Sari la conținut

Cuplu bisexual

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Tu nu?ðŸ˜

nu frate eu sunt cu femeile adica pot sa o dau pe nevastasa si ala sa se uite la mine sau sa o dam amândoi pe nevastasa 😂😂😆 dar atat

Postat

nu frate eu sunt cu femeile adica pot sa o dau pe nevastasa si ala sa se uite la mine sau sa o dam amândoi pe nevastasa 😂😂😆 dar atat

Fratele meu, pe nevasta-sa am futut-o, și singur in toate gaurile, și împreună cu el. Guita cu 2 pule in ea de ziceam că vin vecinii. Și eu sunt cu femeile, dar i-aș da o muie și lui daca vrea 😀
Postat

Fratele meu, pe nevasta-sa am futut-o, și singur in toate gaurile, și împreună cu el. Guita cu 2 pule in ea de ziceam că vin vecinii. Și eu sunt cu femeile, dar i-aș da o muie și lui daca vrea 😀

😂😂😂😂

Vizitator razielduke
Reputație: 0
Postat

Tu cand ai fost? Eu prin iarna i-am intrebat si au zis ca tipa nu accepta DP. Eu asta eram curios sa incerc (a doua oara) :D.

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Dorina de la Cluj plus sotul ei...dar îi găsești foarte rar în București...o săptămână, doua pe an....urmareste topicul de la Cluj

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...