Jump to content

Userul fustrat maximums prostulus

Recommended Posts

• Oras:Arkham
Posted

nu am timp de voi cum. voi scrieti ca intr-o zi o sa va raspund! oricum sunteti nesemnificativi! si scrieti prost! plm. asta e! mai cititi si voi din Dancila din Daea....

cum adica nu ai timp ? toata ziua ai stat pe forum si ai jignit-o pe Alexa ca esti un fustrat. De moment ce mi-ai raspuns inseamna ca ai timp. Vezi ca ti-a murit si ultimul neuron de la sifilis daca vii cu ineptiile tale de la pesede

• Like 4

Posted

nu imi zi ca o sa revi in cluj? ai de plm! pai cum era  replica ta? ca nu mai vi ever si ...ultima postare. eu am stiut ca e la misto. a zis si anymatoru' ca esti glumeata. pun pariu ca si replica aia cretina: sunteti penibili era tot o gluma:). offff sugubeato! glumeata mica! ;))))))). pai nu puteai zice asa de la inceput? plm umpleam si eu cu cacat in alte locuri. ghinion! poate data aviatoare:))).

ioi de plm ! sincer ma bucur! ma si gandeam ca poate din cauza mea nu o sa mai vi in cj ever si raman astia nesupti. sincer: in numele clujenilor iti multumesc!

ALO, gara, medicamentele pe cand ??!? medicul ala ti-a dat trimitere degeaba la Obregia ???

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare