poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Februarie 24, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Februarie 24, 2019 " Mă inspiră natura Iubirea și ura Și, deseori, ce face dintr-o femeie Pu*a. "
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2019 Postat Februarie 24, 2019 " Mă inspiră naturaIubirea și uraȘi, deseori, ce face dintr-o femeiePu*a. "Ai ajuns pe calea cea dreapta :) 2
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Februarie 24, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Februarie 24, 2019 Cutremur emoțional. Se împing unii in alții-Haos colosal.Și tu-mi spui să-mi caut un rost.Printre atâția oameni goi, Eul meu mi-e adăpost. Aleargă toți spre nicăieri, Altul se mai agață -un nor...Tu privești la ei și speri Să n-ajungi una de-a lor.Buze cusute de orgoliu,Mătănii, suflet in doliu,Rugi. Cutremur emoțional. Tu dece fugi?
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Februarie 24, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Februarie 24, 2019 Cine te-a mințit că ești frumoasă când plângi?Ești frumoasă când zâmbești Și când la piept strângi Ce iubești...Ești frumoasă când strănuti Și când porți glugă...Ești frumoasă atunci când uiți Apa să curgă. Ești frumoasă așa serioasă Când privești un film,Ești frumoasă somnoroasăSi-n criză de timp. Ești frumoasă și când nu ești Rujată si fardată,Ești minunată când gătești Cartofi prăjiți cu ceafă. Ești așa frumoasă când începi Dieta aia, dukan Și, mai ales cum o sfarsesti:" Mănânc ce vreau, o viață am. " Ești frumoasă așteptând În stație, înghețată...Ești frumoasă orișicând, Dar nu când plângi, măi fată. 2
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Februarie 24, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Februarie 24, 2019 Ai ajuns pe calea cea dreapta :) Not. Is the real reality about some women.
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2019 Postat Februarie 24, 2019 Not. Is the real reality about some women.Distingi intre doamne?
otrava7 Reputație: 248 Postat Februarie 24, 2019 Oras:Ai vrea sa stii Oras:Ai vrea sa stii Postat Februarie 24, 2019 " Mă inspiră natura Iubirea și ura Și, deseori, ce face dintr-o femeie Pu*a. " Ce face dintr-o femeie pula?
otrava7 Reputație: 248 Postat Februarie 24, 2019 Oras:Ai vrea sa stii Oras:Ai vrea sa stii Postat Februarie 24, 2019 Cine te-a mințit că ești frumoasă când plângi?Ești frumoasă când zâmbești Și când la piept strângi Ce iubești...Ești frumoasă când strănuti Și când porți glugă...Ești frumoasă atunci când uiți Apa să curgă. Ești frumoasă așa serioasă Când privești un film,Ești frumoasă somnoroasăSi-n criză de timp. Ești frumoasă și când nu ești Rujată si fardată,Ești minunată când gătești Cartofi prăjiți cu ceafă. Ești așa frumoasă când începi Dieta aia, dukan Și, mai ales cum o sfarsesti:" Mănânc ce vreau, o viață am. " Ești frumoasă așteptând În stație, înghețată...Ești frumoasă orișicând, Dar nu când plângi, măi fată. Sa intelegem ca fata e plinuta si tine dieta dukan?
necrutatorul terminator Reputație: 1403 Postat Februarie 24, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Februarie 24, 2019 Not. Is the real reality about some women. Lumineaza-ti mintea, continua si gaseste-ti feng-shui-ul :D PS : Daca tot raspunzi in engleza scrie o poezie si in limba lui Shakespeare ;) 2
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Februarie 25, 2019 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Februarie 25, 2019 Scuză-ma că intervin, dar totuși de ce postezi pe un site de curve și curvari ? posibil sa ai dreptate... si totusi, uneori... 1
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2019 Postat Februarie 25, 2019 Baftă "poietule" și succes în continuare. Scuză-ma că intervin, dar totuși de ce postezi pe un site de curve și curvari ? posibil sa ai dreptate... si totusi, uneori...Hm...un mic "uops" ? O mica neglijenta? Sau o coincidenta?Zic. 1 1
nobel_a Reputație: 731 Postat Februarie 25, 2019 Postat Februarie 25, 2019 Hm...un mic "uops" ? O mica neglijenta? Sau o coincidenta?Zic.:))))
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Februarie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 25, 2019 Hm...un mic "uops" ?O mica neglijenta?Sau o coincidenta?Zic. Neah, ea stie sa scrie. :)
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2019 Postat Februarie 25, 2019 Neah, ea stie sa scrie. Eu stiu cel mai bine ca stie. :) ( si subliniez asta, convins fiind).N-am SUGErat nimic, am facut doar o cosntatare :laugh2 in legatura cu.... Eu inca astept ca "poietul" sa faca dovada ca este el/ea.Sa scrie ceva pe facebook, in care sa aduca in atentie, subtil, cuvantul sarlatan :laugh2 2 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Februarie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 25, 2019 Eu stiu cel mai bine ca stie. :) ( si subliniez asta, convins fiind).N-am SUGErat nimic, am facut doar o cosntatare :laugh2 in legatura cu.... Eu inca astept ca "poietul" sa faca dovada ca este el/ea.Sa scrie ceva pe facebook, in care sa aduca in atentie, subtil, cuvantul sarlatan :laugh2 Ei, daca tu stii cel mai bine, bag pwla in constatarea ta care a fost un set de intrebari! :laugh2 (subliniaza tu) :rax2 1
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Februarie 25, 2019 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Februarie 25, 2019 Hm...un mic "uops" ?O mica neglijenta?Sau o coincidenta?Zic. deloc ... daca erau ale mele, ma semnam cu cinci maini :))) ... cel putin la unele dintre ele in rest, cred ca imaginea aia e suficient de sugestiva :)
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2019 Postat Februarie 25, 2019 deloc ... daca erau ale mele, ma semnam cu cinci maini :))) ... cel putin la unele dintre ele in rest, cred ca imaginea aia e suficient de sugestiva :) Ma lasi sa citesc din "cartea ta"? :laugh2Macar sa "trag"un ochi.
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Februarie 25, 2019 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Februarie 25, 2019 Ma lasi sa citesc din "cartea ta"? :laugh2Macar sa "trag"un ochi. nu stiu ce sa zic, va trebui s-o intreb daca... aaa... daca vrea sa fie tradusa si in limbi straine :laugh2 :laugh2 :laugh2trebuie, totusi, un traducator priceput :innocent 1
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2019 Postat Februarie 25, 2019 ... cred ca imaginea aia e suficient de sugestiva :)Sincer, mie mi-a sugerat ceva... ;) Nu știu dacă corespunde cu ce ai vrut tu să sugerezi.
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Februarie 26, 2019 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Februarie 26, 2019 Nu știu dacă corespunde cu ce ai vrut tu să sugerezi. nu vom sti decat daca ne comparam... notitele :D Ma lasi sa citesc din "cartea ta"? :laugh2apropo de "cartea mea", ganduri scrise la cafea :D știi, m-am gândit deunăzi și-aș vrea să-ți fiu o carte.și la copertă m-am gândit.aș fi albastră-n miez de noapteși roșie la răsărit... te-aș aștepta pe noptieră, lângă pat.cu filele deschise și cuminte,cu ultimul cuvănt citit, acum pătat...așa cum m-ai lăsat cu-o seară inainte. să mă ridici din nou, cu-un zâmbet ostenit pe buze.să mă citești filă cu filă,cuvinte se revarsa din ecluzedeschise cu-a ta șoaptă lină... târziu, în noapte, să mă așezi la loc, lângă veioză.să-mi mângâi paginile scrise,trecute prin metamorfozăde la cuvănt la fericite vise... 3
