Sari la conținut

Salonul(Sauna Club ) - 0757045096

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Nu sunt curios de nici o reclama pentru nimeni, sunt din Bucuresti. Eu acolo frecventez la clubul Alinei Plugaru Mon Amour de unde am si auzit de acest salon din Arad. Am mai fost si in vara cand am stat mai multe ore la piscina si jacuzzi, cu mai multe fete cu care m-am simtit Ft bine... De altfel si ieri mi-a placut curățenia, fetele si faptul ca sunt fete noi.

Am mai fost si la alte doua saloane din Arad dar nu se compara niciunul cu ceea ce am gasit in Vladimirescu.

Spre deosebire de celelalte saloane la Monalisa sunt doar modele, fete întreținute, curate.....

Imi pare rau dacă am facut cumva reclama... Poate data viitoare cand mai trec pe-acolo o sa am un masaj gratuit ... Însă chiar mi-a placut Ft mult si nu puteam sa nu recomand locația tuturor celor care frecventează astfel de locuri, in special pentru oamenii care caută relaxare si mai mult decat atat.

Dragut din partea ta ! I-ti multumim din suflet ca te-ai inscris pe forul numai sa ne informezi despre aceste lucruri !!!

• Like 1
  • Oras:arad
Postat

Nimeni nu contesta cat de fain e la vladi..fete...servicii complete...etc...da chiar asa cum le zice baiatu mihaiut...mai taie din ele da le dreaq ;)

• Like 3
  • Oras:ARAD
  • Oras:ARAD
Postat

Vizitat de mai multe ori.

Depinde cat mult te tin buzunarele, se poate si extra depinde de tine cum te intelegi cu fata.

200 masaj + aprox 200 la fata(all in)

Fete 9 - 10 

masaj 8-9

oral 9-10 depinde de fata 

normal 8-9 depinde de fata,

Bafta.

Recomadare.

O tipa bruneta.....este super ok fata.

toate bune

Postat

daaa... e super Cesi...tatuaje...botox, silicoane...corp senzatie..doar ca e greu de gasit..tre sa ai noroc sa o prinzi la salon

• Oras:Arad
Postat

Vizitat de mai multe ori.

...

Trecind peste bla, bla,bla... si epica poluare. tipic romaneasca, ce are loc in orice topic.

Si eu am vizitat salonul de mai multe ori.

Depinde de fonduri....

Intotdeauna m-am simtit bine.

Eu cred ca merita vizitat. Nu acelasi lucru pot sa confirm despre Luana.

Nu vreau sa pun o recenzie acolo pentru ca am fost o singura data si poate am avut ghinion.

Just my two cents.

Postat

Ca sa nu vorbesc in necunostinta de cauza , m am programat la un masaj

Stiind unde se afla , n am avut nevoie de prea multe informatii si m am prezentat la salon. .desi cam obosit si dupa o zi de alergătură, da ce nu face omu pt a clarifica treaba

Sunt primit de o domnisoara blonda frumoasa si inalta, care conform obiceiului ma invita sa iau loc sa mi prezinte celelalte colege care evidemt nu intarzie sa apara

O foarte frumoasa si sexy bruneta..cu ochelari si niste buze de sa musti din ele ca din maru copt ;)

Si inca o bruneta care este mai veche pe acolo cred ca e chiar de la inceput...foarte ok si ea si cea ce m a primit insa domnisoara cu ochelari mi a ramas pe retina

Ce este de apreciat e faptul ca nu incearca sa iti bage pe gat ceva de baut cum se proceda mai demult..adica mi a oferit meniul..dar nici nu au intrebat daca le ofer ceva de baut

Pana sa zica ele ceva..aleg bruneta cu ochelari si fuguta la dus si dupa in camera de masaj

Am platit costul unui masaj , 150 ron, inaintr sa intru la dus

Urc in camera, camera ce n are rost de explicatii...superlativ totul, cum e de fapt toata locatia..aici nimic de comentat

Ma las in costumul lui Adam si eu si frumoasa mea ochelarista ..ea in costumul Evei...nu săriți

Pentru aspect si atitudine..10

Si incepe ea un masaj relaxant la spate..da nu prea erotic. .mai mult tandru

Ma intoarce pe partea dorsala si se apuca de niste unduiri de cobra regala :)

Inainte de a incepe masajul am intrebat cat sa ofer cadou pt ca masajul sa fie ok si pt mine si pt ea..consider ca suma oferită cu drag cadou ei nu a fost deloc mare pt ce a urmat si care nu e etic sa detaliez aici..pot doar sa spun sa aveam impresia ca limba e o morisca dr vant in anumitr situatii iar parfumul delicat, ochelarii super sexy , pielea calda si catifelata si ..restul..cam stramt..au facut sa fie o seara cum mi am dorit o

Per ansamblu..e de recomandat insa mai mult pentru companie placuta si masaj mai intens ;) decat masaj erotic proprou zis

Din punctul meu de vedere , recomand si e de revenit

Eu unul asa o sa fac

• Like 2
Postat

Cand am coborat de sus m am intersectat cu un" coleg", dar avand in vedere ca amandoi fost acolo sa ne simtim bine..nu m a deranjat..vam asta ar fi un minus pentru cei mai discreți. .lipsa de intimitate la intrare si la ieșire ;)

Postat

Imi  propusesem o sedinta de relaxare "eroica" zilele astea, asa ca m-am hotarat sa merg la Sauna Club

Ajuns la locul faptei, primit de o prezenta simpatica, placuta,  frumusica, cca 1.65/ 60 kg, sani medii obraznici.

Igienizat pe rand amandoi; a inceput efectiv sedinta de masaj, dupa tipicul obisnuit: uleiuri, frecat eu pe burta dupa care pe spate, de ajungi sa iti doresti trecerea la 69.... :)

Finalizat in mod placut in maini , dupa care putin masaj de relaxare, igienizat, platit si plecat catre alte activitati.

ASPECT: 9  sani medii obraznici, cu sfarcuri erectile
MASAJ: 9, de mine s-a ocupat corespunzator
ATITUDINE: 9 - placuta, comunicativa, 
HALATUL: 150 RON 

Postat

Imi  propusesem o sedinta de relaxare "eroica" zilele astea, asa ca m-am hotarat sa merg la Sauna Club

Ajuns la locul faptei, primit de o prezenta simpatica, placuta,  frumusica, cca 1.65/ 60 kg, sani medii obraznici.

Igienizat pe rand amandoi; a inceput efectiv sedinta de masaj, dupa tipicul obisnuit: uleiuri, frecat eu pe burta dupa care pe spate, de ajungi sa iti doresti trecerea la 69.... :)

Finalizat in mod placut in maini , dupa care putin masaj de relaxare, igienizat, platit si plecat catre alte activitati.

ASPECT: 9  sani medii obraznici, cu sfarcuri erectile

MASAJ: 9, de mine s-a ocupat corespunzator

ATITUDINE: 9 - placuta, comunicativa, 

HALATUL: 150 RON 

nota 9 pt o laba?

Postat

Va salut, am luat in considerare Luana cum mi-ati scris voi. Am ajuns acolo dar din păcate nu am avut noroc pt ca erau trei fete care m-au luat in primire brutal dupa care imediat mi-au cerut sa le ofer de baut si nu altceva decat Șampanie, însă eu m-am limitat la wisky pt fiecare. Am stat circa 30 min cu ele, am ales o domnișoara, am mers cu ea la masaj.... Care a inceput imediat însă fata a fost prea rece, si masajul a fost mai mult " laba". Am vrut si altceva însă m-a refuzat. De-acolo am plecat imediat in Vladimirescu la Salonul de masaj Monalisa, unde spre surprinderea mea am gasit multe fete noi frumoase!! Am fost placut surprins de ceea ce am gasit acolo, fetele sunt mult mai elegante si mult mai frumoase. Am gasit 9 căprioare, însă nu știam pe care sa o aleg. Am ales sa merg cu o tipa blonda siliconata, un fund bombat..era din bucuresti, m-am simtit extraordinar de bine. Scorul 200 masaj, 200 blonda. Nota pt fata 9-10, oral 9-10, normal 9-10, masaj 8.

Am coborât, am facut dus.. Baia este Ft frumoasa si curată, dupa care am observat o alta căprioară pe la dușuri, arata Woow, am decis sa merg si cu ea. A fost splendid, nu m-am așteptat sa fie asa bine si frumos totul, mi-am facut o seara frumoasa si astept sa mai revin prin Arad. Sunt Ft norocoși arădenii ca au asa cv in orașul lor.

• Like 1
Postat

Salutare tuturor

Pentru cei interesați de o experiența de neuitat la salon Monalisa..pe lângă faptul ca au cea mai buna reclama din țara ...care nu mai are rost sa dau detalii de "locație ,servicii ,tarif "

Frecventez de mult timp acest salon si e. singurul

Ultima oară am fost acum vreo 10 zile in urma ...unde am avut parte de cea mai reușită ședinta de masaj erotic accentuez (si masaj ,si erotic)

Am ales o domnișoara...

Par brunet si lung

Ochii albaștri

ÃŽnălțime 1.66

Un bust de ne uitat

Un corp extraordinar

Nu imi mai amintesc numele ei

Tot cee imi aduc aminte ca este din Brașov si lucrează de 2 ani cu o fata inocenta ,niște trăsături foooooarte rar întâlnite si naturală 100%...(e singura cea mai naturală si cea mai frumoasa)de la intrare se observa acest lucru....

Erau 7 domnișoare dintre care tot timul l imi alegeam alta fata ...

