skydiver Reputație: 611 Postat Mai 10, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 10, 2013 FOCOASA, studenta 20 ani, ochii verzi, fund bombat sani nr. 2, servicii oral normal anal masaj, doar pt. domi dornici de o partida lipsita de inhibitii, se accepta orice poz. fantezie, cunn., ann., 69, speak english,06 May 14:29 0763586143 Anuntul este fara poze.Sun ieri pe la pranz si imi fac programare in 15 minute. Locatia vis-a-vis de Casa Armatei intre restaurantul Capsa si Benetton Colors la etaj inferior. Apartament doua camere semidecomandat ok si curat. Singura in locatie. Fata tanara se declara la 20 de ani. Frumusica,bruneta,tunsa mai scurt,cred ca 167 cm cu 50 kg. La corp arata foarte bine dar are sanii mici si cam moi dar nu nasoi,insa compenseaza cu restul. Cur de senzatie,picioare frumoase si drepte,abdomen plat si piele fina. Serviciile declarate:oral ne,normal si anal pro. 100 finalizarea,200 ora si 150 total o finalizare. Ca si gfe fata e deschisa,comunica si zambeste dar mie mi-a lasat senzatia ca e puerila si necoapta+ca gfe-ul parca era cam fortzat si fals. Vrea banii in inainte. Si acum sa trecem la treaba! Bag un dush si ma prezint in dormitor unde incepem sa ne exploram corporal. O ia in gura si baga un oral bun. Punem prezervativul si incepem cu umeri-craci,capra,intinsa pe-o parte....nu ii place hard. Tolereaza mai bine stilul lent. Fata e destul de stramta si curata,geme usor si se masturbeaza indiferent de pozitie. Am finalizat corporal. 100 de lei distractia imbracat si plecat.Aspect total general,8-9. oral,8,normal,8. Tariful imi pare ca e cam maricel. Numarul asta de telefon mai apare intr-o recenzie unde este o fata blonda.... Sa aveti spor! 8
nfhh Reputație: 276 Postat Mai 14, 2013 Postat Mai 14, 2013 a bagat si poze intre timp http://i42.tinypic.com/35k242g.jpghttp://i43.tinypic.com/oa87dw.jpg 3
steev Reputație: 410 Postat Mai 14, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 14, 2013 Cred ca era mai bine daca verificai pozele. http://myerogirl.ru/full/1380/ prima si ultima cea in care isi face poza ea cu telefonul si cu inelul este singura adevarata. 1
superone Reputație: 157 Postat Mai 14, 2013 Postat Mai 14, 2013 fost, locatia langa Capsa. se intra din lateralul blocului Beneton. in apartament 2 fete. o conlocuitoare plus fata noastra , asa zisa studenta de 20 de ani. are mai mult de 20, par scurt fata comuna nimic special corp slim, piele curata DAR in nici un caz fata din poze.facut dus, un sg gel fara papuci, prosop vechiu dar curatu.revenit in camera, schimbat o vorba -doua, nu prea spune multe. am inceput cu un oral facut prost , uscat si extrem de scurt. cica, nu-i place iar meseria este fix pt bani.dupa un minut, imi pune prezervativul si-mi zice:- hai la anal k normal nu pot.io, zic:- hai, stai capra!ea zice:- nu, stau doar pe spate.hhmmm, se aseaza pe spate, aplica o lubrefiere durexiana si ma lasa sa-mi introduc matraguna in ochiul maro care parea destul de stramt. ma imping mai incetisor, si apoi din ce in ce mai adanc si nu-i deloc rau. dupa vreo 5 min, plictisit de misionarul pozitiei decid sa-mi incerc norocul cu o finalizare orala sau faciala sau macar pe sanii marimea -3 cu sfarguri lungi. (-3 adica inexistenti) ghinion! raspunsul implacabil a venit de indata:- finalizare doar in prezervativ pt ca asa este cel mai sigur. finalizez, astept sa fiu eliberat de caciulita, sters cu servetel umed, ma imbrac rapid si-o sterg nu inainte sa-i las doua bilete de 100 , respectiv 50 lei. note:infatisare : 7.8infatisare dupa chip: 8gfe: 7oral: ha ha ha ce gluma rea (sunt isteric, de fapt furios. macar o muie decenta sa fi primit, dar nu. a fost de nota 2)normal: N/Aanal: bun. 8.5 150 ron de nerevenit 6
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Mai 15, 2013 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Mai 15, 2013 Fost si eu tot ieri. Locatia descrisa de confratele de mai sus. Un apartament de 2 camere semidecomandat, din sufragerie se trece in dormitor. Saltea varza in schimb asternutul parea curat. Baie ok cu gel de dus si apa de gura si intretinuta curatel. Cam de 8 partea de logistica si locatiune. Intrigat de recenzia deschizatorului de topic si fiind si cu treaba prin centru ieri am gandit ca e bine ca in timpul jobului platit de capitalistu' asupritor merita sa dam o buca. Zis si facut, sunam la nr din titlul topicului si raspunde o fatuca. O intreb stundenta de 20 de ani si focoasa si draguta? un glas hlizit cica ... da? Deci incepem bine dialogul. Esti disponibila fata fara nume? Io nu dar am o colega care face tot ce fac si eu? Adica vorbeste la telefon ca si tine, intreb eu. A nu face oral si normal protejat fara finalizare normala. Ma uit prin zona sa caut un loc sa dau cu capul si negasind continui ca prostu' discutia. Pai tu nu esti disponibila? Momentan nu dar ea da. Asa cum ziceam si mai devreme loc de dat cu capul in zona nu deci ii comunic ca in 5 min ajung la destinatie finala. Intru in bloc si o iau pe scari caci sportul nu strica. Ajung in fata usii si nimic. Ma scarpin precum maimuta in cap sap in putu cu amintiri si conchid ca ala e nr apartamentului. Indraznet din fire bat usor in usa cat sa nu scol toti octogenarii din bloc si sa ii vad ciorchine pe la usi. In cele din umra se deschide usa si soc si groaza. Fac un hic, ma tin de inima si scuip de trei ori in san, ma rog sani. O faptura creta si negricioasa ma pofteste inauntru. Ma uit in stanga, ma uita in dreapta in sus si jos, loc de dat cu capul nu gasesc deci intru. Eu sunt Alexandra colega mea Monica (titulara) nu e disponibila ca a muncit-o unul toata noaptea. Ma uit ca urangutanu in ceas si constat ca e 3 si ceva fix trecute. Il blestem in gand pe ala de-a rupt-o pe fatuca si ma las condus precum taurul la monta spre dormitorul cu pacate. Ce faci? Iti place de mine ramai? Fratilor cu o mana pe inima si cu una pe outze va jur ca nu as fi ramas dar spiritul de descoperire ma iminge inainte. Afisez un zambet larg, belesc ochii mari si apoi si pielea de pa patraulea si balmasesc un da amarat. Ma pofteste la baie, primesc un prosop curat si frumos mirositor si incep autosugestia sub dus. E Charlize Theron, e Charlize Theron, e Charlize Theron....si uite asa pret de 5 min m-am mobilizat in timp ce il scoteam si pe patraulea din gaoace. Asta mai prost de felul lui nu tinea la descantece. Dar ma rog e treaba lui se descurca el cumva. Spasit si cu prosopul facut fustita intru in camera. Aici fatuca se cremuia de zor, fusese la solar si se parlise. Adica din neagra era rosie. ceva urme de vergeturi, cam la 1,65 si 50 si ceva de kg, slim, ochii negri, sani cam de 2,33 lasati si necooperanti la stimuli. Ma atasez de ea, sar peste partea de FK (caci nici asa de masochist nu eram) o mangai putin pe sani si ea se apleaca spre patraulea. Daca tot observ sa sarim peste partea de GFE o las in pace sa isi face de lucru. Cum pozitia ii era incomoda, eu in picioare si ea pe pat ma invita sa ma intind. Incepe un oral acceptabil, neprotejat, cu atentie si spre zonele invecinate proapat epilate si imbaiate. Dupa vro 3 min o vad ca se ridica si da sa il platifieze pe patraulea. Asta mai destept ca mine se opune si pleca la treburile lui. O vad cum se uita contrariata la mine si ii zis ca continue cu oralul sa nu il bage in seama ca revine si el la treaba. Re remufeaza fata si dai si lupta si dai si lupta. O rog sa treaca si ea in 69 ca poate imi vine inspiratia si mie. Fata se comformeaza bucuroasa. Pasarica negricioasa ca si stapana cu labii maricele. Pasesc pe taramul nebuniei si dau si eu o limbuta doua. La un moment dat isi aduce aminte ca si eu prestam ca bou si geme de doua ori. Cum vad ca treaba nu are nici un viitor chem laptarul si ii donez iaurtelul scapand astfel de supliciu. Sunt igienizat cu servetele umede, ma echipez militareste si o sterg nu inainte de a lasa 100 de lei pt prestatie si de a o vedea si pe titulara topicului. Stearsa si in nici un caz de 20 doar din grupa de 20-29 de ani poate. Slabuta, migniona, sanii nu i-am vazut probabil erau pusi la uscat. In poze e alta faptura deci nu va faceti iluzii. Note, Oral asa de 7, GFE ea nu stie ce e aia, eu stiu dar nu i-am spus ca nu mai avea sens. Normal...cine stie iar anal cica nu dar era gaura data si larga deja. Concluzia de final, cuib de fust fuck cu preturi de top si veleitati de elita. Viitor sumbru ii prevad. 16 1
samasug Reputație: 24 Postat Septembrie 24, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 24, 2013 Fostam si eu la domnisorica , pozele nu sunt reale ,locatia piata foisorului , intr-un bloc cu 4 etaje...program de la 10-22 spune ea , dar am sunato pe la 20,30 si mi-a zis din prima ca e cam tarziu, totusi am insistat un pic si a cedat , o fata dulce si pisicoasa....spune ea ca e ardeleanca am fost la ea de vro 4 ori deci inseamna ca mi-a placut pt ca m-am intors , daca e in toane bune iti face o mumu de lesini.....in rest normal OK, anal contra cost , adica 100 normal si 200 anal. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum