poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Februarie 19, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Februarie 19, 2019 In cosul pieptului imi batiCand te zidesc in rânduri.Nu ma asculti, de ciuda-mi faciDezordine in gânduri. Si uit subit cum sa te scriu,Ma pierd la începuturi.Dezamăgit, sfarsitu-l stiu,Si restu-mi par rebuturi... Dar le prefac si le adunIn flori, soare si fluturi.Ca dupa ce o sa spunSa le vezi si sa te bucuri. 1
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Februarie 19, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Februarie 19, 2019 Te-am iubit, fi-ti-ar viataMai frumoasa fara mine,Sa te prindă dimineata Fără dor si langa cineTi-ai pus toată speranta Ca n-o sa plece maine. Te voi uita, fi-mi-ar orgoliul Luat si dat celor ce n-au. 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Februarie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 19, 2019 Bla! Dragostea se castiga, vorbesc de cea adevarata, nu obsesii...Cantecul a fost cantat de publicul care o iubeste... este impresionant sa vezi cum reactioneaza.Tu mai fa niste bla, bla... poate rasare niste mila, nu se stie.
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Februarie 21, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Februarie 21, 2019 Întotdeauna mi-a fost teamăSă-ți admir ochiiÎn secundele vesnice dintre tăceri.Cu toate ca ma straduiam sa-mi tinGândurile strans legate sa nu-mi ajungaVreunul in orbite,Cu toate ca-mi mutam privirea in coltul meseiȘi o lăsam acolo,Cu toate că aproape reușeam să respir normal,Cu norocul că nu mi se auzea viteza sângelui,Și ca nu se vedea cum mi se sparg toate viscerele,Ceva mă trada...Nu, nu era de la zgomotul bătăilor de inimaCăci le-am învățat să se suprapunăCu tic-tacul ceasului când sunt cu tine.Dar existau momente in care timpul se oprea.Și ticul tacea cu noi.Atunci ma citeai cel mai limpede. " Sunt un stângaci și un încâlcit când vineVorba de proză, dar mie îmi place să mă împiedic cu dreptu' de stangu' " 1
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Februarie 21, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Februarie 21, 2019 Deschide-mi Rana trecutului,Sa simt cum în mine se propagăNeputința mutuluiDe a lipi ce nu se leagă. Deschide-mi Brațele marii,Sa mă inec, stand în picioare.Și în fundul nepăsăriiIngroapa-ma cu tot cu soare. Deschide-miInima paduriiȘi acolo sa mă lași!Să-mi îndure cerul guriiSălbăticia unui las. Deschide-mi Poarta vidului,Sa mă pierd în timp.Iar în lipsa friguluiNimic sa nu mai simt. 1
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Februarie 21, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Februarie 21, 2019 From'......To'..... Îmi place de eaCum își saruta toți demonii înainte de culcare.Cu riscul de a-mi sări toti dumnezeii in cap,Exclam: îngerii nu sunt demni de ea! Și nici nu vor fi. Daca au fost, erau candva când inca credea că cei rai vor gusta din smoala cazanului satanic.Unde erau îngerii când i se intampla copilăria fara drept de cuvânt?Unde erau îngerii de cate ori i se răsturna pământul?Unde erau îngerii să-i amintească că prea puțină iubire de sine, spre deloc, strica la suflet? Aloo, raiul! Erați in Holiday?Îmi place de eaCum își ascunde demonii în cărți, cafele tari și negre, in ghivecele cu flori, in furii stăpânite de gândul " nu acum! "Îmi place de eaCum scrie! Damn! Parca a luat Universul toată setea de proză și i-a turnat-o in bere! Ce norocoasă poate fi că se are...nu știu câți au avut-o sau n-au avut-o, dar tipa asta nu merge la sfert de cheie. Tre sa fii fudul și naiv destul sa crezi că ai ce trebuie pentru ea. Sa zicem că printr-o oarecare minune, pentru tine, reușești să o scoți la o cafea. Cu poezia învățată de acasă, glume proaspăt rase din ' Curierul ', îmbrăcat bine, toate cele. A doua zi se lasa cu seen. Și atât. Mai mult de atât n-ai plătit, că nu toți știm să punem preț pe a fi, noi, simpli, degajați oriunde, oricum, cu oricine. Asta ți-am zis-o la persoana I plural ca sa nu te simti prea prost... Căci în fond...Gata, că mă pierd cu nervi. Unde am rămas?Da...la eaÎmi place de eaCum apreciază gesturile mici.Le face sa para atat de mari!Dar totusi, cred că nu trebuie exagerat nici cu alea. Că prea o sa pari debil.Îmi place de eaMatura acum, cum își gestionează acțiunile.Cum își programează viața pe care, nu de mult, o lua la trântă. E rândul ei. Și știu că poate. sunt mai sigur pe ea decât pe mine.Cu toți demonii ei, ce-i țin umerii drepți și nu-i permit să facă pași înapoi! Aloo, Raiul!! Ați pierdut cumva un alt înger? 1
tudor07 Reputație: 900 Postat Februarie 21, 2019 Oras:13 Septwmbrie Oras:13 Septwmbrie Postat Februarie 21, 2019 Frumos :girly dar oare cine te-a facut sa suferi asa tare ? :no2 1
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2019 Postat Februarie 21, 2019 O muiere, ce-i greu de ghicit? :))) 2
aristidemsc Reputație: -56 Postat Februarie 21, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Februarie 21, 2019 O muiere, ce-i greu de ghicit? :))) Prințesă, vorbește frumos 2 2
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2019 Postat Februarie 21, 2019 Prințesă, vorbește frumosscuze, m vrut sa zic o pizdă :))))) 3
aristidemsc Reputație: -56 Postat Februarie 21, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Februarie 21, 2019 scuze, m vrut sa zic o pizdă :))))) Vezi ca se poate?
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2019 Postat Februarie 21, 2019 Vezi ca se poate?Ce vrei, mi-a crescut eq-u' și m-am molesit.
aristidemsc Reputație: -56 Postat Februarie 21, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Februarie 21, 2019 Las si eu asta aici. Pe nisipul de la mareEu am scris ca te iubescA venit valu' cel mareȘi cuvintele s-a șters 1 2
vagabondul cel rau Reputație: 63 Postat Februarie 21, 2019 Postat Februarie 21, 2019 "Lasare" Hai ca las si eu "ceva" aici ca imi place poezia si sa nu zica lumea ca sunt rau : Vino catre mine iubito, Noianul intreg de intelesuri sa-l veghem Acum cand afara un vant adie a pustiu scuturand ultimele frunze ramase din toamna trecuta Vino mai mult catre mine Si nu lasa acum intre noi Sa fie umplut acest gol asa mare De indurerarea mea si dorul meu de tine Apropie-ti fruntea si culca-ti frumosul tau cap pe umarul meu Lasa parul tau de culoarea castanei ce cade cu zgomot si care mi-a spart sufletul...sa ma mangaie... Si lasa-ma sa visez... 2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Februarie 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 21, 2019 Se apropie primavara, o luati razna! :) 3
vagabondul cel rau Reputație: 63 Postat Februarie 22, 2019 Postat Februarie 22, 2019 Se apropie primavara, o luati razna! :) Hai ca iti scriu o poezie si tie plina de amor, de ghiocei, zambile si dragoste... PS : Doar sa iesi din hibernare si sa consumi ceva calorii ... :)
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Februarie 22, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Februarie 22, 2019 Vino,Sa jucam împreunăHora tinerii de mana.Sa ne cantam fioriiSub lumina ta de luna.Vocea ta sa-mi smulgă poriiCu maneaua aia buna. Vino,Sa dansam povestiDe iubire și nesomn,Sa stiu atunci când nu mai ești,Ce sa-mi spunCă sa adorm. Vino,Te rog, nu rătăciPrintre atâția oameni goi,Sperând că poate vei găsiÎn ei ceva din noi. Vino, Când toți sunt un " du-te "Nu mă lăsa prea mult s-astept.Unde ești?... Mi se-intrerupeRespiratiaDin piept. 2
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Februarie 22, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Februarie 22, 2019 De teamă că vremea de afara ți-ar putea stricaStarea,M-am trezit devreme.Am inceput cu soarele.L-am așezat cumva într-un colț de fereastrăSă-ți bata puțin pe frunte.Am plantat copaci in curte,Mangolii, cele mai multe.Și pe noptiera taUn crin într-o glastră.Ti-am adus,ca sa îți cânte,Pasarea Măiastră.Și, că cireașa de pe tort, Am adus toți norii într-un locDe unde sa nu mai iasă!Ti-am făcut primăvară În zi de toamna. N-am știut ce liniște îți aduc ploile...Tu, iarta-ma 2
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Februarie 22, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Februarie 22, 2019 Cumva mă iubesc,Că mi-am rămas aproape,Doar că mă urăscPentru cei care nu-mi sunt.Cumva mă bucur de ploi și de toate,Doar că mă supăr când e prea mult vânt.Cumva plâng de fericire,Doar că prea repede-mi trece,Cumva mă pierd în amintire,Doar că...prea mă lasă rece. 2
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Februarie 22, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Februarie 22, 2019 În coșul pieptului imi batiCând te zidesc în rânduri.Nu mă asculți, de ciuda-mi da faciDezordine in gânduri. Și uit subit cum sa te scriu,Mă pierd la începuturi.Dezamăgit, sfarsitu-l știuȘi restu-mi par rebuturi... Dar le prefac și le adunÎn flori, soare și fluturi.Ca după ce o sa apunsa le vezi și să te bucuri. 2
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Februarie 22, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Februarie 22, 2019 Ca un fel de epava,Reprezint neajunsul creatorilor mei. ȚieCine ți-a oferit oameni pe tavaCa sa-ti bagi cuțitul-n ei?Cine ți-a pus luna la picioareS-o calci când ți se nazare?Cine a reușit așaSa te clădească ca o stâncă.Pe orice bun din calea ta,Raul din tine-l mănâncă.În pământul ființei taleNu s-a presărat respect?Te înalți cu atâta ardoareCa un saguaro-n deșert.Daca lumea ar fi de mâineDoar iubire și Flori,Spune-mi tu, suflet tăciune,Spre ce planeta ai vrea sa zbori? 2
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Februarie 22, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Februarie 22, 2019 E genul de femeieCăreia nu-i plac complimentele,Dar iubește florile-n ghiveci.O seacă momenteleÎn care tu crezi că o mișcăDaca pleci.Ești prea prost să asculțiCând îți spune din priviri.În agenda ei de chestii ciudateEști trecut la " musafiri ".Tu ești tipul de musafirCare nu se descalță la intrareȘi nici nu vrea sa pleceCând e ora de culcare.Ești prost făcut grămadă,Daca tu Crezi că vila ta la cheieO poate face sa te vadaCu alti ochi de femeie. 3
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2019 Postat Februarie 22, 2019 Aceasta entitate, cu suport grafic excelent, are ceva de spus, si o spune bine. Dar de ce aici?
kovacs_ Reputație: 706 Postat Februarie 22, 2019 Oras:Pe aci... Oras:Pe aci... Postat Februarie 22, 2019 Dar de ce aici?Dar unde? Il vezi tu pe asta intr-o mare librărie lansând volume de versuri. De ăștia " sunt bun dar nu mă vede nimeni " e plina societatea. Dre...eu chiar am pretenții de la tine. 1
zero_tolerance Reputație: 116 Postat Februarie 22, 2019 Oras:Ping trei ms Oras:Ping trei ms Postat Februarie 22, 2019 Bă plăieșule, am mare respect că te căznești, aruncând mereu câte un message in the bottle, în apa tulbure a unui forum unde orice este apreciat, mai puțin talentul literar. Aici sălășluiesc șacali si hiene mult mai talentate decât tine la scris, dar se mulțumesc cu pamflete și vorbe de duh... Să fie asta forma modernă prin care Iisus C gornistul dă de iubirea sinceră a vreunei Magdalene ce era amoreza tuturor, sau ca Eminovici scriind puzderie de poezii amețitei ăleia de Vero pe care o făceau poștă toți din gașca lui I.L Caragiale, el și o stivă de ofițeri superiori din grupul ăla? îți spun sincer că Ileana CosânzSiana nu prea are nici ea habar de metrica versurilor și ce e ritmul iambic / trohaic, dar tot ce debitează are substanță, fie ea și misandristă, cuvintele ei spun o poveste urmăribilă, cu pildă și cu sens, pe când tot ce scrii tu este poezie haotică și fără cojones, goes to nowhere, cum zicea Dan Barbilian aka Ion Barbu, despre poezia lui Arghezi, că tot ce-a debitat e o banalitate fără bază nucleică, simple cuvinte potrivite . Cheers.
Postări Recomandate