Locul nu mai vreau sa schimb

Am sa repet experiența de neuitat cu aceasta frumoasa bruneta din Brașov ,chiar si mai multe ședințe

Masajul ei este ft diferit de cel care Mi l-au fetele

Are o tehnica mai aparte care de duce in extaz din primele 5 min ale sedintei

Masajul ei începe de la degetele de la picioare pana in creștet (aia înseamnă relax )

Dupa care intervine cu erotic (atingeri atat de senzuale încât in acel moment nu stii unde te afli )

Nu mai continui ...încercați si voi si veți vedea ce se întâmpla pana la finalul ședinței fraților

Un lucru care ma dat peste cap si nu m-am așteptat pentru ca nu mi sa întâmplat asa ceva acolo este ...atunci cand coborasem la Dush .a intrat si ea cu mine in dus,am avut parte de compania iei pana la ieșire ,unde m-am întors si am mai stat la o consumație pentru gestul făcut

Si colegele ei au fost ok .

Recomand aceasta frumoasa Brașoveanca ,care pe mine ma făcut sa ma întorc numai la ea decate ori voi avea ocazia ....ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘

• Like 1
Postat

Dani cand mai mergi pe acolo încearcă sa afli numele tipei de la Brașov ms frumos

• Like 1
Postat

Va salut

M-am programat si eu la un masaj la sauna club unde am avut parte de cea mai eșuată experiența ...

Fiind pentru prima data neștiind cum se procedează ,am fost întâmpinat de Vanessa ...nu am reușit sa vad toate fetele deoarece fata se grăbea si am fost luat cu forța...

Am comandat si o băutura pentru fata unde ma condus la Dush ,si dupa in camera unde am avut parte de o alta surpriza 🙈spunându-mi ca ea are silicoane si ca nu poate face masaj ,si sa trecem direct la extra unde am făcut tot cu ea care mi-a cerut si o suma exagerata si nici nu ma terminat ca a-nceput sa ma ea la laba😂

Oral 4

Normal 5

Anal 5

Se știe ca masajul durează 45 de min indiferent ce faci ...Eii bine eu am fost ținut doar 15 min cu tot cu 2 dușuri făcute

Spunându-mi ca ea se grăbește si ca mai are si alți clienți si de regula cam atat stau tioti clienții ....infine

A mai insistat sa ii ofer si sampanie dupa ce imi fac laba singur

Eu unul nu voi mai reveni la sauna club dupa o asa experiența cumplita

Este un salon care se respecta la igiena ambient lux fetele sunt frumoase dar din păcate serviciile nu

Nu stiu ce experiențe ati avut si voi

Dar eu nu voi mai încerca nici un masaj la sauna club efectiv masioza și-a bătut joc de pl-- mea

SORRY

• Like 1
  • Oras:deva
  • Oras:deva
Postat

si eu am fost ai foarte frumos ai toate conditile dar ai cam  scump an rest este ok merita toti bani

fetele sant ok an afara de barmanu care are niste aiere de patron

merita ancercat

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Salut baieti,

sunt nou pe forum si as vrea sa impartasesc experienta mea cu cateva comentarii de rigoare. in primul rand ma bucur ca vad persoane pe formum cu bun simt care chiar cauta un serviciu de calitate si mai ales stiu sa recunoasca unul cand il primesc.

am fost de curand la salonul SAUNA MONALISA si experienta mea a fost una placuta, depasind in unele detalii cu mult tot ce am primit pana acum.

La intrare erau 7 domnisoare care m-au initat sa ma asej pe un fotoliu, toate imbracate in lenjerie, am ales-o pe cea mai activa, mentionez ca nici una nu este de neglijat, doar ca, ca fiecare, am preferintele mele.

In privinta igienei am ramas placut surprins, totul ca in occident, bine asezat, miroase a curat, dus cu apa calda, etc.

Camera are un pat mare, are incalzire, nu miroase suspect.

Domnita mi-a dat un masaj pe spate, apoi pe fata, si cu cateva gesturi tandre am incheiat sesiunea. Apoi am mai discutat putin si EU m-am ridicat ca sa plec. Nu intru in detalii pentru ca pe forum sunt persoane care au imaginatia bolnava si nu vreau sa ma interpreteze.

Note:

masaj: 4-5

ambient: 9-10

fata: 10

igiena: 10

pret: 150 (pana la ora 21:00).

Durata: 50 min de la intrare la iesire (multumit).

Impresie totala (dupa criteriile mele): 10.

Conteaza ce fel de om esti si cum ii pretuiesti pe cei din jurul tau, nu totul este afacere.

Pe fete le sfatuiesc ca atunci cand nu au chef sa serveasca un client, sa nu uite ca un barbat dezbracat care un este admirat se sinte ca un c...t in ploaie, indiferent daca sta in fata lui cea mai frumoasa femeie.

Toate cele bune. RECOMAND.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...