Sari la conținut

VANATORUL DE PULI - NO JOKE !!!

Vizitator basescu 2015

Postări Recomandate

Vizitator basescu 2015
Reputație: 0
Postat

Vazand obraznicia acestui user pah forum am decis sa il desconspir !!!

Persoana la care facea referire este Carina_ care si-a sters contul de pe nimfomane !!!!

ATENTIE LA ACEST PSIHOPAT !!! NO JOKE !!! MARE ITI ESTE GRADINA DOAMNE !!!

post-256982-0-02864500-1550819968_thumb.jpg

post-256982-0-57798600-1550819991_thumb.jpg

post-256982-0-24451600-1550820020_thumb.jpg

• Like 2
  • Oras:Iron Throne
Postat

Bine, schmeckere .. dacă aşa crezi că e corect, ceea ce faci...demonstrează că fac referire la ... carina_

Vizitator basescu 2015
Postat

Nu vedeti padurea de raul copacilor ?!? Da ma sunt smeker, vanatorule de puli ! pah forum ! clonatule !

• Like 2
Postat

Spune, te-ai calmat ?

Pentru că am o întrebare : cum pot să scriu, cu litere mici sau cu majuscule, următoarele cuvinte...

BĂ, EŞTI PROST !!!

Apropos, vezi să nu uiți de minusuri, alea care le dai de pe celelalte conturi...acadaeua mătii...

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu vedeti padurea de raul copacilor ?!? Da ma sunt smeker, vanatorule de puli ! pah forum ! clonatule !

Eu am o nelamurire.

Discutia a fost privata, nu e pe forum.

Ce te-a facut sa o postezi dupa 20 zile?

In plus, a zis ca stai ca martor, nu vad amenintari, ba i-a luat si apararea pe topicul ei... Ce imi scapa?  :habarnam

• Like 3
Vizitator basescu 2015
Postat

Eu am o nelamurire.

In plus, a zis ca stai ca martor, nu vad amenintari, ba i-a luat si apararea pe topicul ei... Ce imi scapa?  :habarnam

cretinul asta psihopat e loserul vanatorul de prosti, de pule pardon :x :x . Eram ocupat cu alti trolli/prosti pe atunci si uitasem de el, dar rasfoind forumul am vazut ca si-a luat nasul la purtare si l-am bagat pe ordinul de plata, ca eu pah caiet nu mai accept =))) . Mai are si clona pierzatorul de timp, nu ca nu ar fi un pierde vara :)))))
E vorba de gestul in sine Amandino :x
tzuc
  • Like 4
  • Oras:Pe aci...
Postat

Basescu are dreptate. Nu e singurul care e abordat de themadking pe subiectul Carina. Pare ca e un pic"out of service". Si ce ma bucur ca nu am pm.....

@ themadking asuma-ti kkt-urile !

• Like 2
  • Oras:Pe maidan
  • Oras:Pe maidan
Postat

cretinul asta psihopat e loserul vanatorul de prosti, de pule pardon :x :x . Eram ocupat cu alti trolli/prosti pe atunci si uitasem de el, dar rasfoind forumul am vazut ca si-a luat nasul la purtare si l-am bagat pe ordinul de plata, ca eu pah caiet nu mai accept =))) . Mai are si clona pierzatorul de timp, nu ca nu ar fi un pierde vara :)))))

E vorba de gestul in sine Amandino :x

tzuc

Asta nu e fostul user musher ? :)
  • Like 2
Postat

Basescu are dreptate. Nu e singurul care e abordat de themadking pe subiectul Carina. Pare ca e un pic"out of service". Si ce ma bucur ca nu am pm.....

Bun, bine, fie cum spui, dar zi..să-mi asum ce ? Repet.. demonstrază, ceea ce zici !
Postat

cretinul asta psihopat e loserul vanatorul de prosti, de pule pardon :X :X . Eram ocupat cu alti trolli/prosti pe atunci si uitasem de el, dar rasfoind forumul am vazut ca si-a luat nasul la purtare si l-am bagat pe ordinul de plata, ca eu pah caiet nu mai accept =))) . Mai are si clona pierzatorul de timp, nu ca nu ar fi un pierde vara :)))))
E vorba de gestul in sine Amandino :X
tzuc

:*

Imi amintesc ca era un cont activ, dar nu-mi spune mare lucru.  :no2

:hug1

• Like 1
Postat

Bun, bine, fie cum spui, dar zi..să-mi asum ce ? Repet.. demonstrază, ceea ce zici !

Eu nu voi intra cu tine in nici un dialog ulterior la ceea ce-ti raspund acum. Stii f bine ca ai năvălit peste alți useri cu care credeai tu ca are Carina diferite relații si comportamentul tau ulterior dă senzația că devii un pic paranoia pe subiectul Carina. Nu am ce sa-ti demonstrez s8 ma frec pe burta de fericire si placere ca nu stii cu c8ne ai de-a face.

Nu trebuie si te rog sa n-o faci , sa-mi răspunzi deoarece de la mine ai un mare ignore. Am intervenit pentru a atrage atenția asupra ta si sa confirm celorlalți useri ca ai ceva probleme de natură..... dar care chiar nu ma privesc si nu ma intereseaza persoana ta.

• Like 2
Postat

Eu nu voi intra cu tine in nici un dialog ulterior la ceea ce-ti raspund acum. Stii f bine ca ai năvălit peste alți useri cu care credeai tu ca are Carina diferite relații si comportamentul tau ulterior dă senzația că devii un pic paranoia pe subiectul Carina. Nu am ce sa-ti demonstrez s8 ma frec pe burta de fericire si placere ca nu stii cu c8ne ai de-a face.

Nu trebuie si te rog sa n-o faci , sa-mi răspunzi deoarece de la mine ai un mare ignore. Am intervenit pentru a atrage atenția asupra ta si sa confirm celorlalți useri ca ai ceva probleme de natură..... dar care chiar nu ma privesc si nu ma intereseaza persoana ta.

Nenea... Methuselah... din cauza anilor care îi ai... am luat-o eu razna ? Sau e din cauza la... labă ?

Concentrează-te...

Postat

madking vezi ma ca basescu e pizdadera

dai de el foarte usor

Asta o ştiam de mult, de aia proasta pulii s-a opărit, când a văzut că atrag atenția staff-ului cu privire la punctul doi din regulamentul pulii, a dat-o în din astea de la braila :)))

În plus mai are trei conturi care le ştiu, restul câte or fi să le baneze pisi k sa nu mai manance ... aiurea

• Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

cretinul asta psihopat e loserul vanatorul de prosti, de pule pardon :X :X . Eram ocupat cu alti trolli/prosti pe atunci si uitasem de el, dar rasfoind forumul am vazut ca si-a luat nasul la purtare si l-am bagat pe ordinul de plata, ca eu pah caiet nu mai accept =))) . Mai are si clona pierzatorul de timp, nu ca nu ar fi un pierde vara :)))))
E vorba de gestul in sine Amandino :X
tzuc

Carina a facut multe victime (Cristiano_29,Vanatorul de prosti,Mihaita............)

Tu care esti dintre ei??

• Like 1
Postat

Pentru ce voia sa dea 1000 euro?

Eu am o nelamurire.

Asta nu e fostul user musher ? :)

madking vezi ma ca basescu e pizdadera

dai de el foarte usor

Carina a facut multe victime (Cristiano_29,Vanatorul de prosti,Mihaita............)

Tu care esti dintre ei??

Atât, vreau ... uitați-vă cu atenție în "poze cu proşti" şi atunci ve-ți vedea probă de prostie !!!
Postat

Atât, vreau ... uitați-vă cu atenție în "poze cu proşti" şi atunci ve-ți vedea probă de prostie !!!

Nu că eu m'aş fi...

Ve-ți

Vizitator batranul george
Postat

veti

Vizitator batranul george
Postat

7 veti de as avea/ tot pe tine te-as futa :)

• Like 3
Postat

veti

Old man, ce am spus eu în postarea din fata ta ?

Nu că eu m'aş fi.. înlocuieşte punctele cu ce vrei sau mai bine o fac eu

Nu că eu m'aş fi ascuns

Deci, recunosc sunt momente când exelcelez în .. PROSTIE !

PREFECȚILOR !!!

• Minus 1
Postat

😂😂😂

Alt exemplu...exelcelez !

😂😂😂

Åži cică vânez ce ?

Dacă omu' e ... ha ?

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...