Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2019 Postat Februarie 21, 2019 Bine v-am gasit !Stai fără griji, te caut eu! :D
stresantul Reputație: 484 Postat Februarie 22, 2019 Oras:hasta la vista Oras:hasta la vista Postat Februarie 22, 2019 Multumim pentru solicitudine! Interesante poze. Poti sa ne spui mai multe despre servicii? Am inteles ca finalizarea (O.P plus N.P.) e 150 de lei iar pentru O.N. se mai adauga 50 de lei. Cum sunt un fan al sarutului, m-ar interesa daca "serviciul" asta e inclus in meniu? Si eventual cat e ora? Multumesc anticipat pentru (un eventual) raspuns si bine ai venit printre noi, pacatosii!Nelule, tu cu cuvinte din astea ne iei? Noroc cu gugalu.
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14910 Postat Februarie 22, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Februarie 22, 2019 Nelule, tu cu cuvinte din astea ne iei? Noroc cu gugalu. Cat esti de stresant! Noroc ce te stiu de multi ani, din vremuri imemoriale, ca altfel iti spuneam ceva de dulce. 2
alexsub1234 Reputație: 111 Postat Februarie 24, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 24, 2019 Ceau Maya. O întrebare dacă tot ești noua în branșă : bukkake ți ar place cu uratii de noi? ðŸ˜
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum