Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Martie 8, 2019 Postat Martie 8, 2019 Înainte de a începe:La mulți ani doamnelor și domnișoarelor!Să ne iubiți mereu!Nu le am cu poezia, dar asta chiar mi-a plăcut ;) :)
necrutatorul terminator Reputație: 1403 Postat Martie 8, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Martie 8, 2019 Înainte de a începe:La mulți ani doamnelor și domnișoarelor!Să ne iubiți mereu! Si noi pe ele nu ? Egocen...tristule ! ? :D 1
tudor07 Reputație: 900 Postat Martie 9, 2019 Oras:13 Septwmbrie Oras:13 Septwmbrie Postat Martie 9, 2019 Balada Pizdii sau a Pulii o stii ? :laugh2
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 9, 2019 Postat Martie 9, 2019 Domnule, doamna, domnișoară, bagă in continuare :)
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Martie 10, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Martie 10, 2019 Câți ochi ne-au furat priviri Și le-au lăsat acoloIn cutia cu chei pe post de amintiri Și cu albume solo. Ne-au uitat și i-am uitat. Ce nuanță de căprui Avea irisul ei?Când i-am provocat dezastru L-am înroșit cu jidvei? Am uitat-o si m-a uitat. Cu care mână-ți desena raiul?Mai știi tu acei fiori?Din tot aprilie si maiulIn ce zi nu ți-a dat flori? V-ați uitat. 2
olayomelamomariola Reputație: 0 Postat Martie 10, 2019 Postat Martie 10, 2019 Si ti-am promis c-o sa teh yau sa teh yau cu mineDaca-ar fi s-o freeeciAcu te las te parasesc ti-as lua avortonu cu mineDar n-am bani da bileeetohooooNu credeam c-o sa ma parasestiNu puteam sa cred ca n-o so mi-o belestiHaida an BalotestiCa s-o mai belesti
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Martie 11, 2019 Postat Martie 11, 2019 ai ajuns rau de tot 50kg minus, sa scrii serenade ? =))))
siana Reputație: -1368 Postat Martie 11, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 11, 2019 Muzele de pe forum te inspira ?
siana Reputație: -1368 Postat Martie 11, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 11, 2019 Sunt curioasa daca faci sex ...
siana Reputație: -1368 Postat Martie 11, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 11, 2019 Imi place sa fut doar barbati destepti.
necrutatorul terminator Reputație: 1403 Postat Martie 15, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Martie 15, 2019 Siana poeta a speriat poietul oare ? :D
siana Reputație: -1368 Postat Martie 18, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 18, 2019 Siana poeta a speriat poietul oare ? :D Sunt intimidanta ... S-o fi rusinat putin, ca l-am abordat asa, direct ... 1
siana Reputație: -1368 Postat Martie 18, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 18, 2019 Esti poetul de pe facebook sau un prieten binevoitor ? 1
necrutatorul terminator Reputație: 1403 Postat Martie 18, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Martie 18, 2019 Esti poetul de pe facebook sau un prieten binevoitor ? Nici una nici alta, mai ai o incercare :D
tudor07 Reputație: 900 Postat Martie 19, 2019 Oras:13 Septwmbrie Oras:13 Septwmbrie Postat Martie 19, 2019 " Sa plangem impreuna! " i-am zisUn mic cor de tragedieAl unor respiratii obosite Pana la sange. Iar cine termina primulIa din lacrimile celuilat Si le plange Atat cat sa nu mai ramana nimicDe uitat. Si poate...Dupa ce ne stergem de ultimele Picaturi de amintiri, Ne vom primi mai limpede. Sau daca nu... 1
tudor07 Reputație: 900 Postat Martie 19, 2019 Oras:13 Septwmbrie Oras:13 Septwmbrie Postat Martie 19, 2019 Ti-ai facut adapost din mintea meaSi nu dormi niciodată.Umbli ca o nebuna Prin toate colturile de gand, Pe toate marginile de iluzieDe unde te scriu. Si mi-e sete...O sete pana la perfuzie Sa nu te mai stiu. Cu tot riscul de a deveni Un om rational. 1
