Postat

Multumesc frumos pentru apreciere , sentimentul a fost reciproc ...nu poti sa te comporți decat pe măsura in care esti tratată!!! Te mai astept cu drag!!!😘😘😘

😘🌷
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
Postat

Bravo Imi... !!! Multumim. :hihat Repede ai scos-o pe Maria de la virgine (netestate, nerecenzate pe forum ma refer, ca altfel virgina numai Brooke Slitz a mai stat pana pe la 28 parca)

Lamureste-ma si pe mine in numele asta de scena (la al tau ma refer) care-i prenumele?... ca mi-e greu sa scriu toata propozitia Imi Place Sa Fut

Postat

Bravo Imi... !!! Multumim. :hihat Repede ai scos-o pe Maria de la virgine (netestate, nerecenzate pe forum ma refer, ca altfel virgina numai Brooke Slitz a mai stat pana pe la 28 parca)

Lamureste-ma si pe mine in numele asta de scena (la al tau ma refer) care-i prenumele?... ca mi-e greu sa scriu toata propozitia Imi Place Sa Fut

Imiplace este prenumele.Safut este numele ( si pasiunea) tuturor barbatilor din familia mea. =))
  • Like 1
  • Oras:oradea
Postat

salutare...

... cum trebuia sa ajung si eu la aceasta domnisoara, sun de dimineata buna sa fac o programare pe la amiaza :) ... totul a decurs bine!!

note:

locatie: 10, balcoane colorate, curat, baie dotata cu tot ce trebe!!

aspect: superba, foarte frumoasa, genu de fata dupa care intorci capu pe strada... un mic defect (pe mine nu ma deranjat) la nivelu pielii, depigmentare sau cum se numeste...

on: 9, placut cu zgomote excitante, se ajuta cu mana, foloseste limba mult, atentie la oO (daca ii atragi atentia), adanc dar nu DT!!

np: 10, cred ca e punctul ei forte, se misca bine, se implica din orice pozitie, geme foarte fain!!!

gfe: 9, poti sa vorbesti cu ea, e deschisa la subiecte, te serveste cu ceva de baut, 69, cob, fk(cam retinuta, poate isi da drumu mai incolo)

igiena: 10, nimic de obiectat, dus inainte si dupa!!!

cadou: 150L/nr cam 30 de min dtd... raport c/p: bun

recomand: da ... revin... da

... bafta!!!

• Like 6
Postat

Multumesc “ttm†....🤗ðŸ˜ðŸ˜˜ o sa tin cont de cerințe !!! 😘

• Like 2
Vizitator orpheus
Reputație: 0
Postat

Pisicutsu pis-pis-pis, avem și noi o doleanță. Mută fata la testate și fii pe fază deoarece număr recenziile pentru promovare în top.

Aștept puțin cu vizita să fie recenzia mea cea care o ridică.

Te pup Mariuța ,defapt te sărut  :kiss3  

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Mai... Ce sa va spun... Am vizitat si eu aceasta stimabila domnisoara. Dupa cum spuneau si colegii, ai intoarce capul dupa ea pe strada. Ma rog, eu am intors capul demult dupa ea :))..

Introducere:

Luat contactul cu domnisoara, relativ usor ( Maria, eu sunt norocos din punctul acesta de vedere) :)) Programat pe ora 20:00 pt un numar. Ajuns sus, deschide usa Maria, superba ea asa. Eu stiam cum arata deci stiam ca e frumoasa. Dar nu stiam ca are un corp atat de frumos. Facut cunostinta, in mod oficial si am fost servit cu un pahar de cola la alegerea mea, ea avand ca oferta mai multe sucuri si apa. Dupa o discutie la tigara am cerut la dus.

Cuprins:

Dupa dus, am trecut in camera de actiune. Maria s-a dus si ea la baie, revenind in camera dupa inprospatare. Cand s-a dezbracat la costumul Evei am ramas socat. Este superba, fara exagerare. Aviz amatorilor de freze pubiene, Maria este epilata superb avand lasat un model subtire liniar. A trecut la un oral neprotejat, bun cu saliva si limba jucausa. A montat prez dar am cerut sa gust si eu din piersicuta. Fara mirosuri, parfumata frumos, labii perfecte. Cred s-a excitat si ea destul de mult dupa care am inteles ca vrea NP. Si eu voiam. Am inceput cu lady on top unde se misca senzational, continuat cu misionar, umeri craci unde cred ca era aproape de orgasm si ea (sper sa nu ma insel, Maria poti sa ma contrazici daca e cazul.) Trecut la "boat" unde am stimulat-o la clitoris si acolo cand sa aibe orgasm m-a oprit (ma "revansez" eu pt asta :)) ). M-am ridicat si am finalizat pe sanii ei. Igienizat si mers la o tigara din nou.

Final:

Am zabovit la o tigara rapid unde am mai discutat si glumit. Tin sa precizez ca este o femeie foarte inteligenta si am ramas putin socat de aspectul acesta. Deci, nu e doar "carne pentru golit".

Note:

Aspect: 10 cu steluta. Inalta, frumoasa si inteligenta. O stiam din vedere si am vrut-o de cand am vazut-o prima oara.

ON: 8,5 - putea fi mai deep putin.

NP: 10 - pentru mine a fost perfect.

Pret: 150 un nr - deloc grabit, DTD aprox 35 min.

Raport pret calitate 10.

De revenit: Absolut.

Maria,iti multumesc pt ca m-ai primit. Asa cu pile, dar ma bucur. Si ma bucur ca te-am cunoscut ca persoana.

• Like 5
Postat

O seara faina frunoasă fată. :)

*frumoasă

P.S.Este a doua oara pe ziua de azi cand gresesc cuvinte cand scriu ceva despre Maria.:))))

Vizitator crazy21
Postat

Maria asteptam mai multe poze ;*

Postat

Pai, asteptăm poze mai multe,

Dar aşteptăm să ne încanți,

Gurița ta să ne sărute,

Şi corpul tot să ni-l frămânți.

Să ne atingi cu mângâietea,

De fată blândă si cuminte,

Să ne "sculăm" simțind plăcerea,

De-a te simți aşa fierbinte.

Cu admiratie,

Adeun_dayic.

• Like 2
Postat

Pai, aşteptăm poze mai multe,

Dar aşteptăm să ne încânți,

Gurița ta să ne sărute,

Şi corpul tot să ni-l frămânți.

Să ne atingi cu mângâietea,

De fată blândă si cuminte,

Să ne "sculăm" simțind plăcerea,

De-a te simți aşa fierbinte.

Cu admirație,

Adeun_dayic.

Postat

Am vrut si eu sa o bifez azi pe Maria . Programat destul de usor. Progrmarea respectata de ambele parti . ...... si acum incepe partea frumoasa . Maria este o tipa pe genul meu slaba , inalta , cu sani mari  perfecti pt trupul acela. Daca o vezi pe strada sigur iti rupi gatul sa te holbezi la ea . E ca si tipele alea din club pt care zici ca nu ai bani sa intrii in gratiile lor.

Ma asteptat imbracata sexi cu ciorapi cu portjartier lenjerie neagra sexi si pantofi inalti. Superba ! 

Dupa discutia placuta de inceput , si dusul de rigoare am intrat in camera de actiune si aici ma tot uitam ce faina tipa urma sa o "patrund".

Locatie : ok  nota 9  cam intuneric in camera ( a promis ca isi ea bec la veioza) 

Oral : se vede ca e incepatoare si mai are de invatat . O suge destul de bine dar nu preo o baga mult in gura .......... poate o mai invata ceva KIM  , .... dar e o imagine  superba sa vezi o tipa asa faina cu instrumentul in gura ......    Nota 8 

NP :  Am incercat doua pozitii  ea deasupra si eu deasupra unde se misca bine , contre  f bine , pozti sa o patrunzi adanc  dar si aici mai poate invata miscari de la KIM   .....  nota 9 

GFE:  foarte draguta , vrea sa se faca placuta , saruta doar pe corp,   nota 9

Pret: 150 un nr 

Raport pret calitate 9.5

De recomandat : Clar Da.......   Fata are un mare potential daca mai invata putina meserie de la KIM si isi diversifica putin oferta ..... Daca va sta mai mult la noi s-ar putea sa mai avem o fata la top ....
Sper sa o facem oradeaca  ca si KIM .

Ca sa ii gasesc un minus , cu mine mi s-a parut un pic grabita ,   poate asa mi s-a parut mie , o sa ma edific data viitoare cand o sa ma mai duc la ea .....

P.S : Daca nu ma grabiti o sa o cer de sotie .........   :))))))))), dar apoi o sa stau cu stresul  sa nu mi-o "arda" altul ........... asa ca ma mai gandesc ......... :)))))))))

• Like 4
Vizitator orpheus
Postat

Faptul că este colegă cu Kim ne îndrumă spre o întâlnire cu succes,dar dpmdv nu e bine să faceți comparații. E vorba de Maria și încercați să o descrieți pe ea cum se descurcă.

• Like 2
Postat

Buna dimineata!!! 🤗 va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase si ca mi-ati dat ocazia sa cunosc oameni asa faini !!! Va pupðŸ˜

• Like 3
Vizitator orpheus
Postat

Bună dimineața frumoaso  :kiss3

Postat

Buna dimineata!!! 🤗 va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase si ca mi-ati dat ocazia sa cunosc oameni asa faini !!! Va pupðŸ˜

Good morning beautiful girl.:)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...