Sari la conținut

Maria, in vizita!!! 😘 0738022408

maria000

Postări Recomandate

Vizitator orpheus
Reputație: 0
Postat

:gifs_ojos  :gifs_ojos  :gifs_ojos

• Like 1
  • Oras:Ardeal
Postat

Hello!!! V am pus 2pozici mici:))))) pupici😘😘😘

Ce avem noi aicea? Sexy pics. :)
  • Oras:Nicaieri
Postat

Buna dimineata !!!! Va multumesc pt aprecieri si va doresc o zi cat mai frumoasa!!!❤️❤️❤️

Vizitator orpheus
Postat

Bună să îți fie ziua frumoaso  :kiss3

Postat

“Asus_cok†pt detalii te rog sa ne contactezi telefonic !!!!mersi ...😘

• Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

De putin timp am parasit locatia domnisoarei, si m-am gandit sa impartasesc cu voi cele intamplate.

Programare facuta in jurul orei 12 via sms. Am primit raspuns afirmativ pe ora 17.30...da, greu o trecut. Sosirea mea prematura pe Gogu Moisil a fost de folos, deoarece am urcat mai repede cu 15 minute 😂 Fierbea in mine curiozitatea de a cunoaste inca o Marie 😂 Plm, cam lunga introducere, dar nu mai sterg nimic 😂

Urc la etajul comunicat si binenteles ies din lift in partea opusa. Un clasic, de fiecare data patesc de parca scara se distreaza in a-si bate joc de mine. Dupa ce am terminat excursia la toate usile, am ajuns in sfarsit la cea de aur 😂 Se deschide usa si hopaaaa!! Buna Maria!! Chiar buna 😂 cu zambetul pe buze, ma invita la un pahar de apa si deja incepe ispitirea. De ceva timp nu mai fumez, dar ispita asta mica a facut in asa fel sa trag o pipa cu ea. Am considerat ca face parte din intalnire, nu ca mi-ar fi trebuit😂😂

Este o fata frumoasa, despteapta.. Ai cu cine povesti, mai pe romaneste. M-am simtit bine la masa si deja stiam ca o sa decurga bine si restul intalnirii. Ma invita in camera si pleaca la baie pentru dus. Am avut timp destul sa ma dezbrac, sa-mi analizez cocoselu' si sa-l incurajez un pic 😂 apare si a mea dezbracata, trag aer in piept, fac doua cruci si incepe batalia. Mariuca incepe sa ma alinte cu un oral bun, cu atentie la zone adiacente, o mai bate de cand in cand de limba..si ce sa mai zici...e ce trebuie. Dupa cateva minute monteaza capisonu si vine lot, miscari bune. Parca simteam nevoia sa stau eu peste ea, asa ca am luat-o si am pus-o cum trebuia. Am dat ce am dat, dar n-ai cum frate, cand vezi sanii aia rotunzi cum misca, am terminat in cateva minutele 😂 si aici vine partea interesanta. Dupa finalizare imi comunica ca s-a simtit foarte bine si ca parca ne cuniastem de o viata. Sentimentul a fost reciproc si am apreciat sinceritatea cu care mi-a zis acest lucru. Poate pe alta domnisoara nu ar fi lasat-o orgoliul sa zica asa ceva. In fine, are tot respectul meu.

Gata treaba, ne asezam la masa (inca o tigare😂😂😂) si vorbim despre cum am ras in momentul actului sexual (n-are rost sa detaliez) asa-i Maria draga? 😂😂😂

La iesire imi multumeste ca am facut-o sa se simta bine, inainte sa o fac eu. M-a uimit pentru a doua oara, de parca ea o venit la mine nu eu la ea 😂 in fine, sa nu fie cu suparare, glumim.

Note

Aspect: 10, dar la ce comportament are este relativ aspectul 😊

Oricum are de toate, tate, cur etc.

Atitudine: pentru mine nu exista inca nota care sa reflecte acest aspect

Actiunea: 10 on si np

La ce sa mai dau note? La mine: 8, am fost de treaba 😂

Pret: 150 fin raport calitate/pret ok

De revenit: cat de repede

De recomandat: da, daca n-are clienti pleaca si nu o mai vad nici eu 😂😂 asa ca v-o recomand numai pentru acest motiv.

Toate cele bune, oameni buni! Sper sa va fie de folos informatiile.

Te pup, adica te sarut si iti multumesc pentru tot, Mariuca mea 😘😘

• Like 5
Postat

“Daniel1231†multumesc de apreciere ...ma bucur de cunostinta !!! 😘😋🤗Si inca o data multumesc tuturor oamenilor faini care au fost la mine !!! Inainte de toate suntem oameni si lucrurile trebuie sa evolueze natural intre noi!!! Va pup si o seara cat mai frumoasa!!!!â¤ï¸ðŸ¤—

• Like 2
Postat

Buna Maria! Poti sa imi lasi si mie nr de telefon? Mersi!

Oare in titlul topicului ce scrie? Sau tu vrei nr.personal al fetei poate. =))
  • Like 1
  • Minus 1
Postat

Am fost zilele astea pe la Maria...am sunat am făcut o programare, în maxim 10 minute am ajuns la ea. Ma poftit înăuntru o fata foarte frumoasa,am servit putina apa pana a făcut ea un dus și am trecut în camera de acțiune. A început cu un ON foarte bine executat, după a montat protecția și a venit peste mine se mișcă foarte bine după am mai schimbat doua poziții și am finalizat pe sâni ei frumoși.

Note:

ON-10

NP-9/10

• Like 3
Vizitator pen_zen
Postat

“Daniel1231” multumesc de apreciere ...ma bucur de cunostinta !!!

Si inca o data multumesc tuturor oamenilor faini care au fost la mine !!! Inainte de toate suntem oameni si lucrurile trebuie sa evolueze natural intre noi!!! Va pup si o seara cat mai frumoasa!!!!❤

Ciao , domnitza Maria !!

Sa stii, ca "incepi sa ma prinzi"  cu postarile tale ::)

Saptamana viitoare mai esti  la Oradea? :hug1

Postat

Buna dimineata!!!! Da voi fii si săptămâna viitoare in Oradea doar ca luni nu voi fi disponibilă pentru programari!!!! Va multumesc!!!❤️❤️❤️❤️

Postat

Am trecut si eu pe la domnisoara e frumoasa ,sociabila.nu prea are rost sa va povestesc colegii au facut deja si da merita bani si merita si urcarea in TOP ! serviciile erau on + np cu gf la maxim totul la 150ron

da .recomand! (sper ca o sa ramana mult pe la  noi!)

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...