tudor07 Reputație: 900 Postat Martie 19, 2019 Oras:13 Septwmbrie Oras:13 Septwmbrie Postat Martie 19, 2019 Unii dintre noi suntem niște pasari care s-au indragostit de colivii. Ne doare zborul in aceeasi masura in care ne doare dorulDe duca. Ne-au amortit aripile de atata nezbor,O durere intepenita In acelasi vechi stolDe pasari- stafii, Care ne-au invatat sa ne aruncam in vântCa si cumFiecare bucata de pamant Ar fiPene din noi. Jumatate de bătaie de aripa, Apoi imensul albastru nu ne era decat O pata in cerul gurii. Eram una cu aerul.Dar niciodata nu am trait in zborCa si cum ar fi ultimul.Și acum toate ne dor,Închise în colivii. Nu dam cu ciocul. Cine ne va deschide aripileSa le mai simțim?Sau mai bine zisCine si-ar mai face casa din cuibul nostru pustiu de lumeȘi sa-l iubeasca exact asa cum e? 1
tudor07 Reputație: 900 Postat Martie 19, 2019 Oras:13 Septwmbrie Oras:13 Septwmbrie Postat Martie 19, 2019 Ce zici poietule??? Te-am întrecut???De unde le iei tu dupa net... de acolo le iau si eu !!! Macar daca erai real =)) 1
necrutatorul terminator Reputație: 1403 Postat Martie 19, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Martie 19, 2019 Numai "talente" pe aici :D
siana Reputație: -1368 Postat Martie 22, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 22, 2019 Ce zici poietule??? Te-am întrecut???De unde le iei tu dupa net... de acolo le iau si eu !!!Macar daca erai real =)) Dar de ce copiaza poeziile altora fara sa foloseasca semnele citarii ?
secretpenis Reputație: 185 Postat Martie 22, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 22, 2019 Hahaha 😂😂😂😂
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Martie 29, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Martie 29, 2019 Am nopți în pleoape Ce-mi inchid fiecare zi Cât aș clipi.Imi trec degetele toate Prin propria ființă Și măcar de aș simți Puțină căldură Într-un colț de suflet Aș trage-o până la gură Încălzindu-mi dinții Care mă dor de la atâtea vorbe reci.Dar falangele meleSimt doar lipsă a tot.Știi cum se simte lipsa?Ca și atunci când îți desenau Soare pe pieleCând tu mimai eclipsa.O carență palpabilă. Imi trec gândurile toatePrin filtrul neputinței. Le leagăn apoi Pe pânza de păianjen Ce-mi leagă Inima de stomac.Și adorm cu ele. 1
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Martie 29, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Martie 29, 2019 Aici, este un timp și locUnde nimeni nu întreabă De casa sufletului I s-o fi spart un geam, ultimul uragan i-a smuls acoperișul?Camera de primit oaspeți În jilțurile înserării La rotunda masă A ducerii în întrebare și uimiri Se mai deschide? 1
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Martie 29, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Martie 29, 2019 Pe locul de unde mi s-au ruptVisele copilăriei Au răsărit ciulini Ce mă ințeapă la fiecare mișcare bruscă făcută În sensul împlinirii mele.Copilul din mine nu mă mai strigă Imi despică prezentul în trecuturi Și fapta în cuvântMă instigă Să mă iau la șuturi De față cu toți viitori mei vecini De mormânt. 1
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Martie 29, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Martie 29, 2019 Te-am iubit până la refuzFără a-mi îngădui o clipă cu mine,Iar acum simțul meu difuz Nu mai distinge palma caldă De cea rece.Sânge a secat în vine. Gând pe gând se întrece Și toate ajung la tine. Jumătate de lacrimă, De atingere,De emoție. O întreagă promoție:Vând bucăți din mineCare nu-mi aparțin. Sunt toate despre tine.Le sau ieftin Pe o gură de aer Care să nu-mi atingă plămânii. Nu împart în sferturi și jumătăți Iubirea.Mie nu-mi rămâne nimicDecât să mă plâng că nimeni nu e pregătit Să primească totul. 1
Postări Recomandate