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2019 Postat Februarie 26, 2019 nu stiu ce sa zic, va trebui s-o intreb daca... aaa... daca vrea sa fie tradusa si in limbi straine :laugh2 :laugh2 :laugh2trebuie, totusi, un traducator priceput :innocent Hm, pai nu-ti fac eu traducereAutorizata, BazataPe ajutor reciprocTu imi dai sperante si euReultatulLipicios, al draquzic :laugh2 2 1
peitho Reputație: 1046 Postat Februarie 26, 2019 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Februarie 26, 2019 nu vom sti decat daca ne comparam... notitele :D apropo de "cartea mea", ganduri scrise la cafea :D știi, m-am gândit deunăzi și-aș vrea să-ți fiu o carte.și la copertă m-am gândit.aș fi albastră-n miez de noapteși roșie la răsărit... te-aș aștepta pe noptieră, lângă pat.cu filele deschise și cuminte,cu ultimul cuvănt citit, acum pătat...așa cum m-ai lăsat cu-o seară inainte. să mă ridici din nou, cu-un zâmbet ostenit pe buze.să mă citești filă cu filă,cuvinte se revarsa din ecluzedeschise cu-a ta șoaptă lină... târziu, în noapte, să mă așezi la loc, lângă veioză.să-mi mângâi paginile scrise,trecute prin metamorfozăde la cuvănt la fericite vise... un toc as vrea sa fiuce soarbe cu nesat din calimara-ti dulces-astern un tremur oare daca as puteapeste cuvintele-ti atat de scrise. pisica esti, ascunsaprintre intelesuri, intr-o cartesi-ti mangai coada de livrescintr-o oglinda ce imi pare sparta. zetar de m-ai lasa sa fiute-as dezbraca de litere atras de energia unui paradox de soapte triste. :D 2
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Februarie 28, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Februarie 28, 2019 Zece negri mititei Unul se dădea bengos, Cel mai tare în găoz. E zmardoiul renumit, Repede a fost muit. Ne-a pupat ușor pe ouă, Și-au rămas doar nouă nu mai spune Una-i târfa cea poetă, Dar la sex e repetență. A supt pula cu căcat, Până s-a intoxicat. A rămas cu curul rupt Și-au rămas doar opt Siana Papagalul flaușat, Vânătorul de căcat. A încercat să sugă pula, Dar și-a rupt toată dantura. A căzut prostul pe spate, Și-au rămas doar șapte. Vânătorul de proști Una-i curva răpănoasă, Murătură puturoasă. S-a uitat între picioare. Și-a murit de așa putoare. Hoitul tare îi miroase, Și-au rămas doar șase. Anonna Unul e mai kinuit, E micuț și pricăjit. A-nghitit prea multă spermă, Și-a intrat în comă. Șansele sunt foarte mici, Și-au rămas doar cinci. Misskin Drept in anus la Siana, Sade mandru panarama. E limbricul afumat, Ce se scalda in cacat. Dara unul i-a spart curu, Si-au ramas doar patru. Laur788 Un gândac mai pricăjit, la găoz cam opărit. Tare-n gură răpănosul, Că i-am spart gaozul. A-nghitit la misurgei. Până au rămas doar trei. Skopelos Un sclavete tupeist, Cica e mare IT-ist. Pusti cordit si imatur, Sa trezit cu pula-n cur. Si in gura cu un coi, Si-au ramas doar doi. Crisriano_29 In vagin la ea statea, Mikyduta si lingea. Pana a dat de un buboi. D-ala plin doar de puroi, A supt prostul ca nebunul, Si-a ramas doar unul. Bettyblue 2
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Februarie 28, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Februarie 28, 2019 Balada herpesului A fost curvă ca-n poveștiDin clanuri mari, dar țigănești.Statea în scaun și plângeaCând herpesul îl atingea Hai vino Miky-n calea meaCă fără tine n-oi puteaSă duc pe mai departe dorulCând plânge tare puișorul.Dar herpesul nu mai trecea,Că Betty nu punea perdea.A tot schimbat saracul loculLa Miky-și căuta sorocul.Hai vino Miky și mă pupăCa herpesul să nu se rupă!Tu nu vezi cât de mult a plânsȘi parcă s-a mai și restrâns?Acuma vin, iubita mea!Tu stai acolo, la cișmeaOdorul nostru să nu sece.Il rog frumos ca să nu plece! Trecu un an, trecură zeceȘi herpesul încă nu trece.Trecură ani, cam spre o mieȘi rana lor încă e vie. Acum la final le spunSă-l spele bine cu săpun,La preot ei să meargă iuteParintele să îi asculte. Și slujbă să se facă-ndatăSă-i spovedim ca niciodată.Păcatele să și le spună Să facă nuntă într-o lună. Și-am încălecat pe șaȘi v-am spus povestea meaPipilică să îi ierteCa ei doi să nu se certe. 1
zero_tolerance Reputație: 116 Postat Februarie 28, 2019 Oras:Ping trei ms Oras:Ping trei ms Postat Februarie 28, 2019 Ahahahhahaa, dar spune-le și ultimul vers, Preafericite! Stafia, bat-o noroculAzi iar și-a-ntâlnit sorocul,E bannat pe noul contPuradel plin de afront.De X-O 'celui lakeI-e plin curul, și bukakke.X-su-i clăBucit în DeroȘi-a rămas doar zero. XOXO
Postări Recomandate