Sari la conținut

Intrebare pentru cei care se afla in situatia mea

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Am fost si eu la domnisoara vineri pe 1 si am aceleasi simptome. Deci ...

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Bai desteptule, doctorul mi-a zisca am uretrita, i-am explicat tot ce si cum, am fost la o clinica privata, un doctor bun, mi-a dat doar reteta pentru doxacilina 9 pastile 4lei asta-i tot tratamentul si mi-a trecut.

Marș mă zdreanță penală. Tu ești șmeker și noi proști mă ? Bă boule, este o infecție și se determină agentul patogen care a provocat infecția, fie că e infecție cu gonococ, infecție cu Chlamidia sau Mycoplasma ori cu Trichomonas vaginalis. Mai sunt și alți agenți patogeni. Bă cretinule identificarea agentului patogen nu se poate face decât prin investigații paraclinice, adică analize bolovane - examen bacteriologic, citologic, spermocultură, teste serologice, ș.a.m.d. Știi de ce idiotule ? Pentru că antibioticul se prescrie în funcție de agentul patogen identificat. Nu merge orice antibiotic așa, după ureche. 

Minți de stingi, te-n gură să te fut de nenorocit. Niciun medic nu prescrie un antibiotic și nu pune diagnoticul de uretrită doar pe simptomele descrise de pacient.

Fugi, dispari, mori !

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Acum, uitandu-ma pe data la care a cerut analiza si datele la care au postat ceilalti mai am o mica revelatie. Aceasta persoana STIA in momentul in care in s-a intalnit cu mine ca e suspecta de anumite infectii.

Practic a venit de la spital si s-a intalnit cu mine, fara sa clipeasca.

Incredibil, si inca continua sa lucreze si mai si posteaza o analiza ca n-are SIDA si alte grozavii, de parca despre asta vorbeam.

Absolut incredibil

Postat

Acum, uitandu-ma pe data la care a cerut analiza si datele la care au postat ceilalti mai am o mica revelatie. Aceasta persoana STIA in momentul in care in s-a intalnit cu mine ca e suspecta de anumite infectii.

Practic a venit de la spital si s-a intalnit cu mine, fara sa clipeasca.

Incredibil, si inca continua sa lucreze si mai si posteaza o analiza ca n-are SIDA si alte grozavii, de parca despre asta vorbeam.

Absolut incredibil

Daca te uiti pe topicul ei si aici existau anumite plangeri pana sa mergi la ea.

Cu toate ca ea a vazut acele plangeri a continuat sa anunte ca e disponibila pe 1 martie si tu ai ales sa mergi la ea - incredibil.

Mai sunt si unii aici si pe topicul ei cu fel de lucruri ca nu are cum, ca nu se intampla, ca asa si pe dincolo, de parca pe mine ma intereseaza sa fac cancan pe aici.

Nici nu aveam mari asteptari. 

De-a dreptul incredibil.

Ce sa zic, eu urmez tratamentul, mi-am invatat lectia, ma bucur ca nu au fost lucruri mai nasoale, scuzele mele nu am vrut sa supar pe nimeni. 

Fiecare e liber sa inteleaga / aleaga ce vrea. 

Postat

Daca te uiti pe topicul ei si aici existau anumite plangeri pana sa mergi la ea.

Cu toate ca ea a vazut acele plangeri a continuat sa anunte ca e disponibila pe 1 martie si tu ai ales sa mergi la ea - incredibil.

Nu e nimic incredibil, imi notasem numarul acum cateva luni, nu sta nimeni sa ia la puricat zecile de pagini de ineptii sa vada daca s-a plans cineva acum nu stiu cate pagini de nu stiu ce. Nici macar nu m-am uitat pe thread-ul ei cand m-am dus, aveam nr salvat in telefon de ceva luni.

Nu ma deranjeaza ca am luat ceva, Stiu riscurile oralului neprotejat si mi le asum. Am mai avut probleme si nu o data. Cand m-am dus la doctorita aia se uita in calculator si imi zice - A pai dvs aveti un istoric lung. Da...., zic

Ce ma scoate din minti e ca aceasta tanti STIE si tot cheama clienti.

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Nu e nimic incredibil, imi notasem numarul acum cateva luni, nu sta nimeni sa ia la puricat zecile de pagini de ineptii sa vada daca s-a plans cineva acum nu stiu cate pagini de nu stiu ce. Nici macar nu m-am uitat pe thread-ul ei cand m-am dus, aveam nr salvat in telefon de ceva luni.

Nu ma deranjeaza ca am luat ceva, Stiu riscurile oralului neprotejat si mi le asum. Am mai avut probleme si nu o data. Cand m-am dus la doctorita aia se uita in calculator si imi zice - A pai dvs aveti un istoric lung. Da...., zic

Pai cum ba umfaltelule :laugh2  adica tu esti plin de boli si mergi sa dai si la alti. Tocmai ai scris ca esti mega cunoscut pe la spitale ca esti mega plin de toate bolile dar de tu ai chef ca acum sa moara si capra vecinului. Hai pune si tu un buletin de analize sa vedem tate bolile tale nu fi asa timid.Roaga un moderator ca deja nu ti-ai dat seama ca erai bet cand ai scris mai ssus :pope .

Eu la caine in zic cuc-cutu la pisici pis-pis dar la PESTE cum naiba ii zic ? Bulbucuci-bulbuci sa iti trag la buci ? :laugh2  Mama ce de pestime pă forum gogule de va mancati intre voi

Postat

da ce o fi asa greu sa faceti oral protejat?! eu zic sa isi asume fiecare daca face fara. logic ca poti sa iei ceva . iti dai seama ca femeia nu suge o pula.suge cel putin 5 pe.zi. deci pt siguranta fiecaruia eu recomand sa pui prezervativ. daca ai fantezii sa termini in gura asumati si nu te mai plange.. .. sper sa inteleaga toata lumea ca aici nu faci sex cu nevasta ta. faci in grup practic cu mai multi

Postat

Eu unul inainte sa merg, citesc inainte chiar si daca sunt balarii. 

Legat de ea, ca stia ca e posibil sa aibe ceva si sa lucreze in continuare, ce pot sa zic?! iar e incredibil.

Chiar si daca analizele pt problemele mai serioase le-a facut si sunt ok, nu le-a facut pe cele bacteriologice, aia e.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Asa este. Ne șogorim cu totii. Trebuie sa ne protejam bine

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...