Sari la conținut

Maya Noua in Timisoara

maya99

Postări Recomandate

Postat

Buna ! Numele meu este Maya, am 19 ani si sunt noua in Timisoara ! Pentru detalii whatsapp : ‭+40 (759) 485 292‬

Pupici 😘😘😘 !

• Oras:in hamac
  • Oras:in hamac
Postat

pune macar niste poze si detaliaza serviciile oferite daca tot ti-ai deschis cont la testate.

• Like 1
Postat

am vorbit cu ea pe whatsap: 150 finalizare . Oral /normal protejat

50 extra oral neprotejat.

locatie calea girocului . a trimis si ceva poze insa nu cred ca sunt reale .

• Membru Premium
  • Oras:Timisoara
Postat

Anuntul de pe publi este in asteptare. De asta m-am gandit sa postez aici...

Dar pozele ma gandesc ca le ai pe undeva si poti sa le postezi (si) aici? Nu de alta, dar daca onorabilii de pe publi24 "nu dau unda verde anuntului" nu putem sa ne facem o idee despre tine. 

• Like 4
  • Membru Premium
Postat

Multumim pentru solicitudine! Interesante poze. Poti sa ne spui mai multe despre servicii? Am inteles ca finalizarea (O.P plus N.P.) e 150 de lei iar pentru O.N. se mai adauga 50 de lei. Cum sunt un fan al sarutului, m-ar interesa daca "serviciul" asta e inclus in meniu? Si eventual cat e ora? Multumesc anticipat pentru (un eventual) raspuns si bine ai venit printre noi, pacatosii!

• Like 3
Postat

Da , “ serviciul asta†e inclus in meniu. Dar depinde si de igiena/aspect fizic...

300 ora , te pup ! 😘

Postat

CAND VA AUD CU ASPECT FIZIC ( NE PLATITI VOI PE NOI SAU NOI PE VOI)INTELEG IGIENA  E FOARTE IMPORTANTA,( MIROASE GURA, FARA DINTI) DA CAND O DATI IN ASPECT  FIZIC PFF,,,,,,,,,,,ALEGETI_VA ALTA MESERIE.TE FUTI DUPA FRUMUSETE? NO COMENT, E CLAR  

• Like 3
  • Oras:in spatele tau
Postat

CAND VA AUD CU ASPECT FIZIC ( NE PLATITI VOI PE NOI SAU NOI PE VOI)INTELEG IGIENA  E FOARTE IMPORTANTA,( MIROASE GURA, FARA DINTI) DA CAND O DATI IN ASPECT  FIZIC PFF,,,,,,,,,,,ALEGETI_VA ALTA MESERIE.TE FUTI DUPA FRUMUSETE? NO COMENT, E CLAR

Are tot dreptul sa isi aleaga clienții cum vrea, dar la tarifele astea cred ca o sa plece cum a plecat si colega Antoniei, o sa se mire de ce nu vine lumea

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

Fiecare cu limitele lui . Du-te pe centura , daca nu conteaza astectul . Te pup

Maya, te-ai aprins degeaba (si nu e bine) ti-o spun eu, un curvar batran. Baiatul nu se referea la aspectul tau (vostru) ci la al nostru. Pentru ca tu spunei ca sarutul e inclus in pret in functie de igiena/aspect fizic. Adica al nostru. Si el de aceea spunea ca noi nu trebuie (neparat) sa aratam bine ci sa avem o igiena orala corespunzatoare. Deci, inca o data, nu te mai aprinde asa pentru ca nu are nimeni nimic cu tine. Eu cel putin, sigur nu am.  

• Like 3
Postat

CAND VA AUD CU ASPECT FIZIC ( NE PLATITI VOI PE NOI SAU NOI PE VOI)INTELEG IGIENA E FOARTE IMPORTANTA,( MIROASE GURA, FARA DINTI) DA CAND O DATI IN ASPECT FIZIC PFF,,,,,,,,,,,ALEGETI_VA ALTA MESERIE.TE FUTI DUPA FRUMUSETE? NO COMENT, E CLAR

Eu daca m-as face gigolo, as alege dupa aspect clientele sa imbin stilul cu placutul, dar pentru asta trebuie sa scapi tarifele ca asa daca ai puțini clienti având tarife mari, din aia puțini mai si selectezi ajungi sa bagi bani din buzunar sa plătești chiria

Postat

Te astept pentru a te convinge 😇 Rog baiatul de aseara care a fost la mine sa confirme 😘 la fel , nu s-a asteptat nici el ca pozele sa fie reale .

• Oras:Timișoara
Postat

Nu te contrazic dar daca ai face niste poze noi acuma ar fi pt tine ok .. ,si faza cu 50 extra pt oral.neprotejat ..

Eu zic ca daca il incluzi in 150 .. O sa ai mult de castigat ..

O zi faina

Postat

Si mai poti face ceva daca tot folosesti whats up e ceva eu zic un plus.. Poti folosi confirmare web ..

Vizitator cozonacq
Reputație: 0
Postat

Maya, nu te necăji.

Noi suntem (în general) mai cârcotași...tocmai din cauză că suntem urâți, neîngrijiȚi și săraci.

Dar foarte pretențioși.

Bine ai venit printre noi! :)

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...