tevezis Reputație: 1053 Postat August 15, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 15, 2019 Tu nu?ðŸ˜nu frate eu sunt cu femeile adica pot sa o dau pe nevastasa si ala sa se uite la mine sau sa o dam amândoi pe nevastasa 😂😂😆 dar atat
labagiu Reputație: -1 Postat August 15, 2019 Postat August 15, 2019 nu frate eu sunt cu femeile adica pot sa o dau pe nevastasa si ala sa se uite la mine sau sa o dam amândoi pe nevastasa 😂😂😆 dar atatFratele meu, pe nevasta-sa am futut-o, și singur in toate gaurile, și împreună cu el. Guita cu 2 pule in ea de ziceam că vin vecinii. Și eu sunt cu femeile, dar i-aș da o muie și lui daca vrea 😀
tevezis Reputație: 1053 Postat August 15, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 15, 2019 Fratele meu, pe nevasta-sa am futut-o, și singur in toate gaurile, și împreună cu el. Guita cu 2 pule in ea de ziceam că vin vecinii. Și eu sunt cu femeile, dar i-aș da o muie și lui daca vrea 😀😂😂😂😂
Vizitator razielduke Reputație: 0 Postat August 18, 2019 Postat August 18, 2019 Fratele meu, pe nevasta-sa am futut-o, și singur in toate gaurile, și împreună cu el. Guita cu 2 pule in ea de ziceam că vin vecinii. Și eu sunt cu femeile, dar i-aș da o muie și lui daca vrea 😀Tu cand ai fost? Eu prin iarna i-am intrebat si au zis ca tipa nu accepta DP. Eu asta eram curios sa incerc (a doua oara) :D.
florin78 Reputație: 876 Postat August 18, 2019 Oras:București Oras:București Postat August 18, 2019 Dorina de la Cluj plus sotul ei...dar îi găsești foarte rar în București...o săptămână, doua pe an....urmareste topicul de la Cluj
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum